Ženske so vam všeč mišičasti moški
pobriti joški so pederski 😀 isto kot pobrit trebuh lol….. pa noge pa roke….. če se lahko tip kjerkoli BRIJE je to do in vključno z vratom….. pa na intimnem predelu se pristriže….. ajde pod pazduho še …. če ne zaradi drugega zaradi švicanja 😀
citiram Skelo v eni od prejsnjih tem:
Men so všeč Deci…u velikim….D.
Da je velik, širokih ramen, visok (tle sm spremenila ker mi ni tok pomembn da morm stopt na prste 😀 dodajam: temen, sarmanten, porascen-brada, pobrito na par mm mi je top.
Lepe roke. Dodajam da ma mozate roke, lepo porascen 🙂 Topli učki.
Karakter pa samozavesten, ampak brez sledu ega, prijazen in topel, ampak ne sluzast.
Pa da zna kaj v roke prijet….naj bo
fleksarca ali ženska 🙂
Pa da se rad smeje.
Temu ne bi rekla fitness moski, mora pa bit za sport in da skrbi zase in tko in s prehrano. Da mu ni vazn samo da je zrezek dunajc pa pomfri. Da je v njem mal gurmana in ne obsedenega s kaksnim tehtanjem sestavin kukr pocnejo to fitnesserji. Skratka zdrav DEC v zdravem telesu. 🙂
Predvsem pa da ne komplicira huj k ksne zenske, v stilu ne morm, ne znam,ne veeem, mrzlo je, zejen, lacen, ne pase mi to pa to pa to, pa zmatran pa premal oblecen pa mrzle noge pa vse v pm!!!!to no go. Dec nej bo dec.
Ce jz ne jamram pa me ne boli glava nik pa sem zenska…. ma fant se manj za jamrat. 🙂
Zanimivo kako si lahko tukaj lepo opisala kakšen moški je tebi všeč. Ko sem jaz odprla temo si napisala: Men se sploh pisat ne da kaj sele brat…
Verjetno je bil en post pred teboj povod za to, ker drugače bi se lahko mirno razpisala 😉 In sedaj to naenkrat ni več za v OŠ, ker je zrastlo na zeljniku nekoga drugega 🙂 Ljudem, ki hočejo ugajaz drugim, mi pravimo ovce 🙂
Ni rečeno, tudi tisti, ki bolj malo dajo nase imajo lahko v glavi temo :)[/quote]
fitniser? fitnEser. :)[/quote]
Ne vem, zakaj si je dal tak vzdevek…morda je bil fitneser zaseden ali pa se je zatipkal. Sicer pa si se spotaknila v lastno napako – ti si najbolj nepismena od vseh, ki tu gor pišejo…tema v glavi?
Forum je zaprt za komentiranje.