Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske, samo ne pol jokat…..

Ženske, samo ne pol jokat…..

Odkod ti ideja, da sem ženska?

To je samo začetek vseh tvojih nadaljnjih napačnih domnev in mnenj. Ne da se mi debatrirat s takšnimi kot si ti. Hočeš imeti svoj prav, ker hočeš vsem dokazat, da nisi zavrt. OK, kar razgali vso svojo intimo, izvoli. Publika je tu!

Kaj boš pa zdaj?

Kot poražencu debate ti omogočam časten umik.

plosk, plosk, plosk!

Nisem še slišal, da se nekdo lahko sam razglasi za zmagovalca. Ampak TI imaš vedno prav, ne?

BOLI ME PIZ. NAJ SI IŠČEJO LJUBICE KOKR ČJO BRIGA ME. DRGAČ PA DESCM UDREZAT PA BO MIR.

Naslednjič ga vprašaj, kaj si je mislil na začetku o njenem načinu seksanja – saj verjetno je bilo že od začetka bolj tako tako oziroma ne ravno po njegovem okusu. In zakaj se je potem sploh ženil, če je vedel, da ga ne bo pripustila oralno in od zadaj, in če ni bil pripravljen seksati “po njeno” naslednjih 30, 40 let. Če pa je bil pripravljen, potem naj sam sebi pripiše.
Tebi pa tudi ni treba zagovarjat ubogih revežev. Ja, so ubogi reveži, ampak ne tako, kot to ti dojemaš.

Zato, ker mnoge babe zvlečete dedce v zakonski jarem s prevaro. Pred poroko ste vse voljne, prijazne, ustrežljive, očarljive, kmalu po tem pa se se izleže klasičen ženski zmaj iz vaše na prvi pogled prijetne lupine. In ne gre samo za seks, ampak obnašanje na splošno.

Čigav je že tale izrek:
Ženske upajo, da se bodo moški po poroki spremenili,
moški pa upajo, da se ženske ne bodo.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Zato, ker mnoge babe zvlečete dedce v zakonski jarem s prevaro. Pred poroko ste vse voljne, prijazne, ustrežljive, očarljive, kmalu po tem pa se se izleže klasičen ženski zmaj iz vaše na prvi pogled prijetne lupine. In ne gre samo za seks, ampak obnašanje na splošno.[/quote]

To bo ja, moški pa poosebljena iskrenost od prve minutke do zadnjega diha.

Avtorica je napisala, da tip ni še nikoli seksal od zadaj, ne pred poroko ne po njej, torej je vedel, v kaj se spušča.

Saj ni problema. Ve se kar ošabno napihujte, kako je vaša neodtujiva pravica, da ste, kakršne ste v zakonu, moški pa imajo samo dolžnost, da se prilagajajo. Ampak ko se bo moško jamranje slej ko prej razvilo v odkrito kurbarijo in zanemarjanje familije, takrat boste pa ve jokale, kot je že v naslovu zapisano. Pa si takrat tudi same dopovedujte, da ste si same krive, ker bi se morale že prej pozanimat, s kom stopate v sveti zakon in v kaj se spuščate. Monam je lahko razpravljat o tujih ločitvah, ko pa vam bodo enkrat vaši vsega siti dedci zares to predlagali, bo pa cviljenje in jok pri bajti. Poznam to. Sem bil tudi jaz nekoč v razmerju s tako pametnjakovičko, ki je imela na vse odgovor, da ona pač takšna je in da mi ni treba biti z njo, če mi kaj ne paše. In sem se enkrat ras ravnal po njenem navodilu. Kakšna osuplost. Kakšen bes nato. In kakšna svinja sem bil! Boste tudi ve še padle na trda realna tla…

Hehe, zakaj bi pa moral bit ženska obrita, da se jo poliže, če je odnos ok. in ljubezen vmes je to v obeh primerih izvedljivo, če ima tip pa ženo samo za to, da sta otroka naredila so pa sexualne igrce itak muka za njih.

V tej temi obravnavamo tipa, ki se smili sam sebi zaradi pustega seksualnega življenja, v katerega se je spustil pri polni zavesti točno vedoč, kaj ga čaka.
In naivni ženski sogovornici se celo smili zaradi tega.
Če hočeš obravnavati naivne ženske, odpri novo temo.

saj si sama napisala…da se ne brije, ne uživa v orali, ne od zadaj…

ja tud take so, če ne znajo bit urejene, kaj pa lahko še pričakuješ od take babnce…je pač poročena in dobila tisto kar je iskale….poslušnega dedija

lp

leta letijo - iščem stevardeso

No, jaz obsojala ne bom, je pa dejstvo da obstaja možnost, da se je gospod morda pogovoril z ženo, pa ni bilo efekta. Morda mu je bilo lažje pojamrat popolni neznanki, kot prijatelju. Je le stvar, ki je precej intimna in mogoče mu je bilo nerodno povprašati bližnje, sploh tiste, ki ženo poznajo.Neznanka pa je neznanka. Ne ve njegovega imena, niti ne pozna žene, pa je dal vn iz sebe. Ali se je doma pogovoril ali ne, je v bistvu brezveze in o tem se lahko diskutira čez 42 strani foruma. Obsojati človeka, da je govoril z neznanko pa je neumno. Noben ne ve resnice zakaj je to storil. Kot da vemo v kakšnem okolju živi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close