Ženske, samo ne pol jokat…..
Včeraj čvekam v eni klepetalnici in se zapletem v pogovor z moškim, s katerim se ja delo normalno pogvarjat brez teženja o cam sexu in rajcu….
Čvekala sva o vsem mogočem, otrocih, službi ni da ni in bila na liniji skoraj tri ure. Sčasoma se je možak odprl in malo pojamral nad svojim seksualnim življenjem, sva debatirala o vsem mogočem. Njegova žena si ne brije mednožja, s čimer ni seveda nič narobe, ampak potem mu ne pusti da jo oralno obdela. Od odzadaj človek še nikoli ni seksal, pa tudi zadnjih 10 dni ni bilo nič akcije….
Mene je bilo kar groza ko sva debatirala. In potem se ženske čudite če tipi najdejo ljubice. Ja hvala bogu pravim jaz…..
Sem vedno mislila da so take ženske samo plod domišljije, ampak očitno res obstajajo. Žalostno.
No, samo v razmislek.
Kaj je pa moje mnenje kot moški.
Če imajo tipi take probleme, jim v bodoče predlagam da se o njih pogovorijo s svojimi partnericami.
Problem se da lažje rešiti če se o njem pogovoriš s partnerjem, kot da greš na internet pa neznancu stokaš kake probleme imaš doma.
Sicer pa največkrat so ti tipi doma povsem srečni, tvezijo pa vseživo da bi zadel v uno žilico “usmiljenja” pri ženski, ki mu bo šla noge dat narazen zato ker se mu smili.
Če je še kdo nesrečen, se o problemih ni pripravljen pogovarjat s partnerjem, naj se loči, potem pa naj razlaga kako usran zakon je imel.
Sva tudi o tem, o pogovoru, ampak njegovi ženi to da se ne seksa enostavno ni noben problem. Kar se pa usmiljenja tiče, verjemi da s svojo kilometrino in izkušnjami točno vem s kom govorim. Niti enkrat ni omenil da če bi se midva lahko kaj zmenila, ampak samo da tako več ne more in se bo začel ozirat okoli in izkoristil kar bo dobil. Pa verjamem da nista edini tak par v sloveniji.
Sva tudi o tem, o pogovoru, ampak njegovi ženi to da se ne seksa enostavno ni noben problem. Kar se pa usmiljenja tiče, verjemi da s svojo kilometrino in izkušnjami točno vem s kom govorim. Niti enkrat ni omenil da če bi se midva lahko kaj zmenila, ampak samo da tako več ne more in se bo začel ozirat okoli in izkoristil kar bo dobil. Pa verjamem da nista edini tak par v sloveniji.[/quote]
in mu hkrati niti ne pomagaš, če ti je on ok? zakaj se ne loči? zakaj bo moral revež varat?:-)
Celo življenje je ena sama šola.
Nihče še ne ve vsega.
Tudi tak ki ima veliko kilometrine se ga lahko še vedno nategne.
To kar si napisala “se bo začel ozirat okoli in izkoristil kar bo dobil” je indirektna ponudba tebi.
Prijazno ker je z besedami ni naslovil nate, verjamem pa da mu zadostuje da jo je izrazil tebi v vednost.
Od tu dalje moški pričakuje da se bo punca sama ponudila za kaj takega.
Še vedno si mislim da taprav “moški” se bo izpovedal ženi in z njo rešil probleme.
Tale moški vse kar je povedal o sebi je to da bo ostal oženjen, zraven se bo pa probal še kavsat kar bo lahko dobil. Za moje pojme ni ravno tisti moški ko bi katera rekla da ga hoče oženit in imet za svojega.
Danes o svoji ženi jamra, drugič bo pa čez drugo (če se bo ločil)
Jaz osebno ne verjamem da je kaj bogi. Samo dobro taktizira.
Če hoče od ženske kaj dobit, cilja na to da bo čimmanj vsiljiv, hkrati pa želi da veš da išče in bo vzel če bo kaj boljšega.
Jaz naj bi mu pomagala kako? Da mu ponudim seks? Nisem zato tam čveka iskala, brez skrbi. In kljub temu da sem ženska, ja, dam mu prav.
Je pa zanimivo kako ste ženske takoj zapopadle na njega kot krivca, očitno ste tudi ve take kot tista njegova žena, ko je seksala samo da otroka naštepa pol pa gotovo.
Verjamem da bo dobil kar bo iskal, meni je deloval iskren. Morda mu poleg seksa kakšna ponudi še več, pa bo takrat pustil svojo frigidno babo. jaz ga ne obsojam.
Z moje strani je debata končana. Morda se bo katera prepoznala v tem in ukrepala še pravi čas.
