Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske po 39. letu niso več privlačne

Ženske po 39. letu niso več privlačne

Robi, ti kar piši, ampak še več briši. :))

Ni problema. 🙂
Ko bo to moja služba, potem bom sproti brisal in skrbel za red. Dokler pa imam kakšno uro ali dve časa za internet, pa pomaga le samocenzura.

Ni problema. 🙂
Ko bo to moja služba, potem bom sproti brisal in skrbel za red. Dokler pa imam kakšno uro ali dve časa za internet, pa pomaga le samocenzura.[/quote]
Tvoja lahko pomaga samo tebi, Kaj pa ostali, ki je nimamo;-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ni problema. 🙂
Ko bo to moja služba, potem bom sproti brisal in skrbel za red. Dokler pa imam kakšno uro ali dve časa za internet, pa pomaga le samocenzura.[/quote]
Tvoja lahko pomaga samo tebi, Kaj pa ostali, ki je nimamo;-))[/quote]
Česa ? Službe, ženske ali samocenzure ? 🙂

Najbolj zanimivo mi je tisto, ko nekateri želijo, da se briše tisto, na kar sami replicirajo, da potem tema še bolj skrene tja, kamor ne želijo. 🙂

Mislil sem na samocenzuro;-)) Kar se ostalega tiče, vsak vidi samo tisto, kar je njemu moteče.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Nisem opazil, da ti ne bi imel samocenzure. 🙂

Lastna cenzura pa je lahko dvosmerna. Da premisliš preden kaj daš iz sebe in da premisliš kaj boš dal v sebe, oz. prebral ter reagiral.

Nisem opazil, da ti ne bi imel samocenzure. 🙂

Lastna cenzura pa je lahko dvosmerna. Da premisliš preden kaj daš iz sebe in da premisliš kaj boš dal v sebe, oz. prebral ter reagiral.[/quote]
Veš da o inputu sploh nisem nikoli razmišljal, kot o samocenzuri. Pa bo verjetno kar res.

Tvoja lahko pomaga samo tebi, Kaj pa ostali, ki je nimamo;-))[/quote]

Najbolj zanimivo mi je tisto, ko nekateri želijo, da se briše tisto, na kar sami replicirajo, da potem tema še bolj skrene tja, kamor ne želijo. :)[/quote]

Kaj si takoj užaljen. Jaz v bistvu bolj malo repliciram. Na tem forumu sem se še največ “pogovarjala” z m111, midva pa ostajava na nivoju, čeprav me večkrat “špikne”. 🙂 Še dobro, da imamo Margot s smislom za humor, sicer bi forum potonil.

Najbolj zanimivo mi je tisto, ko nekateri želijo, da se briše tisto, na kar sami replicirajo, da potem tema še bolj skrene tja, kamor ne želijo. :)[/quote]

Kaj si takoj užaljen. Jaz v bistvu bolj malo repliciram. Na tem forumu sem se še največ “pogovarjala” z m111, midva pa ostajava na nivoju, čeprav me večkrat “špikne”. 🙂 Še dobro, da imamo Margot s smislom za humor, sicer bi forum potonil.[/quote]
Margot kot plovec tega foruma, da ne potone?…. 🙂
Hmmmmm…… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Takšne smo ženske po 39. :)))

Kaj si pravzaprav želel povedati dragi prijatelj? :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

iz prakse.. 🙂

stara 35 let.. prodajalka za blagajno sprašuje po moji osebni (kupila pivo) ;))
kamorkoli grem jest, me vprašajo, če bom jedla na študentski bon 🙂
grem na banko odpret TRR.. bančnica vpraša, če bo to študentski račun 🙂
v trgovini s svojima sinovoma, prodajalka misli, da sta moja bratca 🙂
v šoli mislijo otroci, da sem starejša sestrica, moja mama pa naj bi bila mama mojima sinovoma 🙂
na pošti oddam pismo za vpis svojega sina v 1. razred.. uslužbenka misli, da se jaz prijavljam v 1. letnik gimnazije 🙂

no, da ne boste mislili, da smo 35 za na odpad 😛

čak…še nisi 39….ker pol te bodo pa spraševal, če maš popust na upokojence….

čak…še nisi 39….ker pol te bodo pa spraševal, če maš popust na upokojence….[/quote]

hahahaha ….

Čeprav…veš, kaj to največkrat pomeni…da nimaš jošk ali katerih drugih oblin in vsi mislijo, da si še v fazi rasti. Najbrž si tudi majhna in ne vedo ali je to zato, ker še nisi zrasla ali kaj bi bilo:). Avtomatično ti znižajo leta. Če se oblačiš v oblačila, ki jih nosijo najstniki, adolescentneži, potem tudi hitro padeš v drug segment. Če vsemu skupaj dodaš piercing ali tatoo in se hkrati še norčavo obnašaš…pa ni vrag, da te vržejo v “napačen” koš:).

