Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske se same ne znajdejo

Ženske se same ne znajdejo

Patetično, da moraš govoriti o svojih referencah:))). Se prodajaš? Bi rad zaslužil z gobelini?:))
Vidiš, meni tega ni treba, ne potrebujem samopromocije. Z veseljem pa napišem, česa ne znam, niti nimam interesa se naučiti, ker sicer ne bi toliko desetletij preždela za knjigami.

http://myjourneytolean.files.wordpress.com/2011/01/img_1214.jpg

Šala leta. Ti se pa ja nonstop hvališ.

Dve desetletji je zate že veliko, vem. Ampak počasi se daleč pride. Zdaj si prešel od musake k rižoti s piščančjim mesom. Uauuu, skoraj sem dol padla od navdušenja:)). Tudi gate daš v stroj. Za ubit dobro. Čudno, da ti še nihče ni ponudil službe. Pa tak biser. Saj bi te še preizkusila v tujih jezikih, pa si napisal, da jih znaš le pogovorno.

Šala leta. Ti se pa ja nonstop hvališ.[/quote]

S čim konkretno?

Šala leta. Ti se pa ja nonstop hvališ.[/quote]

S čim konkretno?[/quote]

Ah daj no. Ne sprenevedaj se.

Tvoji odgovori so ful uporabni.

Zeh.

Medklic…rorcange so po naše cevne klešče 😉
Še malo vadi in boš kmalu za ožent… :)))[/quote]

Hm, tole me je malo zmedlo… Najprej sem iskala pod »cevne klešče«:

https://www.google.si/search?q=cevaste+kle%C5%A1%C4%8De&biw=1024&bih=631&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=xlNuVMiaK5KMyASN6ICQBg&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=%22cevne+kle%C5%A1%C4%8De%22

Potem pod »klešče papagajke«:

https://www.google.si/search?q=%22kle%C5%A1%C4%8De+papagajke%22&biw=1024&bih=631&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=blRuVPivLJGmyASMsICICg&ved=0CAYQ_AUoAQ

Razlaga v slovarčku rudarskih izrazov, ki uporabi res tvoj izraz:
http://muzej.rlv.si/si/zanimivosti/241

In, upam, našla potrditev v temle linku, kjer je lepo napisano (pod zapisom “francoz”): cevne klešče (papagajke) z nastavljivimi čeljustmi.

http://www.moski.si/lifestyle/moj-dom/obvezni-stroji-in-orodja-vsakega-domacega-mojstra/

Upam, da to pomeni, da sta pravilna oba izraza in da mi ne bo treba še »malo vadit, da bi bila kmalu za oženit«. 🙂

P.S.
Če pa slučajno temu ne bi bilo tako, me prosim ‘razsvetlite’, da ne bom ‘tavala v temi’ še vnaprej.

Rorcange so papagajke. On_ ne ve, ker ni štajerc. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

živjo, eno vprašanje, kaj pomeni da ima ženska lolipop da ima menstruacijo?

S čim konkretno?[/quote]

Ah daj no. Ne sprenevedaj se.[/quote]

Goldfish je že dolgo zrela za gorenjske toplice, nima smisla.

Za slučaj, če ti prav pride? In zate so ta dela, vse to shit tega sveta?O_O
Jaz pa obvladam vse našteto, delam take stvari (vsaj občasno) in še marsikaj drugega in sem celo ponosen na to, da to znam.

Ko delaš izpit za avto je treba znat tudi gumo zamenjat.
Vse našteto ti ni potrebno znat, ker se očitno z ničemer od napisanega ne ukvarjaš, avto pa meda voziš? In če voziš avto je treba o tej “mašini” še nekaj osnovnih stvari vedet, se ti ne zdi?
Kje se pogleda olje, nalije voda v hladilni sistem in brisalce, napumpa gume, pogleda varovalke, zamenja žarnico, nastavi vzvratna ogledala, postavi trikotnik…itd ali ti je tudi vse to tuje in kličeš “asistenco” za stvari, ki bi jih lahko postorila sama?
A tudi koga pokličeš, če se ti vezalka na čevlju razveže[sub], ker glih imaš denar in si to lahko privoščiš[/sub]?[/quote]

Prav, ti delaš vsa ta dela…si kmet, vinogradnik in gradbenik, seveda poleg mehanika, vulkanizerja, najbrž tudi kleparja, električarja…ni da ni. Odlično, sedi pet. Tistega, v čemer sem jst dobra, se ne moreš naučiti z gledanjem preko youtube. Enostavna dela prepuščam strokovnjakom z dotičnega področja, da imam zase več časa za meni pomembnejše stvari, znanja itd. Vsak po svoje, a ne. Moje prioritete niso enake tvojim.

