Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ženske smo prekosile moške

ženske smo prekosile moške

Zjutraj je bila na valu 202 tema, da smo ženske boljše od moških, kar se tiče izobrazbe, da nas več diplomira, samske ženske v Ameriki imajo višjo plačo kot moški itd.

No, ampak saj moški so še vedno vodilni na precej področjih: ko gre za nasilje, samomorilnost, kriminaliteto …

Malce sarkazma, seveda, mogoče ni bilo dobesedno tako povedano.

Kaj pa vi mislite o tem?

Da nimaš kaj pametnega za počet, verjetno si samska in zagrenjena….in daleč od teh žensk o katerih pišeš.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

najbrž je res, sam kaj ti dons pomaga uber izobrazba, če recimo ni prostih pozicij za delovno mesto itn.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Kar se tiče kriminala, je čisto res. Samo poglejte, koliko več prestopnikov je moških: morilci, roparji, goljufi, posiljevalci, pedofili. Žensk po moje ni niti 5% med temi…

Prekosile smo jih na več področjih, predvsem kar se tile kompliciranja, opravljanja, zaščitništva in še kaj bi se našlo.

Seveda vodijo moški v kriminalu…, saj so polni hormonov, sposobnejši na vseh področjih. In če so usmerjeni v napačno smer, plus genetika in napačna vzgoja potem se dogajajo tudi negativne zadeve Kar pa se tiče moških sploh, so občudovanja vredni.
Skoraj vse na tem svetu so ustvarili moški. Ozrite se okoli sebe.

Saj se bo hitro obrnilo. Ker sem pač veliko na cesti in v lokalih, opažam obnašanje le-tam. In če so razne poblajhane 20-letnice v predelanih 15 let starih fiatih prihodnost žensk, se moškim ni treba bati. Tako ostudno, primitivno in vase zagledano obnašanje si včasih videl samo v kakšnih rovtah, ko se ga je star šovinističen gasilec natreskal do smrti 😉 Na tem področju je marsikatera mladenka res prehitela moške.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close