Ženske po 40 – spodnje perilo
Ženske okoli ali po 40, povejte kakšno spodnje perilo nosite. Jaz dajem na prvo mesto udobje (prisegam na večinsko sestavo bombaž), rada pa sem tudi urejena (lepo mi je, če je zraven čipka). Večina lepega perila pa je iz materialov, ki so precej prožni, lahkotni (nimajo oblike, ker ni kompaktnejše blago, hitro se uničijo, zlezejo v rit) tako da so mi neudobni (npr. viskoza ali modal), da ne govorimo o umetnih materialih (zelo lepo za pogledat, ampak ne morem to dat na sebe).
Intimi ssmi ima lepe modele, ni pa kvalitetno. Vse tenko, z drobnimi nitmi, za nekajmesečno nošenje.
Mi svetujete kje kupujete kvalitetno, bombažno in lepo oblikovano spodnje perilo?
Najlepša hvala!
Vesel oče, 22.04.2022 ob 19:54
Najlepše ste brez njih. Naravne. Kosmate.
Kaj vam bodo čipke? Te so za cipke!
Pa veš, da sem res videla pocestnice s čipkami? V Italiji, bolj na jugu, jih je dosti ob cestah in vidiš njihove čipkaste spodnjice. Tip pripelje, pobere žensko, pride drugi, odloži žensko. Videle so se pa čipkate gate.
ntntrr, 22.04.2022 ob 19:42
Ženske okoli ali po 40, povejte kakšno spodnje perilo nosite. Jaz dajem na prvo mesto udobje (prisegam na večinsko sestavo bombaž), rada pa sem tudi urejena (lepo mi je, če je zraven čipka). Večina lepega perila pa je iz materialov, ki so precej prožni, lahkotni (nimajo oblike, ker ni kompaktnejše blago, hitro se uničijo, zlezejo v rit) tako da so mi neudobni (npr. viskoza ali modal), da ne govorimo o umetnih materialih (zelo lepo za pogledat, ampak ne morem to dat na sebe).
Intimi ssmi ima lepe modele, ni pa kvalitetno. Vse tenko, z drobnimi nitmi, za nekajmesečno nošenje.
Mi svetujete kje kupujete kvalitetno, bombažno in lepo oblikovano spodnje perilo?
Najlepša hvala!
Perilo največkrat kupim v Triumphu, ker mi je najbolj udobno in lepo.
qwertzy658, 22.04.2022 ob 20:58
Perilo največkrat kupim v Triumphu, ker mi je najbolj udobno in lepo.
https://www.zalando.si/triumph-modern-maxi-perilo-za-oblikovanje-postave-beige-tr581r03i-b11.html
Primer lepih spodnjih hlačk v Triumphu, ampak 55% je poliamida .-((
Ze nekje od 30. leta ali se prej kupujem navadne bombazne spodnjice, zadnjih 10 let vecinoma v CA, paket 4 ali 5 kom za 10€, sproti dokupujem.
Glede na kvaliteto in ceno so mi te ravno prav ok, peri in deri, udobne za nosit in ni ti skoda stran vrzt, ko se znucajo.
Za posebne priloznosti imam perilo raznih znamk, vzorcev in oblik, materiali umetni, to res ni za vsak dan.
Forum je zaprt za komentiranje.