Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske, prosim za iskren odgovor

Ženske, prosim za iskren odgovor

047397ba8da67550597af7c2b9648f5b

Pozabite sedaj na može, fante, partnerje, karkoli… prosim za iskren odgovor. Bi se mečkale s takšnim ALPHA jock drvarjem dad bodyjem v postelji? Da vas fajn pregnete pod rjuhami?

Ni tako zelo slab na pogled. Ampak ker je za mene pri moškem od telesa najpomembnejša glava (in misli v njej), pač samo takole na prvi pogled ne morem soditi o kakovosti človeka.

Ne, ni mi vsec, prevec robusten,  pa se brke in brado ima, pri meni ni sans, da se me dotakne, fuj.

Takoj.

Ne vem, je treba še njegov tošelčk pogledat, če je tudi tako nabildan.

Vizuelno mi niti pod razno ni všeč.

Mogoče ima pa dober karakter? Ženske bolj padamo na ok karakter. Če je karakter ok…

Odgovor na objavo uporabnika
ni mi všeč, 05.11.2021 ob 14:29

Vizuelno mi niti pod razno ni všeč.

Mogoče ima pa dober karakter? Ženske bolj padamo na ok karakter. Če je karakter ok…

Ah dej ne seri. Ženke padamo na karakter. Nisem še videl grdega debelega moškega z lepo žensko, razen če ta tip ni bil poln denarja. Zato ne nabijaj, da ženske padate na karakter. To se tolažite grdavše, ki tipa z normalnim izgledom niti pod razno ne dobite. Priznale pa ne boste, da je debel grdavš vaš domet. Zato se pa tolažite, lep ni ima pa dober karakter. Hinavke!

Ne!!!!!!!!!!

Bi. Če seveda obvlada posteljne igre. 😉

pri mojih 50kg je tole vec kot prevec

Pa tole je prevec debel pa se nabit zraven

Se pa nebi branila jasona stathama ali dwayna johnsona kar je pa neki drugega kot to

to je en nabit debeluh

glava mu je ko lonec

mali in debeli je se kej hujsga

kruta resnica, 05.11.2021 ob 15:21

Ah dej ne seri. Ženke padamo na karakter. Nisem še videl grdega debelega moškega z lepo žensko, razen če ta tip ni bil poln denarja. Zato ne nabijaj, da ženske padate na karakter. To se tolažite grdavše, ki tipa z normalnim izgledom niti pod razno ne dobite. Priznale pa ne boste, da je debel grdavš vaš domet. Zato se pa tolažite, lep ni ima pa dober karakter. Hinavke!

mora biti vse a kot pri moskih za resno vezo karakter vedno prevlada 🙂 zal za lepotce a tako je

oboje more bit

privlacnost in nekdo da se z njim lahko menim eno uro

sedaj gre pa zares, 05.11.2021 ob 13:49

047397ba8da67550597af7c2b9648f5b

Pozabite sedaj na može, fante, partnerje, karkoli… prosim za iskren odgovor. Bi se mečkale s takšnim ALPHA jock drvarjem dad bodyjem v postelji? Da vas fajn pregnete pod rjuhami?

na podobnem nivoju kot je prejšnji teden počel čeglaj, samo da naj bi ženske ocenjevale.  Kot prvo  -najpomembnejši je karakter človeka – in čisto možno, da je če karakter tega človeka top lahko da bi me pritegnil, ko bi spoznala karakter.

Sicer takole na prvo žogo  pa ni moj tip vizuelno – kar ne pomeni da je slab ,ali da ne more in ni kateri drugi všeč… samo vizuelno mi na prvi pogled ne pritegne zanimanja… čisto možno pa je,da bi bilo lahko drugače, če je karakter top, v primeru,da bi ga spoznala.

🙂 🙂 takle je gay “medo” -tak ne mara ženskih globin  🙂

.https://www.google.com/search?q=gay+bear&client=firefox-b-e&sxsrf=AOaemvJ0BrbKbfWd7r_vOZrQB32vMRiZ9A:1636139926489&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjN5fuY-IH0AhX5AxAIHS48AlQQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1920&bih=952&dpr=1

Sodeč po glupi faci je gotovo kak Putinov varnostnik. Do dve že zna prešteti. Za Repliko bo dober. Samo kaj, ko ona rada demon strira, on pa take bu zerira.

Sem se pošten nasmejala ? hvala za fotko in smeh ?

Kruta resnica, kaj se pa jeziš, a se prepoznaš na fotki, pa te je zdej sram? ??? Ženske res padajo na karakter, sej koliko jih poznam, vse bi filozofe z očali in romantiko, edino plehpičke bi radiatorcke in bmw. tako da ti ne seri ? sicer pa imajo vsake oči svojga malarja

jao zkj pa toplovodarje lepiš kot ideal lepote? stari problem maš. al pa dejansk ti iščeš enga daddya da te mal pregnete?

Izgleda zelo nefleksibilen. Ravno gibčne sorte verjetno ni. Pa te kocine…sploh brada….kdo ima željo da ga nekdo krtači no.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close