Ženske po 39. letu niso več privlačne
Se ti vidi, da ti ni všeč naslov teme, zato tako hvaljenje. Morda te kakšen podre na vsake toliko časa ampak verjemi, da ti nisi ženska, si egoistična, neiskrena, pravi samski moški, ki že dolgo niso sexali(to sem jaz)in tudi ne bodo podrli kurbic. Sexsaš s cucki ne pa z moškimi. Poglej Lepolasko, nemara tipov svojih let, nesposobna da jih dobi, pa tak naval je baje okoli takih kurbic, fuka pa stare dece. Vse isti princip, isti posti, zaznam take.
@ 39 letnica
Seks dobit je mala šala. Do tega sem imel dostop že pri 15ih, če ne še prej. Samo treba znat jezik vrtet, malo zašarmirat in uspeh ti ne uide. Kar zna bit večji problem, pri večini moških, je bolj to, da si ne morejo boljše dobit. Tiste sladke, nadpovprečno privlačne lahko gledajo samo na slikah, filmčkih…
Npr. o takšnih ženskah, kot je tale, lahko Marko, Robi, On in podobni zreleži samo sanjajo :
Ne razumem s čim točno se je tu za pohvalit. Ker ste v zvezi 10+ let z žensko, ki bi jo večina moških že prvi dan postavilo na hladno ?
A se nisi ti nekoč (kako leto nazaj) “hvalil”, kako si bil včasih sramežljiv in kako si se sedaj spremenil in postal pravi “osvajalski bog”? A to si imel v mislih leta iz vrtca? :))
Taka, kot je na tvoji fotki, vsako noč zaspi ob meni, tako da zelo zelo redko sanjam o njej. 😉
Točno tko. Jst sem samo želel povedat, da ni isto obdržat lušno privlačno žensko in na drugi strani grdo, garjasto, ki je komaj kaj podobna ženski. S čim točno se potem ti ljudje hvalijo ? Ker sorry, ampak zame niso to nobene izkušnje.
Podobno, kot če bi se jst bahal, da se 10 let matram v proizvodnji in se primerjal z nekom, ki komaj 1 leto dela v pisarni, uživa za računalnikom in vleče dvakrat večjo plačo od mene.
Točno tko. Jst sem samo želel povedat, da ni isto obdržat lušno privlačno žensko in na drugi strani grdo, garjasto, ki je komaj kaj podobna ženski. S čim točno se potem ti ljudje hvalijo ? Ker sorry, ampak zame niso to nobene izkušnje.
Podobno, kot če bi se jst bahal, da se 10 let matram v proizvodnji in se primerjal z nekom, ki komaj 1 leto dela v pisarni, uživa za računalnikom in vleče dvakrat večjo plačo od mene.[/quote]
Ti si drugačen. Ti si 1 leto delal v prozivodnji, posmehuješ se pa izkušenim, ki že 20 let delajo v pisarni. :))
Na internetu so vsi : nad 180cm, nakvihtani k Sly v Rambo 3ki, imajo svojo pisarno, trenirajo in obvladajo vse vrste borilnih veščin, fu*ajo samo nadpovprečne ženske, bmw, svoj flat,…
Vse ostale forumaše, s katerimi se ne razumejo najbolje, pa označujejo za mamine sinkote, študentke na sociali itd.
And then the reality strikes you, ko ugotoviš, da gre enemu takemu luzerju 2krat bolje, kot tebi in se pogrezneš v zemlo od nevoščljivosti.
Ne, ah kje, dela se sploh ne delijo na več in manjvredna. Same laži so te Marko, še hujši si, kot kakšna ženska.
Forum je zaprt za komentiranje.