Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske nad 30 let nimajo nobene vrednosti

Ženske nad 30 let nimajo nobene vrednosti

Vsaka, ki pozna svojo vrednost ne čuti potrebe niti za trenutek komurkoli razlagati ali dokazovati. Kar je zate vrednost, za drugega ni, kar je za nekoga nevredno, je drugemu vse na svetu, redek dijamant, ki ga je iskal celo življenje.

Tako sem jaz že 20 let nekomu vse, točno takšna kot sem. Pa mi je zato vseeno, četudi bi bila celemu preostalemu svetu popolnoma nič.

??? to zdej tko pišejo, kot da imajo v vsakem trenutku na voljo po pet dvajsetletnic na vsak prst???

Viš, to pa pride od preveč računalniških igrc igrat ?

Odgovor na objavo uporabnika
Replika54g1, 13.11.2021 ob 20:50

??? to zdej tko pišejo, kot da imajo v vsakem trenutku na voljo po pet dvajsetletnic na vsak prst???

Viš, to pa pride od preveč računalniških igrc igrat ?

A 5 jih ni dovolj? lol

Kar 25 20 letnic bi moral “imeti”, in to v vsakem trenutku, da… bi “zivel v izobilju” ali kaj ze? To bi ze vsaj obcasno komuniciranje z vsemi igralkami na revervni klopi vzelo toliko casa, da bi potreboval vsaj manjsa firmo samo za upravljanje takega harema, lol.

DrY, 14.11.2021 ob 00:00

A 5 jih ni dovolj? lol

Kar 25 20 letnic bi moral “imeti”, in to v vsakem trenutku, da… bi “zivel v izobilju” ali kaj ze? To bi ze vsaj obcasno komuniciranje z vsemi igralkami na revervni klopi vzelo toliko casa, da bi potreboval vsaj manjsa firmo samo za upravljanje takega harema, lol.

zih se babe lepljo na enga garjevga trola k mora 24 ur na dan spamat viagro da sploh zasluš za kruh. hahahahahahhhaahhaah

Anonimno 1427, 13.11.2021 ob 20:38

donporleone, 13.11.2021 ob 18:49

Na forumu je vseskozi moč opaziti precejšno nastrojenost nekaterih pretirano šovinističnih mačistov zoper zrele ženske.

Toda kako vraga nekateri vidite število pomladi kot poglaviten kriterij. Razmumem, da se izbira na podlagi vizuelne slike, a zakaj so leta postala odločilen “filter?” Ni več pomembno ali je koža napeta ali ne, postava ustreza standardom, je suha ali ne, blond ali rjavolaska, ima A, B, C,… za nekatere več kot očitno SAMO ŠE LETA. Utegne morebiti kdo pojasni to norijo⁉️⁉️⁉️⁉️

Ni poanta samo v videzu. Ženske so po tridesetem manj plodne in vedno bolj težavne in zahtevne, čeprav imajo vedno manj za ponudit. Leta so najboljše zdravilo za njihovo nadutost in egocentričnost.

podpis!

to sploh ni res kar pravi avtor posta. Veliko žensk z leti pridobiva na vrednosti. Tako kot vino.

Mi je ze vceraj zapadel za oko ta post??

Moram rect da se jaz tudi strinjam s tem zgornjim postom “poklicni voznik”

Pa jasno.  In glej , na vsak prst po pet jih pride 50 in ne 25??

Ziher jih imaš 50 na lagerju, da se lahko zmrduješ nad tridesetletnicami ???

Da o rezervnih 50 ne govorimo ?

poklicni voznik bi lahko pribil tudi, da je zemlja ploščata, naslednji debil bi mu spet pritrdil itn., ampak dokler ni argumentacije, je trditev brezpredmetna

Se strinjam, avor. Popolnoma nobene vrednosti nimamo. Zato nas, lepo prosim, pusti pri miru. In bomo srečne me  vse nad 30 let in tudi ti. 🙂

Anonimno 9905, 14.11.2021 ob 11:19

podpis!

