Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske se same ne znajdejo

Ženske se same ne znajdejo

Pokliče asistenco. Zato zgleda, da je največja katastrofa to, če crkne telefon. 🙂

Da zna moški opravljati “ženska” opravila in obratno, je seveda to prednost zaradi samostojnosti.
Ker vsak ve, da ne rabi drugega nujno zaradi preživetja. Da moški ve, da se bo ženska sama znašla in ne bo sedela v temi, če crkne varovalka ali žarnica…In da ženska ve, da ne bo moški umrl od lakote ali odšel k mami, ker si ne bo sposoben sam skuhati.
Takšen odnos potem obema nudi občutek svobode in miru, ker ni nekega strahu ali občutka dolžnosti, da bi morali ob partnerju stati, kot ob otroku, ki se ne znajde sam v nepredvidljivih situacijah.[/quote]

Ti si pa ta prav dec :). To kar pišeš je tudi pomembno, če en od para zboli in je potem na drugem vse. Si predstavljaš ti ves sesut pa moraš it žarnico menjat, ker jo žena ne zna. Ali pa ona bolana, ampak mora kuhat, ker drugače bi dedec umrl od lakote.
Letos ob žledu je veliko območij, ki drugače imajo signa za mobitel, ostalo brez. Tudi po mestih.

Vsekakor pohvalno, da se znajdeš v kuhiniji.

Pri novih avtomobilih in določenih znamkah, nimaš več klasičnih gumi defektov.
Na stanovanje oz. hišo sem mislila, ko je skela omenjala dimnik. Glede žarnic je pa tako, da je pri novih življenjska doba izredno dolga. Res pa je, da se cene gibljejo od 20€ naprej za eno ubogo žarnico:). Res se ne spomnim, kdaj je prišlo do kakšne “okvare”. Boš rekla, da je to sreča?:) Tudi možno.[/quote]

To o menjanju žarnic se pa hecate, a ne?
A če ti crkne žarnica. pol v temi sediš, dokler ti je kdo ne pride zamenjat, al kaj?
Dejte no pretiravat…[/quote]

Ej, sploh se ne spomnim, kdaj je nazadnje crknila kakšna žarnica. To bi vedela. Ne gre se za to, da ne znam odviti stare in priviti novo, ampak meni ni treba.

Mogoče je bila pa noseča. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

5 sekund ti vzame, wau res

Mogoče je bila pa noseča. :))[/quote]

Ja, kaj vem, mogoče je bila pa res že 3 ure noseča :).

Robi, da se ne boš razpočil. Še nikoli nisem klicala asistence. Jo pa imam, da mi ni potrebno v dežju in lepih oblačilih fehtariti naokoli ali da bi se sama lotila problema. Če je samostojnost to, da vse delaš sam, potem naj vam bog požegna. Naj se še oglasijo tisti, ki so sami zidali hišo, si izdelali pohištvo…sami mojstri, ni da ni.
Pa naj se oglasijo še tisti moški, ki sami zašijejo gumb, zlikajo srajco, zamenjajo zadrgo, krajšajo hlače…

Zašit gumb, pa zlikat srajco, res ful težko. To sem znal že v vrtcu pi*da.

Veš kaj, praviš, da je enostavno zamenjat gumo in ti ne zmoreš takega enostavnega opravila?

Ni res tako enostavno veš, nekaj je vseeno treba vedet 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pa ne vse. Jaz sem na svojem kolesu sama zamenjala zračnico in plašč, popravila zavoro, zamenjala pedala, ko se je eno zlomilo, vsako pomlad in jesen pa preverim, če so vsi vijaki trdno priviti in jih po potrebi zatrdim.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

In taki nesposobneži se potem odločijo imet otroke…porazno res.

Kdo pa to naredi samskim moškim? Dvomim, da vsi tako dobro zaslužijo, da bi lahko plačevali likarice?
Gumbe šivat pa smo se celo v šoli v prvem razredu učili. Ja tudi fantje.

To praviš, k še v lajfu nisi nosil srajce.

Saj folk, ki mu je smešno glede tega, običajno nosi polo majčke, ki jih še likajo ne. Tolk o tem.

Veš kaj, praviš, da je enostavno zamenjat gumo in ti ne zmoreš takega enostavnega opravila?

Ni res tako enostavno veš, nekaj je vseeno treba vedet ;)[/quote]

Umažeš se:). Z veseljem ti dam ključ za menjavo gum, to vem kje imam:)).

Saj folk, ki mu je smešno glede tega, običajno nosi polo majčke, ki jih še likajo ne. Tolk o tem.[/quote]

Kaj je pa narobe s polo majicami?
Zakaj bi bilo tako potrebno nositi srajce? Ne veš, da so poleg srajc še druga oblačila pri katerih ni treba časa tratiti za likanje? Jaz likam samo občasno. Na kraj pameti mi ne pade nositi redno takih oblačil, da bi jih bilo potrebno likat.
K sreči nimam v službi uniforme. Tam pač morajo nositi, kar je predpisano in če je to srajca s kravato je pač likanje redno na sporedu.

Tok si glupa, da se zgleda niti zavedaš ne kok se brukaš s takimi komentarji.

Saj folk, ki mu je smešno glede tega, običajno nosi polo majčke, ki jih še likajo ne. Tolk o tem.[/quote]

Kaj je pa narobe s polo majicami?
Zakaj bi bilo tako potrebno nositi srajce? Ne veš, da so poleg srajc še druga oblačila pri katerih ni treba časa tratiti za likanje? Jaz likam samo občasno. Na kraj pameti mi ne pade nositi redno takih oblačil, da bi jih bilo potrebno likat.
K sreči nimam v službi uniforme. Tam pač morajo nositi, kar je predpisano in če je to srajca s kravato je pač likanje redno na sporedu.[/quote]

Nič ni narobe s polo majicami. Ljudje imamo različne službe, različno se oblačimo. Nikoli ne izbiram oblačila glede na to, kako enostavno bo delo z določenim materialom. Sem suženj pranja in likanja. Meni tako paše, se ne pritožujem.

GF, fajn, če tebi odgvarja biti sužnja likanja. Verjemi pa, da nismo vsi tako trapasti, da bi izgubljali cele dneve za likanje. Pa čeprav si sam likam, kadar je pač treba.

GF hoče zdaj povedati, da je gumb zašiti bolj komplicirano in težje od menjave gume. 🙂

Ravno v tem je keč, da likanje ne zavzame celih dnevov. Meni pobere max. 3-4 ure na teden. To je keks v primerjavi z vsem časom. Če začnem likati ob 21h, sem do polnoči fertik. Ti pa najbrž hodiš zgodaj spat, pa ti potem res zmanjka časa.

3-4 ure na teden? Pa se ti hecaš ali res toliko časa zabiješ za likanje?
Grem pa že raje športat ali pa preberem kako fajn knjigo.
Meni likanje na leto pobere 3-4 ure.

Hud lajf mora met.

GF hoče zdaj povedati, da je gumb zašiti bolj komplicirano in težje od menjave gume. :)[/quote]

Ne, primerjala sem z menjavo žarnice. Oboje je enostavno.

Meni ostane dovolj časa še za ostale stvari. Ne likam le zase.

Kakšno dramo delate iz čisto enostavnih vsakodnevnih vzdrževalnih del…
Kje je potem še kaj zares ustvarjalnega….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close