Ženske po 39. letu niso več privlačne
ja, taka je 1 na 10. Ostale pa velika zalost. Sem bil pred kratkim na obletnici mature. Babe so ena ziva sama katastrofa res. Pubeci zgledamo nekako enako, kateri ima kako kilo vec mogoce, pri zenkah pa obup in to se ne niti pri 35 letih. So seveda izjeme, take kot jih sama opisujes. Ki dajo dosti na sebe in so se zdaj prave rakete.
No, glede na to, da se vi pogovarjate na pamet, bom jaz povedala iz lastnih izkušenj. Stara sem 39 let, trenutno samska in nimam težav z oboževalci – gibajo se nekje nad 35 leti. Se najde tudi kakšen mlajši, kateremu se samo milostno nasmehnem. Ima še dve prijateljici ena 35 druga 38, obe brez težav dobita fanta. No ena je sedaj že 2 leti v vezi s 4 leti mlajšim. Tako da trditve, da smo za v koš res ne držijo in je le neumen komentar mladeničev, ki imajo pred očmi stare babe. Ženske pri 35-40 so v najlepših letih, urejene, samostojne, zabavne, sproščene imajo svoje interese in svoje prijatelje ter sproščeno uživajo v sexu. To je za mene poleg obdobja študentskih let, najlepše obdobje. Sem samostojna, delam kar mi paše, istočano pa imam tudi družino, ki mi da posebno zadovoljstvo.
Kako ste že dolgočasne s to samohvalo. Ko bi se vsaj kakšna izvirno napihovala, ne pa vse po istem klišeju. Kdaj bomo dočakali kakšno osvežitev v obliki zapisa: “Stara sem štirideset, naveličana, debela, od življenja nimam nič, sem brez službe, brez dedca, brez otrok, brez motivacije in perspektive…”
Drži. Pa saj resne veze ne želim. Mi je bila ena za celo življenje dovolj. Jaz od partnerja pričakujem, da se druživa, greva kam, se imava fajn, ne potrebujem moža ali očeta svojih otrok. To sem imela oz imam. Kaj mislite, da je cilj življenja le celoživljenska partnerska veza. Tako sem jaz mislila pri 20. Sedaj pa vem malo več.
Drži. Pa saj resne veze ne želim. Mi je bila ena za celo življenje dovolj. Jaz od partnerja pričakujem, da se druživa, greva kam, se imava fajn, ne potrebujem moža ali očeta svojih otrok. To sem imela oz imam. Kaj mislite, da je cilj življenja le celoživljenska partnerska veza. Tako sem jaz mislila pri 20. Sedaj pa vem malo več.[/quote]
Izjeme vedno potrjujejo pravilo, in ti si definitivno izjema….. večina pa je takšna kot smo napisali……
Zanimivo je tudi to, da te iste, ki se drugače pritožujejo nad današnjimi dedci (tamladi so nezreli in nesposobni, tastari so zaležani in zapiti), po drugi strani v svojih samohvalnicah trdijo, kako zlahka jih s svojim ritošarmom zapeljejo in menjavajo. Kako najdejo veselje zapeljevat ali se pustit pecat zahojenim slovenskim dedcem in še kavsat z njimi? S to brezupno nekvaliteto?
Drži. Pa saj resne veze ne želim. Mi je bila ena za celo življenje dovolj. Jaz od partnerja pričakujem, da se druživa, greva kam, se imava fajn, ne potrebujem moža ali očeta svojih otrok. To sem imela oz imam. Kaj mislite, da je cilj življenja le celoživljenska partnerska veza. Tako sem jaz mislila pri 20. Sedaj pa vem malo več.[/quote]
Sem se naposlusal “uradnih” in bolj odkritih odgovorov na te teme. Vse je super, ko je na horizontu mladi jebac, ipd. Potem pa nove drame. Cisto tako ti bom rekel. Izjeme so vedno. Jih je pa malo. Vecina 39-letnic je zanimivih za mlajse jebace, ki iscejo neke vrste suger mama + sex. Z vse ostale pa ste zasilna varianta in tretja izbira, ce ni mlajse na obzorju. Ostanejo se osiveli 50+ letni gospodje.
Tisti 40-letniki, ki bi jih ve, posegajo po mlajsih, bolje ohranjenih, ne svojih vrstnicah. Ve ste jim kvecjemu zasilni pristan, premor pred boljso, mlajso. To pa zato, ker moski pri izbiri zensk nimamo istih kriterijev kot zenske.[/quote]
Absolutno se strinjam. Moški pri 40ih išče seveda mlado ljubimko, ženo ipd.
Tisti 40-letniki, ki bi jih ve, posegajo po mlajsih, bolje ohranjenih, ne svojih vrstnicah. Ve ste jim kvecjemu zasilni pristan, premor pred boljso, mlajso. To pa zato, ker moski pri izbiri zensk nimamo istih kriterijev kot zenske.[/quote]
Ah, daj no daj, se pravi, da tipi pri 40-ih so pa vsi, od prvega do zadnjega, ne samo voljni, ampak tudi sposobni 20-letnice zapecati? Se pravi, da teorije o “lolekih” sploh ne držijo???
Forum je zaprt za komentiranje.