Ženske višje/nižje lige
Zgleda, da sem tako neumna, da ne razumem kaj si hotel povedat z zgoraj citiranim. Jaz to razumem kot, da deliš ženske na nižjo ligo, če imajo pod 1000€ in če imajo v višjo, če imajo nad 2000€.
Lahko razložiš kaj si torej mislil s svojim citiranim postom, ker očitno ne razumem prav?[/quote]
nope … ne reskiram še ene falange obdolževanja kam je tebe kdo opredelil.
medo, še vedno ne dojameš, da Hilda ni javni sektor. Razumeš?
No v glavnem sem dojela: biti mora bogata, naličena, ni pa važno, da je izobražena, IQ ni važen. važno je, da ima keš in da ni javna uslužbenka. V glavnem Hilda je ravno po tvojih merilih :).
Vse znanstvenice in zdravnice, če niso ravno v privat sektorju, odpadejo. Sploh zato, ker se ponavadi ne ličijo, večinoma pa so v javnem sektorju.
Ti si občinska liga primestnih občin. Pri takšni samosposobnosti, pa 900 €. Pozabi na prvo ligo.[/quote]
Saj vem, da težko razumeš, amapk mene prav malo briga tvoja liga. Ne bi želela biti zraven žensk, ki jim ti praviš prva liga. Ni šans. Sploh pa še enkrat: to, da me monovci uvrščate v nižjo ligo, je vaš problem, ne moj.
Jaz nič ne iščem, ker jo že imam:))
Gospodarstvo loči:
-privat
-državna lastnina
Sam pravim, da so v gospodarstvu, ki je v privatni lastnini, topogledne asice
Srat, s tujim imetjem je lahko, kaj pa so naredile takšne asice in asi, pa je vidno.
Hillda in co. so ti tipični jebivetri, ki so uničili našo lastnino, znanje in izkušnje.
Ti si pa zahteven. Po tvojem nas velika večina mladih žensk v Sloveniji spada v nižjo ligo. Končaš faks, najdeš službo, srečen, ker dobiš plačo, potem pa ti monovski veleum reče, da si nižja liga?
Pa se vi bučkoti zavedate, da nas ima večina pod 1000€ plače pa imamo diplome?
Govorim za mlade.[/quote]
si predstavljaš trikotnik, piramido, stožec …. večina površine, prostornine … (aka masa raje) je spodaj.
btw: frizerke, kozmetičarke … imajo po 3 leta poklicne šole … pa šišajo dipl., mgr., dr. … v vsem: od prihodkov, splošne razgledanosti, upravljanja z domačimi financami, pospravljanja stanovanja, furanja familije, davčne zakonodaje …. še na vaško veselico in klasičen koncert utegnejo iti.
Res pa je, da takšnih ni na MON_u, netu …. ☺
NM-3w!
Ti si najverjetneje iščeš staro osamljeno fukaro, da se ji ponudiš in te ona financira, ti pa njo servisiraš. Najverjetneje si mali , debeli, zafrustriranček z malim svedrom, ki se tu repenči in postavlja kriterije ter formira lige. Doma ti pa mati pere in lika ter daje za papcat….beda od bede…že na dalč se ti vidi, da si revček!!!
Forum je zaprt za komentiranje.