Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske si večine moških ne želijo

Ženske si večine moških ne želijo

In to je resnica, ki jo morajo moški razumeti. Zato prihaja do nesporazumov. Na povprečnem moškem, ki ni športnik, ni ničesar, kar bi bilo ženski seksi. Nobene ženske ne vzburja rahitično ali pa debelušno kosmato moško telo.

Moške pogled na privlačno žensko vzburja.

Ženskam se povprečen dec ne zdi nič seksi. Omislijo si ga pač, da imajo s kom imeti potomce, pa priročen je, uporaben in ubogljiv.

V tem tiči razlog, da se ženske svojih tipov naveličajo prej kot je to obratno in da so pogosteje razočarane. Na koncu se jim ne da več niti pretvarjati, da jim je do seksa s svojim dedcem.

Kaj si spet presenečen nad odkrivanjem tople vode? To dejstvo, da si nismo vsi enaki in drug drugemu ne dišimo enako, bi ti morala razložiti že mama in oče. Ne prihaja do nesporazumov, samo okoliščine in ljudje se skozi čas spreminjamo.

Bodi vesel, da nisi povprečen in nobena ne želi s tabo imeti potomcev:)).

Če nimaš kaj drugega za ponudit kot svoje telo pol je jasno, da se te bo kmal naveličala.
A ni to logično?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

On_, kaj pa jim imaš ti za ponudit, poleg plačevanja računov ? 😀

Če nimaš niti telesa, se te bo še prej, to je poanta.

Ni naključje, da zakonske žene vedno pogosteje glava boli…

Drugače bom zastavil, ker vidim, da se ne razumemo.

Zakaj telički, ki očitno niste športniki, ste servilni, brez hrbtenice…mislite, da je vašim ženskam, če jih imate, karkoli privlačnega na vas?

Bolje, da sploh ne veste, kaj si one o vas mislijo..

Če z vami seksajo, to delajo iz občutka dolžnosti.

Jaz se počutim kot magnet ženske. Ženske pa dojemam kot majhne železne opilke, ki se nevarno nagibajo k meni, če sem v njihovi bližini. Zakaj je pri tebi tako, ne vem. Mogoče imaš šibek magnet bolj slab? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jaz se počutim kot magnet ženske. Ženske pa dojemam kot majhne železne opilke, ki se nevarno nagibajo k meni, če sem v njihovi bližini. Zakaj je pri tebi tako, ne vem. Mogoče imaš šibek magnet bolj slab? :D[/quote]
MAGNET ZA ŽENSKE! 🙂

Veš…Vprašanje, če sploh kaj seksajo. Tisto enkrat na mesec ne velja :>

Živ dokaz, da tut termoforčki ne pomagajo…razen, če nam kdo laže. Damn tretjič.

haha 😀
Vprašaj se, zakaj takšno izkrivljeno dojemanje, same negativne izkušnje z ženskami? 😀

Tisti, ki zanikate realnost, se vprašajte, koliko žensk ste podrli, preden ste dobili redno službo, zaradi katere ste bili prepoznani kot družinski stebri..

če bi bili seksi…bi v mladosti seksali ko zajci..

Spider, spet si pri mladosti. Pa si menda komaj nekaj čez 30? Če se TI počutiš starega v zenitu življenja… 😉

Če se motim, se itak nimate kaj sekirat, ali pač?:))))

Seveda, tem “starcem” se lahko odpre pri 50-tih, ko boš ti že v domu za ostarele. 😀

Vidim, da se vedno znova ponavlja en mit. In sicer, da mladim puncam, celo srednjesolkam, nic ne pomeni situiranost fantovih starsev. Pod pogojem, da je ta situiranost prepoznavna in za ponco takoj koristna. 16-letnik, ki vozi dober motor je ze zaradite tega frajer. Fant, ki se pri 18 v solo pripelje s sportnim avtomobilom, Itd. Punce to se kako opazijo. Ni dovolj. Ampak dalec od tega, da je nepomembno. Seveda, revnejse ko je okolje, bolj bo to opazno.

