Ženske – take in drugačne
ne vem zakaj mi pašejo le ženske , ki so mi podobne …tako ali tako…no za takimi se uziram in si recm..to pa je baba;)..in vidim da tudi moski ob takih zenskah ne ostanejo ravnodusni, le reve znajo zbezat stran…se jih mal bojijo;)…
Velike, prave zenske obline, ki vedo kaj so, ki znajo in zmorejo, ki si upajo, ma, ki zivijo ne zivotarijo…in ki znajo vse to pokazat tudi na zunaj, ko gres mimo njih…mmmmmmmm
Nikoli pa me ne gane majhna zenska…suha…
Takole bi rekla, tiste ki ste bolj na začetku pisale ste verjetno bolj okrogle, po vsej verjetnosti nevoščljive vitkim, elegantnim, dolgolaskam, recimo 168 cm. 54 kg. ..To je lepotni ideal, pa vedno bo, če je pa še naravna blondinka, pa ni tipa, da se ne bi obnil za njo. Pa lep pozdrav vsem nevoščljivkam! 🙂
Sara, saj veliko leporečiš, amak ti povem, da je ni čez mejhno žensko. Če je lahka, še boljš, jo lahko vrtiš po sebi, kolikor ti paše. Men so ušeč majhne in skladne, pri velikih se mi pa zdi, da bojo vsakcajt zarezgetale. Pa de nauš misnla, da sem jaz majhen. Mam svojih 187 cm. Tok. Sajnaš, sajnaš.Dej se enkrat z eno dol pa boš vidla.
Zanimivo 🙂 Jaz sem majhna, pa tud sam tipi nad 185 :)) Drugače pa, pojma suha pa debela si jaz predstavljam, debela, da km ma tolk rpeveč da more kupovat obleke za močnejše, suha si pa predstavljam normalne, sma je razlika, me tistimi res koščenimi pa med takimi, ki imajo mogoče malo bolj športno postavo. Je pa pol stvar okusa…
Mi pa gre sam na živce to, da so včasih ženske take hinavke in druga drugo obrekujejo…Sploh če je katera kateri konkurenca ali pa celo veliko lepša od katere…
Vsi skupaj si preberite knjigo DEBELUŠKA. (se dobi v vsaki knjižnici.)
Sara povedala si svoje mnenje da ti majhne ženske niso všeč in da se nikoli ne obrneš za njimi:a nobeno od njih vsaj malo ne “občuduješ”
Britney, Kyle,Madona, Pamela, playboy modeli USA, ogromno drugih pevk,igralk……so vedno uvrščene med najbolj sexsi ženskami po anketah. Vse so velike tam okoli 160 cm. (pa tudi tista iz sex v mestu) :))
Men so najbl všeč vitka dekleta z oblinami na mestu..se pravi da ima nekaj oprsja in ritke, da ne zgleda k dila za peglat..ampak da ma lep raven trebušček pa ozek pas..pa vsec so mi doge vitke noge..sam ne tist manekenski look k zgleda k obešalnik pa je vsa notr udrta :((
Npr. tako postavo ma recimo manekenka Cindy Crawford…
Ljube duše, a je res tako pomembna teža?????? Ženske in dekleta, povejte iskreno, ali se ne tehtate zaradi moških? Če ne bi bil ta svet tako naravnan, bi bilo vseeno, koliko kil ima katera. Tako pa – moj dragi ne mara, da sem debela…, moj je imel prej same suhe…, moj dec pa druge gleda , ker sem debela…Saj vem, grozno, tudi meni se to dogaja. A ste že kje zasledile moški post v stilu – sem predebel ali presuh in me moja ne mara???? Moški, kaj so vaši predniki storili z nami in vami? Kaj, če bi bili malo bolj brihtni in končali to našo agonijo?!
A veš, da res zadnje čase bolj slabo vidim! In žal se še nisem spravila k okulistu. Torej, sorry, vsaj zaenkrat še nimam očal (čeprav bi jih rabila za na blizu). Ej, dečko, jaz sem pa že mislila, da sva soseda, ki se vsak dan v dvigalu pogovarjava o vremenu. Škoda.
Ker iz tvojih postov vidim, da ti odgovarjajo ženske z dotičnimi oblinami, bi lahko rekla, da sem prava. A žal nimam ne očal in ne kratkih las. Mi je pa všeč, da je po tvojem nekje še ženska, ki spominja name… BTW, kako si sploh predvideval …In jaz predvidevam, da si še smrkavec….ali pač ne?
Ja Orka pisi mi na email
kurec24@email.si
Forum je zaprt za komentiranje.