Ženske, prosim za iskren odgovor
ni mi všeč, 05.11.2021 ob 14:29
Vizuelno mi niti pod razno ni všeč.
Mogoče ima pa dober karakter? Ženske bolj padamo na ok karakter. Če je karakter ok…
Ah dej ne seri. Ženke padamo na karakter. Nisem še videl grdega debelega moškega z lepo žensko, razen če ta tip ni bil poln denarja. Zato ne nabijaj, da ženske padate na karakter. To se tolažite grdavše, ki tipa z normalnim izgledom niti pod razno ne dobite. Priznale pa ne boste, da je debel grdavš vaš domet. Zato se pa tolažite, lep ni ima pa dober karakter. Hinavke!
kruta resnica, 05.11.2021 ob 15:21
Ah dej ne seri. Ženke padamo na karakter. Nisem še videl grdega debelega moškega z lepo žensko, razen če ta tip ni bil poln denarja. Zato ne nabijaj, da ženske padate na karakter. To se tolažite grdavše, ki tipa z normalnim izgledom niti pod razno ne dobite. Priznale pa ne boste, da je debel grdavš vaš domet. Zato se pa tolažite, lep ni ima pa dober karakter. Hinavke!
mora biti vse a kot pri moskih za resno vezo karakter vedno prevlada 🙂 zal za lepotce a tako je
oboje more bit
privlacnost in nekdo da se z njim lahko menim eno uro
sedaj gre pa zares, 05.11.2021 ob 13:49
Pozabite sedaj na može, fante, partnerje, karkoli… prosim za iskren odgovor. Bi se mečkale s takšnim ALPHA jock drvarjem dad bodyjem v postelji? Da vas fajn pregnete pod rjuhami?
na podobnem nivoju kot je prejšnji teden počel čeglaj, samo da naj bi ženske ocenjevale. Kot prvo -najpomembnejši je karakter človeka – in čisto možno, da je če karakter tega človeka top lahko da bi me pritegnil, ko bi spoznala karakter.
Sicer takole na prvo žogo pa ni moj tip vizuelno – kar ne pomeni da je slab ,ali da ne more in ni kateri drugi všeč… samo vizuelno mi na prvi pogled ne pritegne zanimanja… čisto možno pa je,da bi bilo lahko drugače, če je karakter top, v primeru,da bi ga spoznala.
🙂 🙂 takle je gay “medo” -tak ne mara ženskih globin 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.