Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske so vam všeč mišičasti moški

Ženske so vam všeč mišičasti moški

Pravemu jebaču je to totalno nepomembno!!![/quote]

Aja pol je pravi ženski nepomembno če ma tip 150kg če nima šihta če se ne umiva itd itd itd

kere si bluziš ti ej 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Aja pol je pravi ženski nepomembno če ma tip 150kg če nima šihta če se ne umiva itd itd itd

kere si bluziš ti ej :D[/quote]

Kako šele ti bluziš….kdo pa govori o 150kg, o pomanjkanju higiene, da nima dela ?? 🙂 menimo se o dalakah, dlačicah…

Kako šele ti bluziš….kdo pa govori o 150kg, o pomanjkanju higiene, da nima dela ?? 🙂 menimo se o dalakah, dlačicah…[/quote]

To kar je nekomu VELEpomembno je drugemu NEPOMEMBNO 🙂

toliko o tem….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kako šele ti bluziš….kdo pa govori o 150kg, o pomanjkanju higiene, da nima dela ?? 🙂 menimo se o dalakah, dlačicah…[/quote]

toliko o tem….[/quote]

Ja bravo – ti si našel pomembnost tam, kjer je ni 🙂

toliko o tem….[/quote]

Ja bravo – ti si našel pomembnost tam, kjer je ni :)[/quote]

Pomembnost je tam kjer JAZ rečem da JE pomembnost…. za mene, ne tam kjer ti meniš da je ali ni 🙂

Če je meni pomembno da je ženska temnolaska namesto blont je to za mene pomembnost in me baš boli K kaj je pomembno za tebe ali eno evelino 🙂

ona na drugi strani pa je to obrnila tako da češ vsem ki je pomembno da je ženska lepo pobrita da nismo ”jebači” ….

Nič ne bluzim.

Trdim, da je pravim jebačem vseeno, če je ženska pobrita ali ne. Ne boš verjel, ampak jaz sem največ tipov dobila takrat, ko sem bila najbolj zanemarjena.

o bog…jaz sem ostala brez besed 🙂

Nič ne bluzim.

Trdim, da je pravim jebačem vseeno, če je ženska pobrita ali ne. Ne boš verjel, ampak jaz sem največ tipov dobila takrat, ko sem bila najbolj zanemarjena.[/quote]

Daj se povaljal v kravji drek pa boš pol našla princa na belem konju…..

Nič ne bluzim.

Trdim, da je pravim jebačem vseeno, če je ženska pobrita ali ne. Ne boš verjel, ampak jaz sem največ tipov dobila takrat, ko sem bila najbolj zanemarjena.[/quote]

… bila si pa tudi 15 let mlajša…. :))) Zanemarjena najstnica? Bejž, takšne še povohal ne bi nihče. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Nič ne bluzim.

Daj se povaljal v kravji drek pa boš pol našla princa na belem konju…..[/quote]

LOL

Kakemu seksi kmečkemu jebaču bi bilo tudi to nepomembno. 😀

Ja bravo – ti si našel pomembnost tam, kjer je ni :)[/quote]

Pomembnost je tam kjer JAZ rečem da JE pomembnost…. za mene, ne tam kjer ti meniš da je ali ni 🙂

Če je meni pomembno da je ženska temnolaska namesto blont je to za mene pomembnost in me baš boli K kaj je pomembno za tebe ali eno evelino 🙂

ona na drugi strani pa je to obrnila tako da češ vsem ki je pomembno da je ženska lepo pobrita da nismo ”jebači” ….[/quote]

Drage dame in gospodje – Svet se očitno res vrti le okrog Matkića in njegovega jaza :))))

Calypso a si ti blont v glavi?