Pri izpitu za avto mi ni bilo potrebno imeti znanja za menjavo gum. Tega nihče ni zahteval. Za ostalo kar omenjaš seveda ne kličem asistence (sem že napisala, da jo do sedaj nisem še nikoli rabila). Zdaj si užaljen, pa pišeš buče:).
Vezalke? Hm, čaki da pomislim koliko čevljev imam na vezalke…superge, pa še ene par…zelo malo, zato je verjetnost za razvez minimalna:). Drugače bi poklicala tvoje otroke:).[/quote]
Glej nisem vse to kar si naštela mi je pa v zadovoljstvo se spopast tudi s takimi izzivi. Nisem za nič prikrajšan, če si sam ofrajham kak zid, napeljem štrom, poklepljem avto, mi nič ne manjka zato.
Našteta dela opravljajo ljudje večinoma brez izobrazbe ali pa s kako nižjo/manj zahtevno izobrazbo in ti praviš, da nič od tega ne znaš/nisi sposobna naredit? Človek se lahko vpraša kaj ti je tvoja izobrazba dala? :/

Zdej boš pa še rekla, da lastnih otrok niti čevljev zavezat nisi naučila? To ti bo tut asistenca naredila?…. 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ja, to je isto.

Ne razumeš. Ljudje imamo različne prioritete. Meni ni v izziv napeljati štrom, avta niti pod razno ne bi klepala (zato imam zavarovanje) in podobno. Mene veselijo druge stvari, o katerih nimam namena govoriti, da bi tukaj prisotne monovce razsvetljevala. Samo poskušam ti povedati, da ni nič narobe, če žensko ne zanima menjava gume in da ni izkoriščanje, če to naredi moški.

Glede vezalk sem ti že rekla, da pridem do tebe in mi bodo tvoje punce pokazale. Samo tudi ne vem koliko je smiselno, ker običajno ne nosim šuhov z vezalkami.

Medklic…rorcange so po naše cevne klešče 😉
Še malo vadi in boš kmalu za ožent… :)))[/quote]

Hm, tole me je malo zmedlo… Najprej sem iskala pod »cevne klešče«:

https://www.google.si/search?q=cevaste+kle%C5%A1%C4%8De&biw=1024&bih=631&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=xlNuVMiaK5KMyASN6ICQBg&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=%22cevne+kle%C5%A1%C4%8De%22

Potem pod »klešče papagajke«:

https://www.google.si/search?q=%22kle%C5%A1%C4%8De+papagajke%22&biw=1024&bih=631&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=blRuVPivLJGmyASMsICICg&ved=0CAYQ_AUoAQ

Razlaga v slovarčku rudarskih izrazov, ki uporabi res tvoj izraz:
http://muzej.rlv.si/si/zanimivosti/241

In, upam, našla potrditev v temle linku, kjer je lepo napisano (pod zapisom “francoz”): cevne klešče (papagajke) z nastavljivimi čeljustmi.

http://www.moski.si/lifestyle/moj-dom/obvezni-stroji-in-orodja-vsakega-domacega-mojstra/

Upam, da to pomeni, da sta pravilna oba izraza in da mi ne bo treba še »malo vadit, da bi bila kmalu za oženit«. 🙂

P.S.
Če pa slučajno temu ne bi bilo tako, me prosim ‘razsvetlite’, da ne bom ‘tavala v temi’ še vnaprej.[/quote]
Kaj več kot pokazat slikco se tu ne da naredit 🙂 Boš mogla pridet na prakso in bomo potem dorekli zadevo 😉 Bilo bi škoda da bi šla nevedna v zakon :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tole z USB in pancerko sem se pa nasmejala. Odlična prispodoba.
Vidim pa, da je tu gor kar nekaj pravih dedcev. Pa tudi kakšna sposobna ženska se najde (skela, margot).

Res ne razumem zakaj ne bi (za vsak slučaj) vedela kako se guma zamenja? Še sploh, če so ti pomembne druge stvari in je tvoj čas tako dragocen, ker dokler do tebe pride asistenca imaš lahko ti že vse štiri gume zamenjane, ker sposobna praviš da si 🙂

Vrzi v smeti vse kar ima vezalke in si kupi take čevlje na ježka tisto ti bo menda šlo in še na času prihraniš….

