Ženske so večvredne od moških. Moški so manjvredni
Priznam, da kot moški, sem manjvreden od žensk.
Ženske bi morale vladati svetu, medtem ko mi nizkotni moški bi jim morali služiti.
Jaz si, kot moški, ne zaslužim ničesar. Ne smem pričakovati ničesar od žensk. Ženske lahko počnejo karkoli hočejo, ker so boginje in princeske.
Žensk ne smeš kritizirati, ker so popolne in brez napak.
Opravičujem se ženskam za vso zlobo, ki smo jo vam prizadeli, mi moški.
Najbolje bi bilo, da si ga kar odrežem, da ne bom bil svinja, ki misli s ta spodnjo glavo. Najbolje bi bilo, da se vsi moški kastriramo, da ne bomo bili sposobni posilstva in ostalih grozot.
beta moški, 18.01.2022 ob 17:33
Priznam, da kot moški, sem manjvreden od žensk.
Ženske bi morale vladati svetu, medtem ko mi nizkotni moški bi jim morali služiti.
Jaz si, kot moški, ne zaslužim ničesar. Ne smem pričakovati ničesar od žensk. Ženske lahko počnejo karkoli hočejo, ker so boginje in princeske.
Žensk ne smeš kritizirati, ker so popolne in brez napak.
Opravičujem se ženskam za vso zlobo, ki smo jo vam prizadeli, mi moški.
Najbolje bi bilo, da si ga kar odrežem, da ne bom bil svinja, ki misli s ta spodnjo glavo. Najbolje bi bilo, da se vsi moški kastriramo, da ne bomo bili sposobni posilstva in ostalih grozot.
Robček?
Z vidika narave so res ženske oz samice vredne več, ker so nosilke življenja. Zato tudi živijo dlje, zato tudi njihovi možgani delujejo drugače (so v povprečju bolj pazljive, manj avanturistične, manj napadalne in agresivne – vse naštete lastnosti namreč povečujejo možnost konfliktov in življenjsko ogrožujočih situacij).
Iz zgornjih razlogov so si jih primitivnejše družbe skušale podrediti. Vseeno pa v civiliziranih družbah ne moremo govoriti, da je nekdo več in drug manj vreden.
Forum je zaprt za komentiranje.