Nič več nič manj težavne kot moški v teh letih. Ne slepomišite se. Kvalitetni ženski le-ta z leti samo raste, prav tako moškemu. Jamrači brez lajfa bodo pa ostali zagrenjeni tudi pri 40, 50, 60… tako je in tako bo, ker jim to ustreza. Sploh pa s takimi temami pokažete lastno (ne)sposobnost uživanja v življenju.

Glede plodnosti tudi ni skrbi, da ne bi ena pri 40 zmogla nosečnosti in poroda, sem pa osebno mnenja, da je prej dejansko bolje, saj sem poskusila oboje. Zaradi same vzgoje in kvalitete življenja tako starša kot otroka. Poznam par, poročila sta se pri 40ih in takoj zanosila. Sedaj se po 6 mesecih že ločujeta, saj nista zmogla preizkusa in vsega kar je nova situacija prinesla. Mati se bori s težko poporodno depresijo, oče pa otroka ne bo videl več kot 2x na mesec, saj se mama seli domov na drug konec Slovenije. Angelček nič kriv bo ostal prikrajšan za marsikaj. To boli.

Ko si mlajši imaš več potrpljenja in ti take osnovne starševske zadeve kot je nespanje, nega, obveznosti …ne predstavljajo hujšega stresa. Imaš še veliko energije in volje, z leti seveda vedno manj. Zato je lažje prej. Če lahko temu rečemo “kvaliteta in nekaj za ponudit” torej če je tvoj cilj poiskati maternico, ja, zagotovo je bolje prej. Ampak popolnoma isto velja za moškega. Tale konkretno ni znal ženi stati ob strani, ampak je dvignil roke od vsega in jo ucvrl, da je lahko spet sam in se posveča svojim obveznostim, svojemu načinu življenja, ki ga je bil vajen do poroke. Tudi to ni v redu. Razmislite dobro kaj so vaši cilji v življenju, kaj so vrednote, kaj vam je najbolj pomembno in za kaj se splača potrpeti in se truditi. Zame je to družina, partnerstvo, biti najboljša mama kar sem lahko in najboljša žena kar sem lahko. Dati vse od sebe, da spravim otroke na pravo pot, jim prenesem svoje znanje, vrednote in jih vzgojim v odrasle, na katere bom ponosna. Da z možem ostaneva skupaj dokler naju smrt ne loči in da spotoma uživamo vsi skupaj maksimalno s tem kar imamo. Da smo ekipa za vedno, vsi za enega eden za vse. Če nam uspe še kako pomagati drugim, polepšati ta svet, je dobrodošlo, a ne za ceno naše varnosti in dobrega počutja.

Kar se teme tiče, ne more vam nobena ženska ne glede na starost nuditi nekaj, če niti sami ne veste kaj potrebujete za srečo v dvoje. Ko ceniš in spoštuješ partnerja, pa si za vajino skupno dobro sposoben tudi sam priskrbeti vse, kar je potrebno, ne glede na to kaj ti lahko le-ta nudi. Torej te partner osrečuje že s tem ko JE in samo s tem, da OBSTAJA in je ob tebi. Vse ostalo ni več problem.

jah glej, zakaj pa potem izberete kretene, ki vas pustijo same z otroki?

imate ogromno dobrih fantov na izbiro, ki kaj takega ne bi nikoli naredili, ampak taki so pa za vas nevidni

same ste si krive

Oh dej no, 14.11.2021 ob 11:46

Nič več nič manj težavne kot moški v teh letih. Ne slepomišite se. Kvalitetni ženski le-ta z leti samo raste, prav tako moškemu. Jamrači brez lajfa bodo pa ostali zagrenjeni tudi pri 40, 50, 60… tako je in tako bo, ker jim to ustreza. Sploh pa s takimi temami pokažete lastno (ne)sposobnost uživanja v življenju.

