Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske svetujte, mož me nagovarja na analogni seks in me zanima ali boli

Ženske svetujte, mož me nagovarja na analogni seks in me zanima ali boli

Povejte tiste, ki ste probale ali to boli in kakšni so nasploh občutki.

analogni je seveda dosti boljši od digitalnega
analogni lepo teče brez presledka
digitalni pa ima po vsakem premiku pavzo

Sem mislila da je samo telefonska linija analogna. Ker po telefonu nima kaj bolet.
Analca pa najprej sprobajta na njegovi riti, da bo videl,kaj zahteva.

Ne bo držalo, ravno obratno…analogni šteka pa ga je treba malo podmazat, digitalni pa običajno dobro šiba 😉

Analógno ima vsaj dva pomena:
V tehniki pomeni analogno, da imamo zvezni, časovno kontinuiran signal, ki je po vrednosti sorazmeren neki fizikalni veličini. Na primer električna napetost je lahko analogna temperaturi. Nasproten pojem je digitalno.
V splošnem pomeni analogno enako ali ustrezno nečemu. Kadar je nekaj enako lahko rečemo tudi, da tvori analogijo. Iz analogije lahko pridemo do spoznanja.
Zdaj pa naj ti mož pove, ali te bo analogno v tehničnem smislu ali v splošnem!

Vsekakor digitalno, analogno je boleče in brez užitka.

Preden te analizira, poskusi digitalno. Pri moških so prsti tanjši od sonde. No vsaj pri meni je tako, za ostale ne vem…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Zmagaš. 😀

Probi pa boš vidla. Pol pa mu povej, če ti je ugajalo ali ni. Men sede.

A veš, da maš prikritega pederajsa doma?? Fuj ga bodi, tebe pa tud!!!
Goni ga u ku.Rac!!!!

MKOW ♥

Ko boš probala, moraš obvezno poslušat bend AC/DC. Da ti bo vse še v večji užitek pa še bonboni bronhi, … lakše se diše.

Kakšen pa je analogni sex?

1. tak kot ga vidiš pri živalih — potehneš analogijo in bejbo kresneš od zadaj ob cesti

2. s celim tičem v živo luknjo. Digitalen bi bil z nasekanim tičem in luknjo s pregradami

Vsekakor je boljši digitalni, analognega naj pa poskusi s kakšnim kolegom :)))))))

Če imaš željo poskusiti in se boš posledično uspela dovolj sprostiti, mož pa bo primerno potrpežljiv, ne bo bolelo in se zna zgoditi, da boš zeloooo uživala. Pa upoštevajta nasvet od WD40.

Ni mi jasn kaj je s temi deci, da rajš v rt porivajo kot pa v mucko podkrepljeno s sčegijem??

…zakaj odgovarjate na take provokacije, kjer je nekdo mislil, da bo salve smeha požel, ker je napisal analogno namesto analno?

Za analognega so zadolžene telemukacije, kdo pa je za digitalnega pa res ne vem? Vpraši moža!

Meni je smešno, pa četudi je provoakcija, sem se nasmejala :))))

Avtor gleda nadaljevanko Alo, alo…oponaša pa tistga policista..

:))))
In zmaga….RtFM:)))

Gud meuning!
I hev a mesaž from Mišel. Brotiš irmen ar hoden in Ronnie’s cafe in his mider in lo cleset.

pa kakorkoli že…na nedeljsko jutro…..

Analni seks-prikrit peder.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close