Ženske višje/nižje lige
Spodaj je tema o nesamskih ženskah višje/nižje lige. Mene pa zanimajo kriteriji za ravzrščanje :). Aja pa za samske ženske.
Mene pa zanimajo moški kriteriji, da je ženska višje ali nižje lige. Igra samo videz bistveni kriterij ali so še kaki drugi kriteriji?
Domnevam, da je tako, da če ženska ni lepa, je pa pametna, prijazna, razgledana, bistra, samostojna, s službo… ne more spadati v višjo ligo, ker je ta rezervirana le za lepe ženske.
Kaj pa, če je lepotica, ni pa posebej brihtna, verjetnov vseeno spada v višjo ligo?
Če pride do 2000€ in več nič ne pove o njej.
Recimo lahko je tu tip ženske kot je HIlda recimo. Lahko je to kaka prostitutka, ki služi z izbranimi gospodi, lahko je kaka zdravnica, lahko je kaka političarka, poslanka, lahko je direktorjeva hči, ki je dobila odlično mesto, lahko je znanstvenica, lahko je uspešna podjetnica.
V tem okviru so lahko lepe in grde, sposobne, tatinske, pametne, neumne… v glavnem vse mogoče.
Torej zate je Hilda višja liga pa naše poslanke tudi :).
Mislim da je to odvisno od vsaga posameznika kako gleda na zensko. V mojih oceh je recimo:
Lepa, kar pa ni glavni pogoj. Recimo zacek. Mora pa bit lepa. Obvezno
Samozavestna
Samostojna, torej da ne rabi moskega ob sebi, brez katerega se pocuti izgubljeno. Sem spada tudi da zna sama sprejemat odlocitve, da ne rabi vedno moskega da ji govori kako in kaj
Bisveno za moje pojmovanje je po domace povedano, da ni kura. To pomeni da ne dela iz muhe slona, ne komplicira na cisto vsakem koraku. Recimo da ima jasen pogled
Visoka stopnja inteligence.
Visoka sola ni nujna, je pa zazeljena. Sem spoznal ze tupe ko cosak z diplomo in izjemno brihtne brez nje.
Da je na sluzbenem podrocju uspesna, kar je ponavadi rezultat izkoriscanja vseh zgoraj nastetih lastnosti
Da je prijazna, druzabna, spostljiva, ni vzvisena
V postelji je strasta ljubimka, zna poskrbeti za svojega partnerja
Na ljubezenskem podrocju je predana, ljubezniva, nezna, pozorna.
To je za mene zenska visoke lige. In take niso dolgo samske. Nikoli. Ce hoces tako zensko dobit, moras bit ob pravem casu na pravem mestu, ali pa jo speljat drugemu. So pa to zahtevne zenske, ki se zavedajo vseh svojih carov in kvalitet in so seveda do dolocene mere zahtevne. Ampak ker so brihtne, niso tako zahtevne kot marsikatera zasanjanka, ki bi imela princa na belem konju, sama pa ima bore malo za ponudit. One tocno vedo kaj nudijo in kaj lahko dobijo.
emmm …. koliko let si pa ti prespal??? — ko je šla iz “javne” plače (sekretarka v stranki) je postala zelooooo realni / privatni sektor. Še dodatno je “lastninila” ☺
Ja, mededo je potegnil svoj zimski spanec, zato ne ve, da so pri nas najbolj bogati tajkuni, vključno s Hildo, in da so vse prej kot javni sektor :). Ampak ok.
Medved, imam vprašanja za tvoje ostale kriterije:
Urejenost: torej, če se ne liči, verjetno odpade?
IQ: kako visok mora biti?
izobrazba: je dovolj magisterij ali mora imet doktorat?
sex: zdaj, če je imela veliko ljubčkov, seksfrendov, razmerij, se je verjetno veliko naučila 🙂
Stajerc, ti imaš vsaj bolj konkretne kriterije.Mi je pa zanimivo, da pri tebi denar ne igra take hude vloge kot pri tvojih dveh predhodnikih. Jaz sem tudi pričakovala, da boste vsi moški navedli najprej videz, tako kot ti. Tako, da so me denarne lestvice kar zmedle :).
Je pa nekaj. Poznam posameznice, ki bi ustrezale vsem tvojim kriterijem (ne mislim sebe :)) pa so vseeno samske pa si želijo veze, ampak sebi enakovrednega. Pa ga ne dobijo, ker ni ravno izbire med samskimi moškimi.
No zdaj sem pa izvedela, da sem nižja liga.
Imam doktorat, IQ menda 136, dobra rekreativna športnica, vsaj na rekreativnih tekmovanjih v različnih športih se visoko uvrščam, številne objave člankov, popotnica, govorim več jezikov… imam pa samo 900€ plače in pristanem v nižji ligi, ker imam pod jurja plače. Tak je to. Bom morala par ljudi ogoljufat, da pridem vsaj v srednjo ligo.
kaj pa, če bo prodajala / tržila v čemer si dobra??? — če je to to, kar ljudje kupijo???
npr. Matija Čop je bi genij … od sebe pa ni dal nobene “fige” ☺
Bill Gates pa niti faksa ni končal … pa so ga vsi hodili poslušati kot božanstvo za plačane kotizacije.
za šankom znamo biti desci svetovni prvaki istočasno v vsem … pa ima le redko kdo s sabo toliko drobiža, da časti rundo ☺
Dol mi visi, kaj si mislite dedci z MON. Če sem zaradi napisanega nižja liga, je to vaš, ne moj problem.
Rekreativni šport se ne prodaja, rekreativci samo zapravljamo za šport, ne pa služimo. Objavljanje člankov je bolj strošek kot kaj drugega, govorim o strokovnih in znanstvenih člankih. Potovanja tudi stanje, ne prinašajo zaslužka. Isto z jeziki. Tečaji stanejo. V službi pa jezikov ne rabim, rabim jih za branje literature pa za potovanja.
drži za nižjo ligo
pa piši kaj, kar kdo sponzorira
napiši potopis, posnami potovanje in prodaj na Discovery …
“samozadovoljevanje” pač ni način izkazovanja stopnje v “ligi”
me lahko povsem lajično razsvetliš (pač desc) kaj ti dol visi … a si mogole dolge joške puščaš ☺
Ti si me uvrstil. Glej zgoraj kaj si napisal. Jaz imam pod 1000€, torej si me razvrstil v nižjo ligo. Zraven pa še pišeš bedne nasvete, da bi jaz prilezla po tvojih kriterij iz tvoje nižje lige. Zakaj že? Da bodo monovci napisali, da sem srednja liga?
Ha ha ha. Samo nasmejim se takim nebulozam.[/quote]
in tega pod jurja si sama napisala — vsaj jaz te nisem ne silil, ne popravljal tvoje objave niti poneverjal nicka.
da termina “glede na svoje dohodke” ne opišem v kakšni SF 1.000 strani debeli knjigi, da ga boš ti razumela ☺ knjigi
Forum je zaprt za komentiranje.