Glede plodnosti tudi ni skrbi, da ne bi ena pri 40 zmogla nosečnosti in poroda, sem pa osebno mnenja, da je prej dejansko bolje, saj sem poskusila oboje. Zaradi same vzgoje in kvalitete življenja tako starša kot otroka. Poznam par, poročila sta se pri 40ih in takoj zanosila. Sedaj se po 6 mesecih že ločujeta, saj nista zmogla preizkusa in vsega kar je nova situacija prinesla. Mati se bori s težko poporodno depresijo, oče pa otroka ne bo videl več kot 2x na mesec, saj se mama seli domov na drug konec Slovenije. Angelček nič kriv bo ostal prikrajšan za marsikaj. To boli.

Ko si mlajši imaš več potrpljenja in ti take osnovne starševske zadeve kot je nespanje, nega, obveznosti …ne predstavljajo hujšega stresa. Imaš še veliko energije in volje, z leti seveda vedno manj. Zato je lažje prej. Če lahko temu rečemo “kvaliteta in nekaj za ponudit” torej če je tvoj cilj poiskati maternico, ja, zagotovo je bolje prej. Ampak popolnoma isto velja za moškega. Tale konkretno ni znal ženi stati ob strani, ampak je dvignil roke od vsega in jo ucvrl, da je lahko spet sam in se posveča svojim obveznostim, svojemu načinu življenja, ki ga je bil vajen do poroke. Tudi to ni v redu. Razmislite dobro kaj so vaši cilji v življenju, kaj so vrednote, kaj vam je najbolj pomembno in za kaj se splača potrpeti in se truditi. Zame je to družina, partnerstvo, biti najboljša mama kar sem lahko in najboljša žena kar sem lahko. Dati vse od sebe, da spravim otroke na pravo pot, jim prenesem svoje znanje, vrednote in jih vzgojim v odrasle, na katere bom ponosna. Da z možem ostaneva skupaj dokler naju smrt ne loči in da spotoma uživamo vsi skupaj maksimalno s tem kar imamo. Da smo ekipa za vedno, vsi za enega eden za vse. Če nam uspe še kako pomagati drugim, polepšati ta svet, je dobrodošlo, a ne za ceno naše varnosti in dobrega počutja.

Kar se teme tiče, ne more vam nobena ženska ne glede na starost nuditi nekaj, če niti sami ne veste kaj potrebujete za srečo v dvoje. Ko ceniš in spoštuješ partnerja, pa si za vajino skupno dobro sposoben tudi sam priskrbeti vse, kar je potrebno, ne glede na to kaj ti lahko le-ta nudi. Torej te partner osrečuje že s tem ko JE in samo s tem, da OBSTAJA in je ob tebi. Vse ostalo ni več problem.

Poporodne depresije so pri starih mamah kar pogost pojav. Se mi zdi, da je veliko bolje, da ima otrok mamico in babico, ki je stara mama, kot staro mamo, ki ni babica.

Anonimno 9905, 14.11.2021 ob 12:25

jah glej, zakaj pa potem izberete kretene, ki vas pustijo same z otroki?

imate ogromno dobrih fantov na izbiro, ki kaj takega ne bi nikoli naredili, ampak taki so pa za vas nevidni

same ste si krive

Če leti komentar name, brez skrbi, sem izbrala ta pravega, ki me ne bi nikoli zapustil. Ne mene ne otrok.

Če leti ba žensko iz zgodbe, je imela težko zgodbo za seboj, varvala nono in skrbela za to, da sta bili preskrbljeni, v to ji je šel ves prosti čas. Upala je, da je dečko na mestu, pa saj je, a le v dvoje ne zna živeti in se ni želel potruditi.

Na podlagi tvojega zapisa pa sklepam, da te je kakšna zavrnila, čeprav si fejst. A niso zato vse +30 za nič.

Replika54g1, 14.11.2021 ob 11:35

Pa jasno.  In glej , na vsak prst po pet jih pride 50 in ne 25??

Ziher jih imaš 50 na lagerju, da se lahko zmrduješ nad tridesetletnicami ???

Da o rezervnih 50 ne govorimo ?