On, če se ne ukvarjaš s športom, ne rabiš obutve z vezalkami. Ne rabiš športnih copat (če res športaš, jih moraš kar pogosto zavezat), ne rabiš gojzajerv. Lahko hodiš v mokasinkah, natikačih, salanorjih, škornjih.

Res ne razumem zakaj ne bi (za vsak slučaj) vedela kako se guma zamenja? Še sploh, če so ti pomembne druge stvari in je tvoj čas tako dragocen, ker dokler do tebe pride asistenca imaš lahko ti že vse štiri gume zamenjane, ker sposobna praviš da si 🙂

Vrzi v smeti vse kar ima vezalke in si kupi take čevlje na ježka tisto ti bo menda šlo in še na času prihraniš….[/quote]

Ti delaš čisto vsa opravila? Vse ti je enako pomembno? Nikoli ne najameš nobenega mojstra, ker znaš vse sam? Vidiš zaradi takšnih kot si ti, Slovenija propada.

Superg, gojzarjev, startark ne bom nikamor metala. Tudi do tebe ne mislim priti.

On, če se ne ukvarjaš s športom, ne rabiš obutve z vezalkami. Ne rabiš športnih copat (če res športaš, jih moraš kar pogosto zavezat), ne rabiš gojzajerv. Lahko hodiš v mokasinkah, natikačih, salanorjih, škornjih.[/quote]

Lahko bi si v nick dodala še budala.

Ja, to je isto.[/quote]
Če samo pogledaš kaj ti google da pod tema dvema imenoma ne more bit isto. Ali vidva nista opazila nobene razlike?
Mogoče vama samo nekaj prakse manjka 😉 Pejta probat s tistimi papagajkami kako cev zmontirat in bosta potem povedala 🙂

Kako pa kaj vajin zakon, ko ne poznata tako osnovnih orodij? Da vama ne pušča voda po vseh špranjah mim cevi…. 😀

Vrzi v smeti vse kar ima vezalke in si kupi take čevlje na ježka tisto ti bo menda šlo in še na času prihraniš….[/quote]

Ti delaš čisto vsa opravila? Vse ti je enako pomembno? Nikoli ne najameš nobenega mojstra, ker znaš vse sam? Vidiš zaradi takšnih kot si ti, Slovenija propada.

Superg, gojzarjev, startark ne bom nikamor metala. Tudi do tebe ne mislim priti.[/quote]
Itak ne rabiš, najdi kakega bolj strokovno usposobljenega/izobraženega mojstra, da ne bo država propadla….
Tut za ples je bolje, da je šolan in da ga plačaš, ker to pa že ne mora vsak počet….
A doma ti kuha tut profesionalni kuhar, da se ti lahko posvečaš bolj pomembnim stvarem? :/

On, če se ne ukvarjaš s športom, ne rabiš obutve z vezalkami. Ne rabiš športnih copat (če res športaš, jih moraš kar pogosto zavezat), ne rabiš gojzajerv. Lahko hodiš v mokasinkah, natikačih, salanorjih, škornjih.[/quote]

Lahko bi si v nick dodala še budala.[/quote]

O taka dama pa tak besednjak. Takrat, ko čakaš asistenco, predlagam, da v roke vzameš kak bonton :).

On_, je tvoja ženička vsestranska pri vseh opravilih? A sploh hodita v službo? Po moje ni potrebe, ker sta samozadostna in se ukvarjata z vsemi stvarmi, ki so pomembne za osnovno preživetje.

Pejt se solit…. a, je zmankalo smiselnih argumentov in bomo sedaj še vse družinske člane zvlekli v debato in vse drugo kar kdo o kom slučajno kaj ve, ker…..?

Drugače je pa eno “osnovno preživetje” drugo pa kolk si za kaj sposoben in imaš sploh željo karkoli počet/naredit. Verjetno je nekomu najlepše za vse nekoga plačat in je mir pa še pohvališ se lahko s tem okol kako ti vse drugi naredijo. Meni osebno to ni zadovoljstvo še sploh mi ni, da sam zraven stojim in gledam kako mi nekdo fuša in moram potem sam popravljat za njim ali se pa preklat z njim kot se sedaj s tabo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close