Ženske potrebujem pomoč
Pozdravljene, saj ne vem kam naj pišem, rabila pa bi hiter odgovor, namreč sem v paniki pa mogoče po nepotrebnem.
A mislite da bi lahko bila noseča kljub krvavitvi, oziroma menstruaciji?
Konec julija sem imela spolni odnos, 2-3 od odnosa sem pričakovala menstruacijo, ki je ni bilo. Sred avgusta sem imela pregled pri G ki mi je rekla da nisem noseča(od odnosa je takrat minilo nekaj manj kot 3 tedne). Ker nisem bila mirna, sem v začetku septembra naredila test ki je bil negativen(vmes odnosov ni bilo). V septembru sem dobila bolj švoh menstruacijo, ta mesec pa je bila kar močna in trajala 7 dni(z izcedki)
Sedaj pa 2 dni me daja slabost in špikanje v predelu jajčnikov(bolečih prsih ni).
A je razlog za paniko ali ne? Jemljem tudi KT, vendar v zaščito nisem bila zihr, zardi nekaj dnevne driske.
Pozdravljene, zanima pa me še naslednje. Laboratorijski izvidi so pokazali vnetje mehurja(kot sem že povedala imam neke bolečine v jajčnikih, oziroma predelu mehurja), vendar me pa med lulanjem nič ne peče. Danes bom tudi pričela z jemanjem primotren tablet. Ali vnetje mehurja vpliva na spolnost, ker kadar je vnetje nožnice je zelo pekoče, neprijetno, pa se partnerja lahko okužiš. Kako pa je z vnetjem mehurja(še enkrat povem, da mam blage krče, in nobenega pekočega, bolečega uriniranja)?
Hvaležna bom za odgovore
Forum je zaprt za komentiranje.