Saj v tem je ravno stos. Omenjene stevilke so se bolj absurdne od trditve, da zenske nad 30 nimajo vrednosti. Saj vsi vemo, da se morda celo vecina moske populacije danes ponuja skoraj vsaki. Samo kaj, ko gre za taksne, ki si absurdno domisljave zenske domisljate, da vas niso vredni. Drugace povedano, to s cimer se danasnje zenske kitite, ta silni moski interes, je prav v vasih oceh vredno manj kot nic. Medtem, ko je interes tistih s katerimi bi si zelele… dejansko po vecini namenjem precej mlajsim.

Ženska824, 13.11.2021 ob 20:50

Vsaka, ki pozna svojo vrednost ne čuti potrebe niti za trenutek komurkoli razlagati ali dokazovati. Kar je zate vrednost, za drugega ni, kar je za nekoga nevredno, je drugemu vse na svetu, redek dijamant, ki ga je iskal celo življenje.

Tako sem jaz že 20 let nekomu vse, točno takšna kot sem. Pa mi je zato vseeno, četudi bi bila celemu preostalemu svetu popolnoma nič.

A to piše isti ki je pred časom pisal kako mamice z otroki ne bojo dobile nobenega desca več? Kot da bi imel sam neke travme, pa ne vem, ali iz otroštva ali zdaj… Ne vem kako grejo Kardashianove stalno v promet, pa Jennifer Lopez,… A gre moškim le za denar potemtakem? Si pa tudi težko predstavljam 50-letnika z dvajsetletnico kako ga žura, pa si sam kuha…

Danasnje zenske, tako mlade kot stare, vec niti pod razno ne razmisljate v smeri kaj ve moskemu nudite. Ze par generacij se vas je prav indoktriniralo v vse drugo kot nudenje bilo cesa. Ravno obratno. Prepricane ste, da je edino normalno, da se vse vrti okoli tega kaj ve pricakujete, moski nudi, itd. Vemo tudi to, da je skoraj iluzorno pricakovati, da bo moski imel koristi od zenskega premozenja. In tudi v tistih redkih primerih, ko ima, to drugace drago placa. Se manj lahko moski pricakuje na ne vem kaksno zensko oporo, ce vec kot simbolicno “pade”. Kar je ze biolosko pogojeno, kot razlozi antropologija.

To pa hkrati tudi pomeni, da se zenska VREDNOST danes dejansko bolj kot ne omejena na njene fizicno atribute. Ker vse ostalo kaj je in lahko nudi, ne zeli nuditi, niti zeli biti. Vrednost je tudi inteligenca in sposobnosti. Ampak prva ni odvisna od let. Slednja pa z leti sicer raste. Samo kaj, ko to sovpada z globljo indoktrinacijo v kup neumnosti, ki zensko naredijo nemogoco za sobivanje. Po drugi strani pa priznam, da pri tem zadnjem argumentu, ampak res le pri zadnjem, govorim iz svoje perspektive. Ker tipicen Slovenec je indoktriniran v enake neumnosti kot tipicna Slovenka. In lahko z uzitkom “debatirata” in si potrjujeta svaje zavozene poglede na svet in zivljenje v njem.

kakorkoli ze, danasnje zenske bore malo moskemu nudite. In starejse kot ste, nizja je vasa vrednost. Zal.

Ah ja… Mesate navadne smrtnice z medijsko prepoznavnimi osebami. Ce se spandzas z kardasiankami bo income verjetno skocil. Reklame, prodaja izdelkov, mogoce bos se del njenih fenov dobil… Itd

Pri navadnih smrtnicah pa gre income doLe.

Mislim res koje fore. Neka vi se lahko z lopezovo primerjate.

Halo js sm sred dvajsetih… Mlecen napol. Veliko stvari sploh ne vem, nimam pojma itd… Pa ni sanse da vzamem mamico.

En 40 letnik ki je osebnostno ze zgrajen, bol zagrenjen, zatezen, z visjim egom, tezje prilagodljiv in spremenljiv pa bo???

Pa kaje z vami mone…

A mi bo kdo za groseljco odgovoril? Nebo, ne?

