Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske – take in drugačne

Ženske – take in drugačne

gostek,ko že govoriš o nas ženskah – kaj pa moški naredite za to,da vas ženska rada pogleda? 80% tipov na cesti je luzerjev vsaj po izgledu,kaj še,da bi dali nase malo higiene,malo lepših cot in se vsaj obrili zjutraj?

in kar nekako je samoumevno da ste-so taki “KUL” in moramo biti z njimi več kot zadovoljne in potem se še rihtat zanj,biti prijazna in top model itd..jaz pravim kakršen dec taka baba! zakaj pa bi imel en debeluh s pivskim vampom manekenko? enostavno si je ne zasluži.

jaz imam tipa in tudi od njega je lepo in vem da me spoštuje,ko se tudi on zame vedno uredi.Ne prenesem pa tipov,ki mislijo da so čisto natur ful seksi in potem še kritizirajo ženske,za katere so daleč od tega,da bi si jih sploh zaslužili.Naj potem gledajo za ženskami lastnega ranga.

Se čist strinjam – na ženske sem pa ciljal predvsem, ker je to tema te debate.

Kar se moških tiče pa ja…povprečen tip tut men nebi bil privlačen, če bi bil jaz ženska :))) …in ja večina tud nič kej dost ne naredi za lepši videz (pri tipih je pol še tist – čim daš mal na videz in nase si takoj ožigosan za gaya). Da ne govorim kok mi je smešno k so moji prjatli (eni) vsi ponosni na bierbauch ki ga takorekoč primerjajo ob velikih količinah piva…

Nič ne rečem. Sam sem se pač odločil za tak fitness lifestyle – se odrekam marsičemu, redno treniram, zadovoljen sem z rezultati in mi ni popolnoma nič žal (za vse nepopite pire, nepožrto svinjarijo in podobno), kot tut če grem ven sem rad urejen. Posledično si pa tud vzamem pravico, da skritiziram in pametujem o teh rečeh (čeprav kaj hitro fašeš kako opazko v smislu neumnega, nabildanega narcisa:))…

Bi pa lahko potegnu vzporednico… kako tipi grdo kritizirajo take, k majo atletsko postavo ali bilderje… so vedno vsi pametni, potem pa še en vrček piva srknejo in se popraskajo po kosmatem bierbauchu obenem pa pripomnejo, da bi bli lahko tud oni taki, če bi se “špiknli” (z anaboličnimi steroidi). Seveda vsak k je v temu (in se kolkrtok spozna) modro molči in si misli svoje…

Mene privlacijo visoke zenske ( nad 170cm), z dolgimi nogami, z bolj malo riti ( no nekaj ze, ampak ritaste JLO verjante mi pac niso vse).
Ni mi vsec, ce ima zenska ful misice ( v bistvu mi sploh ni vsec, ce se vidjo bunke na rokah)…cvrsta naj ze bo, ampak ne pa zdej misicasta.
Drugace so mi pa vsec razlicne postave. Lih pravo se mi zdi da ima Britney Spears recimo ( ni debela, ni suha, v redu), po drugi strani mi je pa blazno sexy beyonce, pa Paris Hilton ( cisto drugacne postave, vsaka po svoje lepa).

Men gre pa ful na živce, ko mi (ljubosumne?) frendice govorijo, joj kok si ti suha, a kj ješ… grrr Pa dobr vejo, da sm taka že 10 let (isto kil). Jem normalno, telovadim ne-mati narava dala :))

So mi pa včasih luštne tud dekleta s prekomerno težo. Če so zrihtane, okusno oblečene so nekatere res privlačne. Grde so mi sam tiste, kjer se vidi kosti!

za vse tiste, k so narobe razumeli anoreksičnost
sem mislila namreč, da imajo tako postavo kot da bi imele anoreksijo (sicer jo po MOJEM mnenju tudi imajo), v glavnem da se vidijo kostke, ključnica, cel ramenski sklep, skratka, celo okostje se prav odlično vidi
in nažalost, je danes ZELO veliko in ne MALO takih deklet-najstnic, in se mi zdi prov grdo
sama pa nism ne predebela ne presuha,mogoče bi lahko kako kilo do dve še zgubila, ni pa sile sem pa dost samokritična, in vem kje je meni meja, pr 45kg s postlo vred že ne…sem pa podala svoje mnenje

p.s. še enkrat se opravičujem vsem ki imajo resne prehranjevalne motnje

lp pilar

men se tud tko zdi

Strinjam se z gostkom – ful punc opravlja suhice in če maš mal premal kil, loh za svojim hrbtom slišiš kako razglabljajo,če kaj ješ,pa lej kaka je… sama vem, da sem (pre)suha, ampk je to v familiji in jst to ne morm pomagat… ma ne zdi se mi lepo,da nekoga opravljaš samo zato ker je takintak,pa kaj pol če ma nekdo preveč kil ali pa premalo? kaj pa je to vaša stvar? sej ne živite vi njihovega lajfa.

Meni je huda ženska tista,ki se zna nosit – da se vidi,da je ni sram, da je v svoji koži. TO je ženska, pa nj ma 70kg al pa 47kg… Zrt mene če je visoka 195cm,pa ma kodrlajsaste lase,če je kot kokla, zame ni to ženska.

