Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ženske smo takšne

ženske smo takšne

ti si ena fejst punca sadna,

se večkrat strinjam s tvojimi posti !

lp

no, upam da nisem naredila kakšne večje škode :))

:))) kot sem napisala :)) fino. zdi se mi, da se plete eno cyber prijateljstvo :)) ti, jest pa nekam veliko uporablanm te smeške, a ne?! bo treba mal omejit, da jih ne znucam.

ti kr dej , se ne znucajo……..))))))))))))

drži kot pribito. še manj pa so znucljivi tisti ta pravi nasmeški, pa, saj veš, zastonj so, pa neverjetni učinek imajo, zato se bom danes cel dan smehljala, pa naj si ljudje mislijo, kar hočejo. baje so nasmeški nalezljivi, zato bom najprej nalezla tebe, ti pa potem daj vse od sebe, da se bo cela slovenija do večera že smejala :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Z smehom pa mene ni težko okužit, se rada režim………………..

Pa blazno rada imam lepe tople, poletne dni, sonček , pa VODOOOOOOOOOOOO

čauči

Če bi meni to naredil, bi bila zelo užaljena. Sreča še ni. Sem pa jaz njemu, pa msilim, da je bil užaljen, ečprav ni rekel… ampak sem iemla slabo vest, res bi takrat naredila drugače, ampak res ni šlo…

He, he… brain damage je že tko al tko ocenjen kot totalka… Se prav, ni panike. 🙂

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

težko verjamem, da maš totalko… no, ča pe že, pa upam, da si kasko zavarovan, sicer pa eno fejst kleparko poišč, da ti mal možgančke v red spravi (pa ne pravim, da je potreba po tem !!!)

Saj veš kako je pri starejših letnikih… Par prask, pa je že totalka. Se ne splačat klepat. 🙂

ne bi se čist strinjala s tabo. vedno se splača klepat. še posebno pri starejših letnikih!!!! ti majo dušo, pa dost kilometrine za sabo, da so zanimivi.

Ja, ampak nkol ne veš, u kermu klancu bo zakuhov. :)))

he, he, boljšega opravičila pa še nisem slišal :-)))

evo, to ti dam pa čist prav. ampak če znaš lepo z njim delat in veš s kakšnimi prijemi do cilja prit, potem ni šans, da zakuha… ej, a sva mal zašla :)))

Hm… že en cajt nazaj…

got back on the right track

Hmmm… Ni videt. Al si se zatipkala?

ma, me kar nazaj vleče. ne vem, kaj je to 🙂 najbrž da si ti kriv :))

Eh ja… jest zmeri za kej kriv… Sm že tolk navajen, da sem kriv, da mi je že vse ravno… 🙂 Ne se dat ovirat, če te vleče nazaj pa, saj veš:

ej, ti samo instinkte posluši. bolj ko razmišlaš in bolj ko preračunavaš, slabše je. nagon, dragi moj, nagon in instinkti so tisto, kar pripelje do cilja, ki je čisto nič drugega kot naravni pojav. tale sodobni danes pa je vse to že čisto podrekal.žal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close