Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ženske so samo bolj previdne od moških, želijo pa si isto, mar ne?

Ženske so samo bolj previdne od moških, želijo pa si isto, mar ne?

Pozdravljene monovke? Išče mogoče katera od vas to, kar iščem jaz?

Sem vezan moški, 30 let, visoko izobražen, samotojen, finančno stabilen in redno zaposlen. Težko je oceniti svoj izgled, ampak skormno rečeno lahko rečem, da sem zelo simpatičen, športnik, visok (190cm) in temen, tako da s samopodobo nimam težav.
Nekoliko nenavadno je, da sem pristal na tem forumu, ampak ob obilici drugih portalov, mi je ta še najbolj ‘normalen’ in prepričan sem, da se za kakšnim ekranom skriva ženska, ki to bere in se ji bo moja ideja zdela zanimiva, všečna.
Po naravi delam vse na polno, delam, živim, uživam in seveda tudi…hmmm 😉 No, da pridem k bistvu! Iščem žensko, ki ima urejeno življenje, živi svoj lajf, je zaposlena, izobražena, sposobna medsebojne komunikacije, predvsem vredna zaupanja in da ve kaj hoče. Skratka želim žensko, ki ima vse pošlihtano, ampak ji manjka popestritve tam kjer jo najbolj potrebuje, med rjuhami. Doma je ugasnila tista iskra, ni več strasti, manjka ti adrenalina. Kljub temu, da ti to manjka, nočeš tvegat, želiš si popolno 1000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} diskrecijo in strogo zaupnost. Želiš biti ponovno polna strasti, oboževana in super zadovoljena in da ti adrenalin ponovno požene kri po telesu. Vse to si želiš, ampak ne najdeš moškega, ki bi bil vreden zaupanja in hkrati popolen neznanec, ki ga srečaš samo takrat, ko se vajini sporočili uskladita, drugače živita vsak svoje življenje, brez nikakršnega vpletanja.

No, takšno žensko iščem tudi jaz. Če si starejša od 35 let, postavna, nujno vezana, obvezno diskretna,daješ varnost in zapunost na prvo mesto pred vse užitke, a hkrati bi si želela, da bi na skrivaj uresničila tisto, česa doma ne dobiš, potem se opogumi in napiši ZS, da se bolje spoznava. Sem zelo simpatičen, kvaliteto dajem pred kvaniteto, z iskanjem istomisleče ženske se mi nikamor ne mudi, tako da igram počasi na dolgi rok…
Po naravi sem zelo sporščen, spoštujem žensko, nor sem na sex, rad uživam na sto in en način, sem dominanten, vem kaj hočem, si to vzamem, a hkrati mi je glavno, da ti dobiš vse tisto po čemer na skrivaj hrepeniš in ne upaš povedat nobenemu, razen svojemu skritemu ljubimcu. Hkrati sem pa tudi zelo previden, namreč na spletu je vse mogoče. Tako da če bi rada spoznala zelo postavnega moškega, ki skriva res velika presenečenja, potem veš kaj moraš, preprosto…javi se mi pod ZS, ne moreš nič izgubiti, veliko pa lahko pridobiva oba 😉
p.s.:Ljubljana z okolico

če si tako resen in veš kaj si želiš, na dolgi rok in nekaj kvalitetnega.. zakaj ne delaš na odnosu z ženo, da ne rabiš iskat druge? ali če nisi zadovoljen z njo, se ločiš in spoznaš druge?

ženske so že po naravi tiste, ki izbirajo, in bolj zahtevne, ker lahko zanosijo. moški pri seksu tvegajo slabo noč, ženske pa svojo prihodnost.

Pozabi si napisat, da ves dobro nakladat, da se kar kadi.

Če si tako top bi se same leple nate.

redek obiskovalec…ob situaciji ki jo pac ima…bi jst podobno napisou.
dobr si povedou..
vcasih lazje na splet kot pred vsemi ocmi psvajat …
upam da mas ze guzvo na zs.
lp

redek obiskovalec…ob situaciji ki jo pac ima…bi jst podobno napisou.
dobr si povedou..
vcasih lazje na splet kot pred vsemi ocmi psvajat …
upam da mas ze guzvo na zs.
lp
[/quote]

Tudi. Škoda samo, da internet vse prenese.

Veliko enih zahtev za en fuuuk…

Tu se bo zagotovo našla kakšna zate:
https://sexyrealsexdolls.com/collections/silicone-sex-doll

Vedno se bo strinjala s tabo, vedno bo za, ko ti bo in kakor ti bo pasalo, govorila bo vse, kar si želiš in predvsem, ko je ne rabiš več, jo lahko vržeš v kot. Do naslednjič… Dvomim, da ji lahko katera od žensk tu (ali kjerkoli) parira…

Najbolj odbijajoče je na mon-u brati sporočila obupanih “fuk fehtarjev”, ki sami niso toliko sposobni, da bi v “real” lajfu našli eno potrebno dekle.Potrebnih deklet je povsod veliko, le če nisi neroden kot hlod…

Meni pa je opis kot ženski zelo všeč…ne iščem nič, sem srečno poročena. Ampak če bi se pa kdaj odločila za skritega prijatelja, bi mi bil pomemben tudi način kako nekdo pristopi k stvari….dvomim da je avtor te objave sramežljiv in en izmed klasičnih ‘fehtarjev’…dosti napisanemu verjamem, ampak kot opisano, obstajajo razlogi za iskanje druženja preko interneta, kar je v primerih skoka čez plot povsem noramlno, varneje.

vsaj nekdo, ki je sposoben napisati dva stavka. Seveda se tudi tukaj najde negativne komentarje, slovencljni…sem ženska, ne iščem nič, ti pa želim, da si našel kar iščeš in da se je kakšna ženska opogumila ter te kontaktirala.

Hahaha kak luzer sigurno je na koncu debel in še grdo ženo ima doma. Če bi bil toliko sposoben ne bi tega pisal tle gor hahahahahah.

hahahaha kak luzer
tem stavkom si sebe opisal
vsak naj piše kar želi in objavi, ne želi pa kretenskih objav kot je tvoja

zelo zanimivo…prav firbec me matra, če se ti je kakšna javila 🙂

meni je pa zanimivo-kakšne bedne komentarje imajo eni,sploh tipi…
Jaz se tudi v marsičem opisanem najdem kot moški z več potrebe po -ž- nežnosti,
pa zaradi tega na cesti ne streljam z očmi po vseh ženskah,tako,da ja….
tudi jaz tukaj pogledam,če se najde kakšna,ki ve kako je,če imaš VSE in hkrati NIČ
Takih nas je baje kar precej.Vsem nevoščljivcem,ki pa ne spravijo skupaj niti par besed v smiselni stavek pa:Več sreče prihodnjič!!!

Torej…

5000 besed za – dolgcajt mi je pa bi varal ženo in porival eno drugo

Haha, sem se pa nasmejal do solz.

I have to agree with you. women are beautiful and passionate, but so can silicone sex dolls. Plus, you can do whatever you want with them and they don’t complain. Check this out. Plenty of chicks with robotic functions already –

http://www.naughtyharbor.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close