Precenjuješ denar. Moje poante so čist drugje. Šur, ženska si bo želela tipovega dnarja. Dnarja, ne pa nujno tega tipa samega

Pogovarjamo se o tem, kolk so moški kot taki ženskam seksi.

Če bo ženska želela moškega z vsebino, bo tudi dobro zgledal. Ker ena izmed kvalitet vsebine je, da človek skrbi za svoje telo, ga ne zanemarja itd.

Seveda, tem “starcem” se lahko odpre pri 50-tih, ko boš ti že v domu za ostarele. :D[/quote]

Hahahahaaha…

Joj…ti miti…A na to računaš? Da če boš pri 50 bogat, bodo babe končno kazale zanimanje zate????

hahahahahaaa….

Joj no…ma ti si čist en…daterjev učenec…

Ti jaz nekaj povem…Če se do zdaj nisi na.fukal…se nikoli ne boš…ker nisi tipčina…

pač

Seveda, tem “starcem” se lahko odpre pri 50-tih, ko boš ti že v domu za ostarele. :D[/quote]

Hahahahaaha…

Joj…ti miti…A na to računaš? Da če boš pri 50 bogat, bodo babe končno kazale zanimanje zate????

hahahahahaaa….

Joj no…ma ti si čist en…daterjev učenec…

Ti jaz nekaj povem…Če se do zdaj nisi na.fukal…se nikoli ne boš…ker nisi tipčina…

pač[/quote]

Saj bi mi lahko ti nekaj zrihtal, ker imaš tako dobro psihološko razčlenjene “babe” s tem podcenjevalnim tonom in željo po poniževanju, zaradi česa že…? Sam ne veš, kajne.. Ampak zato si v sporu z boginju ljubezni, ki se maščuje s tem, da udari (omehča) moške tam, kje najbolj boli, nekaj cm pod popkom, menda? 😉

Precenjuješ denar. Moje poante so čist drugje. Šur, ženska si bo želela tipovega dnarja. Dnarja, ne pa nujno tega tipa samega

Pogovarjamo se o tem, kolk so moški kot taki ženskam seksi.[/quote]
Moski se od zensk v marsicem razlikujemo. Tudi v temu, kaj nam je seksi. Zenske so bistveno manj vizualna bitja.

Recimo, da imas izklesano telo. In recimo, da je vecini zensk to vsec. Ce ni too much, seveda. In, ko bo s tabo, ti bo rekla, da ji je to seksi. Pritozila se bo cez mlahavega moza, bivse, karkoli ze. Iskuseno. Vendar ne jemlji tega preresno. Ko bo naletela na trebusastega direktorja, bo ista zenska zacela opevati njegov seksi trebuh. Pri zenskam marsikaj vpliva, da jim je nekaj seksi. 😉

Pa tudi, ce pustimo objektivni videz, denar in moc ob strani. Fantje iz PUA scene so iz razvite teorije tudi v praksi pokazali, da je fizicna privlacnost (da je puncam nekaj seksi) produkt marsicesa, ne le lepega telesa.

Imas zgoljave, debele, nizke, celave, … k niti so kaj posebnega, niti imajo kaj posebnega pa vseeno s svojim obnasanjem ustvarijo za mnoge nepojmljivo privlacnost. Skratka, zenske niso moski. 😉

Ti se pa res spoznaš na ženske. Res. Ženskam se povprečen dec res ne zdi nič seksi. In je tudi res, da rahitično ali pa debelušno kosmato moško telo žensko ne vzburja. Toliko o videzu.

Ampak, ni vse v videzu.

Več je v značaju. V samozavesti moškega. V njegovi značajski moči.

In še več je v ženski glavi. Kako moškega vidi.

Madona, tebi je pa res moralo biti težko v kaki zvezi, če ti je vedno tole šlo po glavi, ko je hotela s teboj. Mogoče pa se samo veliko premalo ceniš, pa zato take ideje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To bo že bližje resnici.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close