Oprosti,ampak tale tvoj odziv je pa tipično obrambni mehanizem…kar naenkrat vse veš o drugih in njihovi intimi,d a lahko takole sodiš…
in še enkrat meni se nikoli ne zdi iskreno, če nekdo o nekom drugem zahrbtno razlaga njegove osebne stvari…kaj šele neznancu…
iskreno je to, da človeku s katerim imaš težavo, to iskreno poveš v obraz in to poskušaš rešiti… in nikoli ni varanje izgovor pri reševanju tega…ker še vedno…če se ne želi pogovarjati, naj se loči in potem z drugo kompatibilno osebo izpopolnjije vse svoje želje in potrebe…tako še vedno ostane iskren in pošten ter odgovoren…
tako,d a izgovora za zahrbtno iskanje priložnosti za sedenje na dveh stolih ni…
če je pa tebi iskreno ogovarjanje za hrbtom, kot pišeš,d a ti je on deloval iskren…potem pač očitno ti je…
…in še ne razumem zakaj začenjaš debato, če ne preneseš nobenega komentarja, ki ne podpira tvoje volje in postaneš takoj nazaj negativno nastrojena in obsojajoča do ostalih, ki se pač samo ne strinjajo s teboj…
za ene izmed nas je pač smisel zakona ter iskrenost in zaupanje v njem osnovano v tem,d a se s partnerjem iskreno o vsem pogovoriš in si zaupaš…če zate ni potem pač očitno si našla v tem tvojem forumašu svojega idealnega partnerja…
Vedno sem mislila, da so ženske kot si ti samo plod domišljije. Da v resnici ne more biti nobena tako neumna, da bi jamrajočemu dedcu verjela vse kar ji natvezi. Zdaj vidim, da je resnica. Glavno, da je nafilal tvoj ego, da se sedaj počutiš ful več vredno kot njegova žena.
Kreten ti je natvezil par bedarij, ti pa že vsa mokra in pametna in vzvišena pametuješ o odnosih, o katerih ne veš popolnoma nič! Prav privoščim ti tega kretena, vredna sta en drugega. Oba tako nerazumljena in popolna. Popolna kretena.
avtorica, praviš, da je zate debata končana – tudi prav, ampak moraš sprejeti tudi to, da se ljudje s teboj ne strinjajo, kot v tem primeru in odgovori so podani v primernem tonu, vsaj kolikor sem jih prebrala
možno je, da je njegova zgodba resnična, možno je, da je samo prefrigan lisjak ali vsaka zgodba ima dve plati – če bi slišali še ženino plat, potem bi slika mogoče bila povsem drugačna
zelo realno je napisal Enrique kot moški pogled – zelo realno! Če tega tvojega sogovornika te stvari motijo – zakaj se najprej ne loči in potem išče drugje? Če pogovor z ženo ne pomaga? Kaj bo potem – našel drugo za seks in še vedno fural navidezno družino? Je to kaj manj narobe kot to, da se žena ne dovolj potrudi v spolnem življenju?
Oprosti,ampak tale tvoj odziv je pa tipično obrambni mehanizem…kar naenkrat vse veš o drugih in njihovi intimi,d a lahko takole sodiš…
in še enkrat meni se nikoli ne zdi iskreno, če nekdo o nekom drugem zahrbtno razlaga njegove osebne stvari…kaj šele neznancu…
iskreno je to, da človeku s katerim imaš težavo, to iskreno poveš v obraz in to poskušaš rešiti… in nikoli ni varanje izgovor pri reševanju tega…ker še vedno…če se ne želi pogovarjati, naj se loči in potem z drugo kompatibilno osebo izpopolnjije vse svoje želje in potrebe…tako še vedno ostane iskren in pošten ter odgovoren…
če je pa tebi iskreno ogovarjanje za hrbtom, kot pišeš,d a ti je on deloval iskren…potem pač očitno ti je…
…in še ne razumem zakaj začenjaš debato, če ne preneseš nobenega komentarja, ki ne podpira tvoje volje in postaneš takoj nazaj negativno nastrojena in obsojajoča do ostalih, ki se pač samo ne strinjajo s teboj…
za ene izmed nas je pač smisel zakona ter iskrenost in zaupanje v njem osnovano v tem,d a se s partnerjem iskreno o vsem pogovoriš in si zaupaš…če zate ni potem pač očitno si našla v tem tvojem forumašu svojega idealnega partnerja…[/quote]
Kako ste pa odreagirale ve? Očitno veste vse še bolj v detajl kot jaz, glede na odziv LOL
Men je v končni fazi vseeno, ampak glede na to kako ste skočile ste same iste kot njegova žena.
Dost bo z moje strani. Mam druge opravke. Čauči
Ne vem kdo me v tej zgodbi bolj nervira, ti ali on. Kaj imaš ti debatirat z neznanim moškim tri ure, če maš dedca in kaj ima on tebi jamrat o svoji bogi nepobriti ženski, kot bi to bila najhujša nočna mora. A to je taka katastrofa za vaju, da ga tolažiš tri ure?
Tebi v premislek, kar tako, obstajajo kakšne bolj pametne stvari v življenju.
