Ženske nas ne cenijo dovolj
Torej moški v bloku naj nič ne dela? Dejansko me zanima kaj moški v bloku, ki nima trava za kosit sploh potem naj počne?
Ker avte vozimo k mehaniku.[/quote]
ok, potem pa skrbi za to, da je avto popravljen.. se dogovori z mehanikom, ga pelje k mehaniku..
moški v bloku? hmmm recimo:
– gre štrom napeljava k vragu.. zrihta električarja
– crkne žarnica – jo zamenja 🙂
….[/quote]
Pa smeti odnaša, po možnosti še družinskega psa pelje na sprehod :-)))
V glavnem pr nam mam jaz organizacijo dela čez, moj pa izvedbo:-)
Pa nam je čist fajn, vsaj meni :-)))
ok, potem pa skrbi za to, da je avto popravljen.. se dogovori z mehanikom, ga pelje k mehaniku..
moški v bloku? hmmm recimo:
– gre štrom napeljava k vragu.. zrihta električarja
– crkne žarnica – jo zamenja 🙂
….[/quote]
Pa nam je čist fajn, vsaj meni :-)))[/quote]
Samo, psa pelje na sprehod, če je pes vsaj 50kg težak. Ker peljati malega cucka na sprehod res ni možato.
Saj mogoče pa sploh ni tako slabo biti samska, sploh ne bi smela biti tako obupana, ker sem samska.
Če pomislim, da bi morala samo jaz garati, tip pa bi enkrat na par let poklical mojstra. Pa še v temi bi morala sedeti, ker si ne bi smela sama zamenjati žarnice. Bi morala čakati, da gospod pridejo zadevo zamenjat…
Kaj bi pa on delal? Čohal jajca ali kaj?
Pa nam je čist fajn, vsaj meni :-)))[/quote]
Samo, psa pelje na sprehod, če je pes vsaj 50kg težak. Ker peljati malega cucka na sprehod res ni možato.[/quote]
[img]http://www.pasme-psi.com/pasje_pasme/maltezan/srednja.JPG[/img]
ne gre za to kaj znaš in česa ne.. sem znala tud sama (v študentskih cajtih), k mi je jugić crknu, dizo spucat.. pa sama sem polagala laminat pa svašta.. sam takrat še nisem mela deca oz. nisva skupaj živela..
gre za to, da je decu treba dat občutek, da je dec! ampak tega ti pač ne razumeš ;)[/quote]
Hja, saj pravim, ko berem kako ene žene živite in kaj vse morate pretrpeti, da se počuti vaš dec, da je dec, potem pa res nisem več tako obupana, ker sem samska. Pa še v temi mi ni treba čepeti, če žarnica crkne.
ne gre za to kaj znaš in česa ne.. sem znala tud sama (v študentskih cajtih), k mi je jugić crknu, dizo spucat.. pa sama sem polagala laminat pa svašta.. sam takrat še nisem mela deca oz. nisva skupaj živela..
gre za to, da je decu treba dat občutek, da je dec! ampak tega ti pač ne razumeš ;)[/quote]
A pa ti misliš, da če bo dvakrat na leto spucal šipe, da bo mislil, da mu je stran padlo?
Pa, če bo slučajn kaj po vrtu poštofnaril tud?
Pa bože ne daj, da bi cunje obesil, tud če so oprane, morajo žensko počakat?
Ste res tolk ubrisane?
A pa ti misliš, da če bo dvakrat na leto spucal šipe, da bo mislil, da mu je stran padlo?
Pa, če bo slučajn kaj po vrtu poštofnaril tud?
Pa bože ne daj, da bi cunje obesil, tud če so oprane, morajo žensko počakat?
Ste res tolk ubrisane?[/quote]
Verjetno tudi izbira ni bogvekaj. 🙂
jaz nič ne jamram.. mi je čisto ok, tako kot je.. moj pač tega ne mara počet in zakaj že bi ga silila??
ima pač svoje zadeve čez in jaz svoje.. dobro funkcionirava ;)[/quote]
Če obema tako ustreza, potem res ne vidim problema.
V bloku tudi res ni nekega dela….In če ni majhnih otrok za katere bi bilo treba poskrbeti, potem tudi tista gospodinjska opravila ne predstavljajo nekega napora.
jaz nič ne jamram.. mi je čisto ok, tako kot je.. moj pač tega ne mara počet in zakaj že bi ga silila??
ima pač svoje zadeve čez in jaz svoje.. dobro funkcionirava ;)[/quote]
V bloku tudi res ni nekega dela….In če ni majhnih otrok za katere bi bilo treba poskrbeti, potem tudi tista gospodinjska opravila ne predstavljajo nekega napora.[/quote]
Torej, naj ženska v bloku opravi vsa gospodinjska dela, ker to tako ali tako ni napor. Zakaj bi pa potem imela sploh moškega? Si pa še kupi vibrator in še to sama opravi. Saj ni noben napor.
V bloku tudi res ni nekega dela….In če ni majhnih otrok za katere bi bilo treba poskrbeti, potem tudi tista gospodinjska opravila ne predstavljajo nekega napora.[/quote]
Torej, naj ženska v bloku opravi vsa gospodinjska dela, ker to tako ali tako ni napor. Zakaj bi pa potem imela sploh moškega? Si pa še kupi vibrator in še to sama opravi. Saj ni noben napor.[/quote]
Oprosti, saj si lahko samo enega serviserja omisli, pa ji še prat in kuhat ni treba za njega…kako na kaj takega samske ne pomislite…jaooo
Torej, naj ženska v bloku opravi vsa gospodinjska dela, ker to tako ali tako ni napor. Zakaj bi pa potem imela sploh moškega? Si pa še kupi vibrator in še to sama opravi. Saj ni noben napor.[/quote]
Jaz nič ne pravim, da katera kaj naj ali mora. Pravim samo, da ni problema, če ženski takšna vloga ustreza.
Tebi očitno ne, niso pa vse takšne.
Če je ženska doma ali pa v službi nima konkretnega dela, potem mogoče komaj čaka, da kaj naredi.
Vibrator pa ne more zamenjati sposobnega moškega. 🙂
Hja, saj pravim, ko berem kako ene žene živite in kaj vse morate pretrpeti, da se počuti vaš dec, da je dec, potem pa res nisem več tako obupana, ker sem samska. Pa še v temi mi ni treba čepeti, če žarnica crkne.[/quote]
Pretrpeti? Pa gre se ravno zato, da se delo razdeli, torej da je obema skupaj lažje.
A zate je to trpljenje, če bi partner opravljal kaka opravila doma? :))
Hja, saj pravim, ko berem kako ene žene živite in kaj vse morate pretrpeti, da se počuti vaš dec, da je dec, potem pa res nisem več tako obupana, ker sem samska. Pa še v temi mi ni treba čepeti, če žarnica crkne.[/quote]
Pretrpeti? Pa gre se ravno zato, da se delo razdeli, torej da je obema skupaj lažje.
A zate je to trpljenje, če bi partner opravljal kaka opravila doma? :))[/quote]
Tole ni bilo naslovljeno na pravo osebo, se opravičujem.
Torej, kaj pa, če moški nima v službi konkretnega dela? Aja, moški v službi vedno garajo, ženske pa nimamo konkretnega dela?
Če imam na izbiro tole:
1. Moški, ki ne dela nič, razen to, da kdaj pa kdaj zamenja žarnico in pokliče kakega mojstra. Ženska pa mora narediti vse ostalo.
2. Ni moškega, ni treba delati zanj. Mojstra sama pokličem. Pa vibrator.
Definitivno 2. izbira.
Forum je zaprt za komentiranje.