DrY, 14.11.2021 ob 15:13

Saj v tem je ravno stos. Omenjene stevilke so se bolj absurdne od trditve, da zenske nad 30 nimajo vrednosti. Saj vsi vemo, da se morda celo vecina moske populacije danes ponuja skoraj vsaki. Samo kaj, ko gre za taksne, ki si absurdno domisljave zenske domisljate, da vas niso vredni. Drugace povedano, to s cimer se danasnje zenske kitite, ta silni moski interes, je prav v vasih oceh vredno manj kot nic. Medtem, ko je interes tistih s katerimi bi si zelele… dejansko po vecini namenjem precej mlajsim.

Tega ti ne veš, to si ti samo želiš, da bi bilo res.

Pod črto – imaš kvalitetne ženske in imaš kvalitetne moške  – in oboji se ponavadi uspejo najti med sabo, ne glede na starost.

Če ti je pa starost edini kriterij, je tvoja “kvaliteta” itak samo v tvoji glavi.

Mate prav. Replika prav imaš! Če je tam neka lopezova z prtljago dobila desca… Pa jeebem mu mater če ga naute še ve.

Ježešna, 14.11.2021 ob 15:20

A to piše isti ki je pred časom pisal kako mamice z otroki ne bojo dobile nobenega desca več? Kot da bi imel sam neke travme, pa ne vem, ali iz otroštva ali zdaj… Ne vem kako grejo Kardashianove stalno v promet, pa Jennifer Lopez,… A gre moškim le za denar potemtakem? Si pa tudi težko predstavljam 50-letnika z dvajsetletnico kako ga žura, pa si sam kuha…

Mislis, da je smisel zivljenja vseh 20-letnic neko “zuranje”? Sploh v teh corona casih je tega sila malo. Vecina jih ima skupnega bolj to, da si zelijo ziveti, izkusiti, so polne energije, odprte, dovzetne, … Skratka, zivo nasprotje z ogromno vecino njihovih mam. Tudi ocetov, seveda. Zato 20-letnica tudi ni za nekega povprecnega Lojza. Saj dejansko nimata nic skupnega.

To zblojeno prepricanje posusenih suhih sliv o neki njihovi silni vrednosti na trgu parckanja je eden glavnih razlogov, da se danes tako zelo absurdno precenjujete, zavracate moski, ki so za vas dejansko primerni, vedno znova pa ste razocarano zavrnjene s strani moskih za katere si domisljate, da so na vasem nivoju.

Tema za sebe pa je, da se na temah najbolj glasno oglasate ravno butare, ki ze desetletje niste bile na zmenku, ki o stanju na trgu parckanja nimate blage veze, pametovale pa bi kot da ste popule vso znanost sveta. In ravno taksne, ki si svojo vrednosti le domisljajo, gredo potem to projecirati na posameznike, ki se v aktualno dinamiko na trgu parckanja res razumejo. Po drugi strani pa ni v na glavo obrnjenem svetu to nic cudnega. Vecini se vam je tako cisto odpeljalo. Par generacij se ze 24/7 indoktrinirana, bombardira z neumnostmi in neumni bedaki ste tudi postali. Logicno.

Anonimno 1575, 13.11.2021 ob 13:51

Pa me prepričajte v nasprotno.

Zakaj le? Tvoje življenje je, sam si izbiraš ženske, s katerimi boš živel. Pa če je zate npr. mama, sestrične …, ki so starejše od let, ki si jih omenil, samo še za na kant, potem pač živi s tem razmišljanjem. Vem le, da bi se človeku, ki tako razmišlja, pa naj bo to glede moških ali žensk, izognila v največjem možnem loku.

Joj kasne dolge debate

ene so pri 40boljse od 20letne in obratno

mas mamice z otroci bolj postavne in lep obraz kot ene debele mule kot da ih majo one 40

vmes bla omenjena groseljca

ta nkol ni niti nbo dobr zgledala

grda ko smrt

edina lusna na slo sceni je verboten ima lusn obraz 🙂

Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/blabla/Šnelca

Nova minuta. Novi člani. Novi obrazi. Prava anticepilska stranka. #SkupajRastemo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close