Daj, vzemi kakšno knjigo v roke, ta vaša mednožja niso center sveta pa verjeli vi to ali ne.
za ene izmed nas je pač smisel zakona ter iskrenost in zaupanje v njem osnovano v tem,d a se s partnerjem iskreno o vsem pogovoriš in si zaupaš…če zate ni potem pač očitno si našla v tem tvojem forumašu svojega idealnega partnerja…[/quote]
Kako ste pa odreagirale ve? Očitno veste vse še bolj v detajl kot jaz, glede na odziv LOL
Men je v končni fazi vseeno, ampak glede na to kako ste skočile ste same iste kot njegova žena.
Dost bo z moje strani. Mam druge opravke. Čauči[/quote]
od kje ti logična povezava za takšne sodbe…prej smo odreagirali vsi na to z nestrinjanjem, da je on tebi sploh razlagal takšne osebne stvari…daj preberi še enkrat…
..pa četudi bi eventuelno recimo hipotetično že bile takšne kot njegova žena – je to stvar nas samih intimno in naših intimnih partnerjev… kaj pa tebe zanima, kakšna je ena micka z mona tam spodaj in koliko pogosto uživa in na kakšen način v intimi s svojim partnerjem…ti je dolžen kdo kaj poročati, se kaj opravičevati – res ne dojameš, da ti želimo povedati, da je to stvar dveh, ki sta v intimnem razmerju?
ker po tvoji logiki razmišljanja in sodb, bi lahko kdo takoj tudi rekel,d a tebi že kaj manjka, da se tako brigaš, sodiš in vtikaš v te zadeve drugih…torej če bi vsi sodili in kar na vrat na nos obsojali po tvoji logiki razmišljanja…
Polni neke primitivne teorije, ki kaže na pomanjkanje življenjskih izkušenj. Kakšen pogovor neki naj bi to rešil? A ti misliš, da tako spolno zavrti ljudje, se pa o spolnosti sproščeno pogovarjajo? Taki zavrteži na poskus pogovora odreagirajo enako kot tele mone zgoraj: “Če ti kaj ni prav, se pa loči!” S svojimi primitivnimi odgovori na forumu jasno razkrijete, kdo in kaj ste. Zakaj se taki mračnjaki in mračnjakinje sploh silite v partnerstva in poroke z drugimi ljudmi?
” Zakaj se taki mračnjaki in mračnjakinje sploh silite v partnerstva in poroke z drugimi ljudmi?”
Ne trapaj. Obstaja namreč samo ena ampak velika razlika. Razlika med nami, ki hranimo svoje intimno življenje zase in ga ne prodajamo za drobiž kar tako v tri krasne nekomu 3 ure po internetu, in vami, ki se tako radi kažete in mahate kot z zastavico s svojimi nagoni, podvigi, spolno slo, kot bi to bilo blago, ki se trži vsem, ki pridejo zraven.
NIMAŠ POJMA in pravice soditi o nobenemu, ki ga ne poznaš in ki ne razglablja v javnosti kako, kolikokrat, s kolkimi ipd. Eni vemo kaj je dostojno obnašanje in kaj je intima. Če je nekaterim vseeno in podatke o lastni spolnosti prodajate za drobiž v javnosti je to vaš problem. Ne razumete pač, da vas mi pomilujemo prav zaradi tega, vaše neumnosti.
Vi, ki potrebujete publiko in javnost za razkazovanje svoje spolne prakse ne sodite v partnerstva in poroke. Ponavadi sodite in prej ali slej pridete na forum o nezvestobi, ki nima veze z odgovornim odnosom do partnerja.
Moški ni nič takega povedal samo na napačen naslov se je obrnil. Verjetno si ga sama še vzela v naročje in ga pestovala kako hudo mu je res. In moški je še bolj pritisnil s svojim pomilovanjem oz. težavo.
O takih stvareh bi moral govoriti z nekom, ki ima nepristransko mnenje in bi mu povedal kako in kaj naprej, da mu bo v zakonu lepše.
Pa ja, samo tercijalke imate pravico soditi vsakomur, a ne? Samo ve imate pravico soditi o tujem dostojnem obnašanju in intimi. Samo ve imate pravico soditi o tuji neumnosti, nobeden drug o vaši, a ne? In če je naš problem, za kakšen drobiž prodajamo javnosti podatke o lastni spolnosti, zakaj se ti potem zaganjaš v to?
Vi, ki tako držite svoje intimno življenje zase in ga ne prodajate za drobiž po internetu, se pa vseeno najraje pasete ravno po takih spletnih forumih in razpravah, kjer se tuje intimno življenje obravnava. V to se pa radi vtikate, pametujete in sodite vsakogar, a ne? To vam paše. Tipični zavrteži. V svoji spalnici rolete dol, potem pa skozi špranje škilit v sosedovo. Rolet pa nimate tako skrbno spuščenih, ker bi bilo kaj videt noter, ampak zato, da prikrijete, kako se nič ne dogaja pri vas. Vi ne prodajate svoje intime internetu, ker pač nimate česa prodat.
Forum je zaprt za komentiranje.