Ženske po 39. letu niso več privlačne
Spider, bi te rada videla, kako bi cvilil, ko ti ne bi dali morfija in bi se zvijal leta in leta od bolečin. Ne delaj se tako krepostnega, ker te vsaka sapica že na forumu iztiri, kaj šele, da bi prišel v najbolj strahotne preizkušnje. Lahko si pameten, ko si zdrav in vidiš smrt svetlobna leta pred sabo. Mislm…če me kaj pojezi, so pa te polne riti.
Do spoznanja, da je smrt del življenja oz. začetek nečesa novega, prideš skozi osebnostni razvoj, ne pa ker se zdi to fino, če tak napišeš.
Kaj pa ti smrklja veš, čemu sem jaz že zrl v oči. Pojma nimaš. Kaj pa če sem zrl v oči že sami smrti? Se ji nasmehnil in preiživel?
In zakaj mi ne bi dali morfija, če bi bil tik pred koncem, kaj je spet naumila tvoja hudobna glava?
Ti si smrklja, ki ima polno rit in preveč časa in gobezda tu gor vsem po vrsti. Jaz se smrti ne bojim. Ušel sem ji za las. Kako ej to zgledalo, ti pa ne bom razlagal.
Ni toliko problem v samem staranju, kot v tem, kaj staranje s sabo prinese. In to je slabše počutje, večje tveganje za bolezni, na dan začnejo prihajati posledice naših grehov iz mladosti, ko smo mislili, da smo vsemogočni….:)
In seveda strah pred smrtjo. Tega pa se človek boji že od nekdaj in ni to le značilnost nekega časa ali obdobja.
Mogoče strah pred staranjem bolj pride do izraza v družbi zaradi težnje k popolnosti in vsiljevanja nekih lepotnih idealov.
Mogoče, ne vem. Opazujem kakšen šok doživijo ljudje, ki ne prenesejo staranja in ga poskusijo odlagat. Še posebej ženske, sploh lepotice. Poznam samo par žensk, ki se niso nikoli barvale. Kaj prinese staranje s seboj… prinese, kar prinese, prej ko se sprijazniš, bolje je. Vsaj lahko normalno funkcioniraš. Tako pa strah na strah…
Tisti, ki smo in še vedno gradimo na svoji zunanjosti, bomo tudi na stara leta zgledali bolj od tebe.[/quote]
Nikjer ne piše. Lahko boste pa zelo razočarani. Po drugi strani pa lahko tudi ne.:-)) Življenje je lahko zelo zanimivo, če ga kot takega jemlješ.
Lahko jih, lahko jih pa tudi ne.:-))) Par let nazaj sem še komot špago naredil- zdaj je ne več. Še zmeraj lahko z nogo usekam v vrh štoka pri vratih, čez par let… kdo bi vedel, mogoče, mogoče pa tudi ne… Važno je dobro počutje, in da uživaš pri tem, kar pač delaš… in to čim dlje. K nede;-)?
Kaj pa ti smrklja veš, čemu sem jaz že zrl v oči. Pojma nimaš. Kaj pa če sem zrl v oči že sami smrti? Se ji nasmehnil in preiživel?
In zakaj mi ne bi dali morfija, če bi bil tik pred koncem, kaj je spet naumila tvoja hudobna glava?
Ti si smrklja, ki ima polno rit in preveč časa in gobezda tu gor vsem po vrsti. Jaz se smrti ne bojim. Ušel sem ji za las. Kako ej to zgledalo, ti pa ne bom razlagal.[/quote]
Oh dej no, vsi smo se že znašli v trenutkih, ko smo ušli za las:). Aja, ti si poseben, izkušen prav v vsem, od tod ta modrost, a ne:)).
A zakaj ti ne bi dali morfija? Morda zato, ker ne bi imel plačenega dodatnega zavarovanja ali ne bi bil deležen zdravstvene oskrbe ali bi ocenili, da zmoreš…lahko se zgodi marsikaj. Te mičkeno skrbi, a ne?:)
Če si izkusil ne vem kaj vse, bi lahko bolj spoštljivo govoril o smrti.
Forum je zaprt za komentiranje.