Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske so vam všeč mišičasti moški

Ženske so vam všeč mišičasti moški

Ženske, so vam všeč radiatorčki, lepo oblikovane mišice?
V glavnem skoraj nič maščobe in lepo napete mišice?
Recimo kot v MensHealtu, ko je še obstajal, če se katera spomni?
Pa lepo gladka prsa.
Taki kot smo fantje, ki redno treniramo v fitnesu.

Valda, da so jim ne, tu sploh ni vprašanja 😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Niti ne.
Lepo definirane mišice in poudarjeno negovano telo imajo ponavadi radi geji.
Meni je pa dovolj, če dečko nima špeha in je recimo rekreativen športnik.
V bistvu me pretirana zaljubljenost v lastno telo naravnost odbija.

Frutolino…sam sebi odgovarjaš:))).

Meni je všeč, v kolikor je v mejah normale. Spomnim se tipa, ki je bil sicer lepo oblikovan, ampak njegovo telo je bilo čisto trdo od teh mišic in je bilo neprijetno ob dotiku, ker si imel feeling, da si s cementom:).

https://www.youtube.com/watch?v=KKMdtxKkdPU

za obliznit prste…še une na nogah, ko bi jih dosegla…

pa mojmu to rata brez fitnesa…in to pri štiridesetih, res pa da se prime vsakega dela in ne visi za kompom kot jaz.

mmmnjam 🙂 Ampak ne preveč, ravno prav 😉

Ne hvala. Tako nekako kot ponoči rajši spim v mehki postelji kot na tleh. Všeč mi je normalna postava in nobena od skrajnosti (debelost ali pa pretirana zagledanost moškega v svoje telo).

Pa pobrita prsa tudi, da se lepo vidijo definirane mišice?

neeeeee bog ne daj :)))

Ah, kaj pobrita prsa. Kožo si dol potegni, kaj boš skrival tak zaklad. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

pobriti joški so pederski 😀 isto kot pobrit trebuh lol….. pa noge pa roke….. če se lahko tip kjerkoli BRIJE je to do in vključno z vratom….. pa na intimnem predelu se pristriže….. ajde pod pazduho še …. če ne zaradi drugega zaradi švicanja 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Zakaj pa ne? Lepše videti, kakor same kosti + kožo ali pa sam špeh.

Ah, kaj pobrita prsa. Kožo si dol potegni, kaj boš skrival tak zaklad. :))[/quote]

hahahaha v glavi pa tema. 🙂

Ah, kaj pobrita prsa. Kožo si dol potegni, kaj boš skrival tak zaklad. :))[/quote]

hahahaha v glavi pa tema. :)[/quote]

Ni rečeno, tudi tisti, ki bolj malo dajo nase imajo lahko v glavi temo 🙂

citiram Skelo v eni od prejsnjih tem:

Men so všeč Deci…u velikim….D.
Da je velik, širokih ramen, visok (tle sm spremenila ker mi ni tok pomembn da morm stopt na prste 😀 dodajam: temen, sarmanten, porascen-brada, pobrito na par mm mi je top.
Lepe roke. Dodajam da ma mozate roke, lepo porascen 🙂 Topli učki.
Karakter pa samozavesten, ampak brez sledu ega, prijazen in topel, ampak ne sluzast.
Pa da zna kaj v roke prijet….naj bo
fleksarca ali ženska 🙂
Pa da se rad smeje.

Temu ne bi rekla fitness moski, mora pa bit za sport in da skrbi zase in tko in s prehrano. Da mu ni vazn samo da je zrezek dunajc pa pomfri. Da je v njem mal gurmana in ne obsedenega s kaksnim tehtanjem sestavin kukr pocnejo to fitnesserji. Skratka zdrav DEC v zdravem telesu. 🙂

Predvsem pa da ne komplicira huj k ksne zenske, v stilu ne morm, ne znam,ne veeem, mrzlo je, zejen, lacen, ne pase mi to pa to pa to, pa zmatran pa premal oblecen pa mrzle noge pa vse v pm!!!!to no go. Dec nej bo dec.

Ce jz ne jamram pa me ne boli glava nik pa sem zenska…. ma fant se manj za jamrat. 🙂

Za lepo oblikovano telo je potrebno veliko truda, veliko volje, vztrajnosti in tudi znanja. Ja, tudi znanja.

hahahaha v glavi pa tema. :)[/quote]

Ni rečeno, tudi tisti, ki bolj malo dajo nase imajo lahko v glavi temo :)[/quote]

fitniser? fitnEser. 🙂

Zanimivo kako si lahko tukaj lepo opisala kakšen moški je tebi všeč. Ko sem jaz odprla temo si napisala: Men se sploh pisat ne da kaj sele brat…
Verjetno je bil en post pred teboj povod za to, ker drugače bi se lahko mirno razpisala 😉 In sedaj to naenkrat ni več za v OŠ, ker je zrastlo na zeljniku nekoga drugega 🙂 Ljudem, ki hočejo ugajaz drugim, mi pravimo ovce 🙂

Ni rečeno, tudi tisti, ki bolj malo dajo nase imajo lahko v glavi temo :)[/quote]

fitniser? fitnEser. :)[/quote]

Ne vem, zakaj si je dal tak vzdevek…morda je bil fitneser zaseden ali pa se je zatipkal. Sicer pa si se spotaknila v lastno napako – ti si najbolj nepismena od vseh, ki tu gor pišejo…tema v glavi?

To pa sigurno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne samo trening v fitnesu dan za dnem, tudi ogromno znanja o hrani in upoštevanja tega je potrebno.
Redni obroki, dodatki proteinov, odrekanje sladkarijam. Pa tudi nega telesa, odstranjevanje odvečnih dlak pa tako naprej :).

Ravno tisti, ki nič ne dajo nase imajo ponavadi temo v glavi. Zato pa tudi izgledajo takšni, kot so.

Nekaj je dati nase navzven, drugo pa je koliko vlagaš v svoj razvoj navznoter. Če si navznoter fuj, ne pomaga če si od zunaj uj. In frutolinotu se je zgodilo ravno to. Ti šment…fuj!:))) Čeprav še vseeno menim, da je tudi navzven slabša različica.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close