Številka 39 je smešna, je pa dejstvo da ženske po 35 letu začenjo odpadati iz nabora željenih. Debelejšje, neurejene odpadejo prej, potem pa počasi kapljajo ena za drugo, nekatre se uspejo obdržat na seznamu tud do 50 leta.

Seveda pa govorimo o privlačnosti nasprotnega spola podobnih let.

Mogoče pa ima kako povezavo z lotom. Če si znotraj tega števila, imaš vsaj še teoretične možnosti, potem pa tud teh ni več. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Čeprav…veš, kaj to največkrat pomeni…da nimaš jošk ali katerih drugih oblin in vsi mislijo, da si še v fazi rasti. Najbrž si tudi majhna in ne vedo ali je to zato, ker še nisi zrasla ali kaj bi bilo:). Avtomatično ti znižajo leta. Če se oblačiš v oblačila, ki jih nosijo najstniki, adolescentneži, potem tudi hitro padeš v drug segment. Če vsemu skupaj dodaš piercing ali tatoo in se hkrati še norčavo obnašaš…pa ni vrag, da te vržejo v “napačen” koš:).[/quote]

🙂
Goldfish, nisem majhna, temveč povprečne velikosti (170cm).. imam joške in ostale obline – nisem deska..
tatuje imam na mestih, ki jih obleka zakrije.. oblačim se čisto normalno.. se pravi, da je moj obraz mladosten 😉

Mogoče pa ima kako povezavo z lotom. Če si znotraj tega števila, imaš vsaj še teoretične možnosti, potem pa tud teh ni več. :))[/quote]

He he mogoče pa res.

Še dobro, da se je Amapl zagrebla za Georgea pri 36. Še tri leta, pa bi pristala v domu za ostarele (in osamljene)… Pa Angelina je tudi ujela zadnji vlak. Letos je 39 in hvala Bogu, da je tistega Brada zašila s poroko, sicer ne vem, kaj bi drugo leto…

Čeprav…veš, kaj to največkrat pomeni…da nimaš jošk ali katerih drugih oblin in vsi mislijo, da si še v fazi rasti. Najbrž si tudi majhna in ne vedo ali je to zato, ker še nisi zrasla ali kaj bi bilo:). Avtomatično ti znižajo leta. Če se oblačiš v oblačila, ki jih nosijo najstniki, adolescentneži, potem tudi hitro padeš v drug segment. Če vsemu skupaj dodaš piercing ali tatoo in se hkrati še norčavo obnašaš…pa ni vrag, da te vržejo v “napačen” koš:).[/quote]

Ma vse drugo, samo mladostna ne more zgledati…
Jao jao Goldfishka :)))

Meni je Margot povedala, kako je to. Ko je bila stara 38, je morala osebno pokazat, ko je hotela čike kupit, pa čistilke so jo kregale, ko je šla na govorilno v šolo, kaj smrkla v čevljih z visoko peto po šoli hodi popoldne.

Ko je dopolnila 39, pa je prišla v Emporium, pa so ji prodajalke rekle…gospa, ja za upokojence pa pr nas nič nimamo…

Tako mi je rekla…((((

Jao jao Goldfishka :)))[/quote]

Ene mislijo, da zgledajo mladostno. Morda, če odmislijo vse vidne gube, podočnjake, blazinice okrog pasu itd.:))). Meni je vse to smešno. Star si toliko kot si, pomembno je, da skrbiš za svoje podstrešje in zunanjo podobo. Če pa še izžarevaš pravo, pozitivno energijo, se ljudje okoli fokusirajo na čisto druge, bistvenejše stvari.

Tako je. Včeraj na Žalah so me pa vsi spraševali, če sem se izgubila in iščem svojo parcelico. :))

ja pa samo še ekonom lonec žvižga okoli tebe, revca:(

Jao jao Goldfishka :)))[/quote]

Ene mislijo, da zgledajo mladostno. Morda, če odmislijo vse vidne gube, podočnjake, blazinice okrog pasu itd.:))). Meni je vse to smešno. Star si toliko kot si, pomembno je, da skrbiš za svoje podstrešje in zunanjo podobo. Če pa še izžarevaš pravo, pozitivno energijo, se ljudje okoli fokusirajo na čisto druge, bistvenejše stvari.[/quote]
Meni se pa zdi zanimivo, da živimo v času, ko se ljudje prav bojijo starati. Bolezen časa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close