Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske po 40 – spodnje perilo

Ženske po 40 – spodnje perilo

Ženske okoli ali po 40, povejte kakšno spodnje perilo nosite. Jaz dajem na prvo mesto udobje (prisegam na večinsko sestavo bombaž), rada pa sem tudi urejena (lepo mi je, če je zraven čipka). Večina lepega perila pa je iz materialov, ki so precej prožni, lahkotni (nimajo oblike, ker ni kompaktnejše blago, hitro se uničijo, zlezejo v rit) tako da so mi neudobni (npr. viskoza ali modal), da ne govorimo o umetnih materialih (zelo lepo za pogledat, ampak ne morem to dat na sebe).

Intimi ssmi ima lepe modele, ni pa kvalitetno. Vse tenko, z drobnimi nitmi, za nekajmesečno nošenje.

Mi svetujete kje kupujete kvalitetno, bombažno in lepo oblikovano spodnje perilo?

Najlepša hvala!

Jaz nosim udobne, bombažne spodnjice. Najraje bele, da se skuhajo. Veliko pa tudi črnih.

Modri pa čim bolj udobni, torej brez nekih žic pa nekih blaznic.

Jaz vse naročim pri Victoria’s Secret ali Aubade. Kadar imajo popuste, so cene v redu glede na kvaliteto. Res pa je, da ta z leti  pada, tako kot pri Intimissimi…

🙂

sem hotel nekaj napisat pa nebom…

Ni važno kakšne so gate, ampak kaj je v njih.

Najlepše ste brez njih. Naravne. Kosmate.

Kaj vam bodo čipke? Te so za cipke!

Odgovor na objavo uporabnika
Tiki620, 22.04.2022 ob 19:52

Ni važno kakšne so gate, ampak kaj je v njih.

nekaj podobnega…

mone so lepe… sploh po 40em 😉

tako da je vseeno tudi če imajo gate za stare babe… ne rabijo čipk pa tangic…

Vesel oče, 22.04.2022 ob 19:54

Najlepše ste brez njih. Naravne. Kosmate.

Kaj vam bodo čipke? Te so za cipke!

Pa veš, da sem res videla pocestnice s čipkami? V Italiji, bolj na jugu, jih je dosti ob cestah in vidiš njihove čipkaste spodnjice. Tip pripelje, pobere žensko, pride drugi, odloži žensko. Videle so se pa čipkate gate.

Bombažne spodnjice. Kupim pa recimo v Mani, NKD, včasih tudi kak Lidl, Spar… nič ne kompliciram.

Modrci pa, tudi jaz, brez tiste nadležene kosti.

Večinoma bombaž, malo elastana, pa da nimajo elastike ob spodnjih robovih, pa da ne lezeko v rito, ponoči pa brez ☺

ntntrr, 22.04.2022 ob 19:42

Ženske okoli ali po 40, povejte kakšno spodnje perilo nosite. Jaz dajem na prvo mesto udobje (prisegam na večinsko sestavo bombaž), rada pa sem tudi urejena (lepo mi je, če je zraven čipka). Večina lepega perila pa je iz materialov, ki so precej prožni, lahkotni (nimajo oblike, ker ni kompaktnejše blago, hitro se uničijo, zlezejo v rit) tako da so mi neudobni (npr. viskoza ali modal), da ne govorimo o umetnih materialih (zelo lepo za pogledat, ampak ne morem to dat na sebe).

Intimi ssmi ima lepe modele, ni pa kvalitetno. Vse tenko, z drobnimi nitmi, za nekajmesečno nošenje.

Mi svetujete kje kupujete kvalitetno, bombažno in lepo oblikovano spodnje perilo?

Najlepša hvala!

Perilo največkrat kupim v Triumphu, ker mi je najbolj udobno in lepo.

Jaz pri 46 še vedno na tangice prisegam…

Lisca

Navadne bele bombažne spodnjice. Kupim jih v Manufakturi, ker so najbolj kvalitetne. Perem pa jih na 95, včasih tudi na 60.

Predvsem pa mi je pomembno, da sem vedno čista.

qwertzy658, 22.04.2022 ob 20:58

Perilo največkrat kupim v Triumphu, ker mi je najbolj udobno in lepo.

https://www.zalando.si/triumph-modern-maxi-perilo-za-oblikovanje-postave-beige-tr581r03i-b11.html

Primer lepih spodnjih hlačk v Triumphu, ampak 55% je poliamida .-((

Ze nekje od 30. leta ali se prej kupujem navadne bombazne spodnjice, zadnjih 10 let vecinoma v CA, paket 4 ali 5 kom za 10€, sproti dokupujem.

Glede na kvaliteto in ceno so mi te ravno prav ok, peri in deri, udobne za nosit in ni ti skoda stran vrzt, ko se znucajo.

Za posebne priloznosti imam perilo raznih znamk, vzorcev in oblik, materiali umetni, to res ni za vsak dan.

Kaj bi kupovala gate! Znaš štrikat? Spleti si tople, volnene.

Anonimno 4069, 22.04.2022 ob 23:49

Jaz pri 46 še vedno na tangice prisegam…

To pa mora biti pogled? Stara baba, debela celulitična rit in tangice. Res si asica.

Tako kot že od mladih nog: udobno, mehko, prijetno na koži in lepo. Čipk ne maram ker so grobe in neprijetne. Umetnim tkaninam se tudi izogibam, žic v modrcih nimam že desetletje ali več. Če se v lastni koži dobro počutim, se to pokaže tudi navzven in nima veze kaj imam spodaj, če sploh 🙂

Meni ustreza perilo iz spara, ki ga najdem na policah Tchibo, udobni so tudi modrci in športna oblačila.

Ej Bosanec, tvoji komentarji povedo o tebi veliko več, kot tangice o meni…

Prisegam na kvaliteten 100 % bombaž. Svojo rit toliko cenim, da je ne bi pajcala v plastiki.

So mi najbolj vsec milfe ko nimajo hlack gor

A je možno da je kdo tako ubrisan kot noč da debatira o čem takem??

Anonimno 4069, 23.04.2022 ob 11:25

Ej Bosanec, tvoji komentarji povedo o tebi veliko več, kot tangice o meni…

Se pa strinjam z gornjim Bosancem. Tangice res niso za stare babure!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close