Ženske po 40 – spodnje perilo
pepsy, 23.04.2022 ob 08:43
Navadne bele bombažne spodnjice. Kupim jih v Manufakturi, ker so najbolj kvalitetne. Perem pa jih na 95, včasih tudi na 60.
Predvsem pa mi je pomembno, da sem vedno čista.
Sem kontra spola in vem da se spodnji ved pere na 90 . Pri 60 ze nisi cista , ker toplota ni ubila bickinih bacilov !
Anonimno 4069, 23.04.2022 ob 11:25
Ej Bosanec, tvoji komentarji povedo o tebi veliko več, kot tangice o meni…
In kaj pove o meni? Ne govori, da pri skoraj 50 tih nimaš celulit. Normalne ženske ga poskušajo skriti. Ti pa ga s tangicami poudarjaš. In sedaj se jaz vprašam kaj tvoj komentar pove o tebi. Veliko. Ostajam pa pri napisanem. Razen če dokažeš, da nimam prav. Potem pa se ti bom opravičil. Še pivo ti plačam. Za več pa nimam.
bosanec, 23.04.2022 ob 17:16
In kaj pove o meni? Ne govori, da pri skoraj 50 tih nimaš celulit. Normalne ženske ga poskušajo skriti. Ti pa ga s tangicami poudarjaš. In sedaj se jaz vprašam kaj tvoj komentar pove o tebi. Veliko. Ostajam pa pri napisanem. Razen če dokažeš, da nimam prav. Potem pa se ti bom opravičil. Še pivo ti plačam. Za več pa nimam.
No, za to mono res ne vem, imam pa par prijateljic stare 45-49 in hudica, nimajo celulita.
Vse se ukvarjajo s sportom in vadbo ze celo zivljenje, dve sta bili profesionalni sportnici, pa verjetno je tudi nekaj genetike pri vsem tem, ceprav je od ene mama debela ze 30 let, kar jo poznam, oce pa tako tako, a vsi trije otroci, dve sestri in brat, so suhci.
Vecina nas je pa res takih s celulitom, ene vadijo, druge ne, sama imam recimo celulit ze od najstnistva in ce pogledam zdaj pri 48, ga ni nic vec in nic manj kot pred 30 leti. Klinc ga gleda, zdaj sva ze prijatelja, ce bi izginil, bi ga pogresala :))
se zgodi, 23.04.2022 ob 17:34
No, za to mono res ne vem, imam pa par prijateljic stare 45-49 in hudica, nimajo celulita.
Vse se ukvarjajo s sportom in vadbo ze celo zivljenje, dve sta bili profesionalni sportnici, pa verjetno je tudi nekaj genetike pri vsem tem, ceprav je od ene mama debela ze 30 let, kar jo poznam, oce pa tako tako, a vsi trije otroci, dve sestri in brat, so suhci.
Vecina nas je pa res takih s celulitom, ene vadijo, druge ne, sama imam recimo celulit ze od najstnistva in ce pogledam zdaj pri 48, ga ni nic vec in nic manj kot pred 30 leti. Klinc ga gleda, zdaj sva ze prijatelja, ce bi izginil, bi ga pogresala :))
saj ti drugega ne preostane. Ali si prijateljica s celulitom ali ne, je tvoja odločitev. Gledano z mojega stališča pa pogojno rečeno “stare” ženske v tangicah in celulitom delujejo, blago rečeno, neokusno. Pa to tvoje prijateljstvo tega dejstva ne spremeni. In nikar mi ne govori, da obstajajo ženske pri 45 + brez celulita. Mogoče katera, to pa potrjuje pravilo, da jih ni. Pa brez zamere. Saj če se ne slečete bi kar gledal za vami. Seveda vas raje vidim brez vsega na sebi. To nam je dano, res da nas je vedno manj. Ostali raje gledajo za moškimi, ti nimajo celulita.
Kvaliteten bombaž, 23.04.2022 ob 12:05
Prisegam na kvaliteten 100 % bombaž. Svojo rit toliko cenim, da je ne bi pajcala v plastiki.
Menim enako. Za posebne priložnosti sem imela pa nekaj svilenih kompletov. V 60+ letih nisem imela nikoli kakšnih ginekoloških niti analnih težav.
ntntrr, 22.04.2022 ob 19:42
Ženske okoli ali po 40, povejte kakšno spodnje perilo nosite. Jaz dajem na prvo mesto udobje (prisegam na večinsko sestavo bombaž), rada pa sem tudi urejena (lepo mi je, če je zraven čipka). Večina lepega perila pa je iz materialov, ki so precej prožni, lahkotni (nimajo oblike, ker ni kompaktnejše blago, hitro se uničijo, zlezejo v rit) tako da so mi neudobni (npr. viskoza ali modal), da ne govorimo o umetnih materialih (zelo lepo za pogledat, ampak ne morem to dat na sebe).
Intimi ssmi ima lepe modele, ni pa kvalitetno. Vse tenko, z drobnimi nitmi, za nekajmesečno nošenje.
Mi svetujete kje kupujete kvalitetno, bombažno in lepo oblikovano spodnje perilo?
Najlepša hvala!
Lisca in Palmers
Forum je zaprt za komentiranje.