Res moramo pomest najprej pred svojim pragom…se strinjam…

bytheway, prava teža je tista, v kateri oz. s katero se ti dobro počutiš – če maš 60kg namesto 56kg pa se dobr počutš tko (in zakaj se ne bi?) KDO je tisti, ki ima pravico te obsojat,komentirat itd.?

lp vsem ženskam,mjhnim in velkim, močnim in mn močnim, vsi smo ljudje in lajf je še tko dost zakompliciran,zakaj bi se še z težo podjeb….? In če bi tisti punci, ki jo šimfate, raje namenile lep pogled, bi blo tut mn folka obremenjenga s svojo pojavo.

lp

Meni so zelo suhe ženske nagravžne.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Haha, seveda. Šmekiji npr gredo pirbauhastim tipom blazno na jetra. Logično, šmekiji imajo ponavadi lepše ženske in so bolj zaželjeni v ženski družbi od pirbauharjev, ki jim iz ust smri po žlahtni kapljici in klobasah.:)

Naj pirbauharji uživajo v svoji preprostosti, šmekiji s ezaradi njih ne bomo spreminjali.:)

Sorry, spider, ampak koliko sem te jaz enkrat videla (ti mene nisi), ko mi je ena forumka pokazala kdo si ti, mi ti po videzu in oblačenju in postavi ne spadaš niti malo med šmekije, ampak bolj med pirbauharje! pa brez zamere.

Ej pa tolk ma o ženskah za povedat, ziher bl za šankom…

:)))
Men so pa vsec tipi s svojim stilom 🙂 ne pa kopije Justina Timberlakea:)))

Ah, zdaj si me pa prizadela.:))

Rad bi videl enkrat tvojo sliko, če si res tako lepa, kot s ehvališ. Po moje si ena zagrenjena štrigla. Ko te jebe, prasica smrdljiva.

Spider, zelo na nivoju je ta tvoj odg.:)) Jaz sem samo povedala svoje mnenje o tvojem izgledu. Vem, da me nisi vprašal za mnenje, a to, da se imaš za šmekija, me je pač toliko zbodlo v oči, da sem morala napisat svoje mnenje. če sem pa s tem ranila tvoj moški ego, pa ni bil to namen. Ampak ljudje pač moramo biti malo tudi samokritični. in tega, se mi zdi, da tebi manjka.

Za mene pa ne skrbi. Sem čist ok. Nikoli se pa nisem hvalila, da sem lepa.

Poserjem se ti v usta.

ženska naj no ženska,rit joške vse na svojem mestu,kar je suho ni lepo

Kruta realnost: po neki anketi (je že nekaj časa tega, tako da se ne spomnim, kje sem to brala) so moškim v povprečju najbolj všeč ženske z BMI med 19 (!) in 21. Torej pri 165 cm med 52 in 57 kg.

Pri tem je, zdravstveno gledano, BMI 19 na meji med podhranjenostjo in normalno težo. Za normalno težo pa šteje še vse do 68 kg (BMI 25) – upam si pa trditi, da bo za žensko z 68 kg pri 165 višine vsak rekel, da je predebela.

No pa bom še jaz pristavila svoj piskrček:))

O vsem se strinjam s teboj gostek, le o tem, da suhe ženske ne komentirajo debelih. Imam pač to smolo, da sem med najbolj debelimi puncami med dekleti s katerimi se družim med tednom. In prav vedno so mele vse za komentirat kojk kr naprej jem, pa da se bom zredila in ne vem kaj. Nekako sem se tojk zasekirala, da sem se takrat še zredila in še več pojedla. Sedaj pa pri svojih 18 vedno bolj izgubljam boj sama s sabo.

Pred fantom mi je zelo nerodno in sem težko sproščena in sem kar naprej živčna. Trudim se z normalnim prehranjevanjem, vendar ne pomaga. Sama sebi se zdim vedno bolj debela, vedno bolj nagravžna.
Pa je moja teža v mejah normale (161.5/52), vendar imam tako ogromne boke in rit, da mi gre kar na jok, ko se pogledam v ogledalu.

In zakaj je tako?Ker somi vse govorile kakšna sem, doma so mi govorili, da bom po genih dobila veliko rit, ljudje so me pač zezali-nič hudega mislili, a mene vseeno prizadeli.

Spoštujem suhe ženske, ker imajo oblast same nad seboj in vedo koliko si lahko privoščijo, ter se zraven ne zredijo. V tej naši preljubi Sloveniji je res veliko lepih deklet, ki bi jim jaz rada bila podobna.

Čav čav

Avril jaz ti svetujem da obišči dobrega psihiatra.Drugače pa punce,baba mora bit baba.Velika rit veliki joški ,tamalo pa mora imet kosmato in po možnosti črno kot krt heheheh.Boljše kakšna kila več kot manj.

I am perfect, but perfect do not exist!

oj, meni so pa všeč ženske, ki nimajo ne preveč, pa ne premalo, čeprav nimam nič proti suhim in nič proti debelim. Mislim, da je vsaka ženska lahko lepa, če se lepo uredi, neglede na kile.

Zanima me pa še vaše mnenje, kakšne se vam zdijo velike punce, ne predebele in ne presuhe – kakšne imate ideale glede višine?

Ženska ni problema ,samo da ima rit bedre joške in kosmato tamalo.

179 cm, me nič ne moti na meni,tiste ,ki jih pa moti moja višina mi pa tako ne hodijo blizu 🙂

hohoho Spider. Pa te je res prizadelo. Samo ne vem kaj, al resnica, al laž.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kar manekenska višina najbrž tudi sexi postava,lepo,lepo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close