Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ženske so večvredne od moških. Moški so manjvredni

Ženske so večvredne od moških. Moški so manjvredni

Priznam, da kot moški, sem manjvreden od žensk.

Ženske bi morale vladati svetu, medtem ko mi nizkotni moški bi jim morali služiti.

Jaz si, kot moški, ne zaslužim ničesar. Ne smem pričakovati ničesar od žensk. Ženske lahko počnejo karkoli hočejo, ker so boginje in princeske.

Žensk ne smeš kritizirati, ker so popolne in brez napak.

Opravičujem se ženskam za vso zlobo, ki smo jo vam prizadeli, mi moški.

Najbolje bi bilo, da si ga kar odrežem, da ne bom bil svinja, ki misli s ta spodnjo glavo. Najbolje bi bilo, da se vsi moški kastriramo, da ne bomo bili sposobni posilstva in ostalih grozot.

Odgovor na objavo uporabnika
beta moški, 18.01.2022 ob 17:33

Priznam, da kot moški, sem manjvreden od žensk.

Ženske bi morale vladati svetu, medtem ko mi nizkotni moški bi jim morali služiti.

Jaz si, kot moški, ne zaslužim ničesar. Ne smem pričakovati ničesar od žensk. Ženske lahko počnejo karkoli hočejo, ker so boginje in princeske.

Žensk ne smeš kritizirati, ker so popolne in brez napak.

Opravičujem se ženskam za vso zlobo, ki smo jo vam prizadeli, mi moški.

Najbolje bi bilo, da si ga kar odrežem, da ne bom bil svinja, ki misli s ta spodnjo glavo. Najbolje bi bilo, da se vsi moški kastriramo, da ne bomo bili sposobni posilstva in ostalih grozot.

Robček?

.https://www.youtube.com/watch?v=KEz32OTifL4

poslušaj, razmisli.

Vsi smo samo številke.

Niti kot sužnji nam ne pridete prav. Najboljše bi bilo, da vas sploh ni.

. https://youtu.be/BPl3wEnG5v0

To pa dela preveč feminizma v šolah in pomanjkanje močnih moških vlog. Sej vem da je tole fetiš zapis enega obupanca pa vseeno je zalostno da je veliko takih beta tipčkov…

CrazY FroG ?, 18.01.2022 ob 17:34

Robček?

🙂

Se popolnoma strinjam. Vendar jaz sem ženska, zato ker je moja duša ženska. Sem ženska, ki ima rada ženske. Sem lezbijka. In moj penis je ženski penis.

Matias⚧

?matjazko?, 19.01.2022 ob 05:33

Se popolnoma strinjam. Vendar jaz sem ženska, zato ker je moja duša ženska. Sem ženska, ki ima rada ženske. Sem lezbijka. In moj penis je ženski penis.

Matias⚧

Ma dej nehi s takimi bolanimi.

To ni zapis feminista. To je zapis seksista, ki se vidi kot večna žrtev feminizma in ga ženske ogrožajo na vsakem koraku.

Dejstvo je, da nam zenske spodzirajo delovna mesta.

Zdaj so aktualni Omicron moški.

Tema za nabiranje klikov? Jawohl, prispevam klik in post!

Z vidika narave so res ženske oz samice vredne več, ker so nosilke življenja. Zato tudi živijo dlje, zato tudi njihovi možgani delujejo drugače (so v povprečju bolj pazljive, manj avanturistične, manj napadalne in agresivne – vse naštete lastnosti namreč povečujejo možnost konfliktov in življenjsko ogrožujočih situacij).

Iz zgornjih razlogov so si jih primitivnejše družbe skušale podrediti. Vseeno pa v civiliziranih družbah ne moremo govoriti, da je nekdo več in drug manj vreden.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close