Napisal sem da je za mene to pomembno! Bolj pomembno kot če ma ženska v teh časih službo tak btw 🙂

Seveda to da nima službe ni razlog da nič ne dela na črno kajti služba in delo sta 2 pojma 😀

Calypso…. ne vem a to pišeš zaradi tega, ker je to napisal MATKIC al res tako misliš? Čisto prav je napisal- kar je nekomu pomembno, se nekdo drug tudi zavzame ne in obratno. Jaz ne bi nikoli imela moškega, ki si grize nohte, pa da je še tako mamljiv. Sorry, nima šans, da me osvoji, ker so moje misli samo pri groznih nohtih. Matkič ne mara kosmatih nog, tako kot veliko moških ne. Sem že prej napisala, da enemu mojemu kolegu pa je to všeč, pa ni nek priznan jebač 😉 Glede poraščenosti ali gladkosti med nogami pa se tudi da razpravljat- spet stvar okusa.
Hvala bogu je na svetu vsega v izobilju in če nekomu nekaj ne sede, naj se obrne stran, ne moremo pa nekomu vsiljevat nekaj kar mu ni všeč.

Imam občutek, da sem to zdaj brezveze pisala, ker vi že samo vidite njegov nick, pa navalite, pa ni važno kaj napiše 🙂

Nič ne bluzim.

… bila si pa tudi 15 let mlajša…. :))) Zanemarjena najstnica? Bejž, takšne še povohal ne bi nihče. :D[/quote]

LOL 😀

Tale Kleopatra mi bo še všeč :)))

Je pa res kar praviš… dosti uporabnikov samo vidi Sadni, Matkic, Special Edition, Dater in je že kontriranje do onemoglosti 🙂

Ja saj sem kar nekaj vaše komunikacije prebrala in veliko ste sami pripomogli k temu, da so tako napadalni do vas. Verjetno zaradi žaljenja in podobnih zadev.

Jaz (jaz jaz jaz jaz :))) se tu zraven ne mislim mešat. Kar ste skuhali boste sami pojedli. Ampak če pa kdorkoli od vas napiše kaj pametnega tu in tam, pa vam ne bo krona z glave padla, če to potrdite- ali pa vsaj obhodite, ne pa da se samo psujete 🙂

Jup, Kleopatra je kul. Vsaj zajebavat se zna, za razliko od ostalih uporabnic.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Nebom se zagovarjal ampak če bi prebrala od začetka bi vedla da nismo (mi 4je) krivi ampak hočejo naš stil lajfa prikazat kot nezrelega…. in itak da to izzove reakcijo ko konstantno podrkavajo kako je monogama zveza višek intelekta in logike na tem Svetu.

pa dobro to je off topic…

Calypso ti pa kar sanjaj da je dlakavost nepomembna… Imaš morda brčice? 😛

ej tebi dovolim, da me zmerjaš, da bom pred babami mir imela 🙂

Kakšna dobrota in usmiljenje, utelešena gracija, ženska tolažnica “hudobnih fantkov”, ki so ubogi in odrinjeni na forumski družbeni rob. 😀 TI jim še samo napoj, kako se naj obnašajo, okrcaj jih brez pomislekov, pa kakšnega za uhe potegni, v skrajnem primeru pa tudi k prsom vzemi pobalinčka in ga potapkaj malo po glavici, ker tvoja toplina bo omehčala njihova srce in spoznali bodo dobroto ljubezni. :))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne, zmotilo me je, da je jaz napisal z velikimi črkami, dreti se res ni treba nad mano 🙂

Kje pa komu kaj vsiljujem ? 🙂

ne z velikimi sem napisal jaz zato da sem povdaril da tako menim jaz in ne prodajam tega kot občo resnico kto evelina češ da vsak ki se zmeni za dlake ni ”pravi” jebač….

pač se mi ne da uporabljat boldanja oziroma odebljevanja črk ker je zamudno in lažje držim šift….

Ne bom spet tukaj jovo na novo vse pisala. Prosim te, jaz razpravljam in ni vsaka beseda naslovljena dobesedno na tebe.
Pa kaj če je napisal jaz z velikimi črkami???

JAZ JAZ JAZ JAZ JAZ JAZ JAZ… 🙂

Brke imam ko Ivan Cankar 🙂 Najboljše pri njih je, da ko kaj sladkega jem, še malo na brkih ostane za kaneje 😀

Dej zakaj si me rabu zdej na to spomnt ? Lih zadnjič vidu eno z brki, ki je delala v Mercatorju, za blagajno. Mislim to ni normalno no, kako lahko kr take hodijo po svetu in jih ni sram ? Še kupci morajo potem to trpet. Pa pri skeniranju ti tam z dlakastimi rokami in neurejenimi nohti prijema za artikle, omfg…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close