Ženske nad 30 let nimajo nobene vrednosti
Mi je pa čudno da so ene ženske proti temu, da so obravnavane kot spolni “objekt” po drugi strani se pa ene oblačijo preveč erotično in nespodobno ali pa nosijo kopalke, ki razkrijejo praktično vse. Da ne omenjamo, da veliko se jih obnaša kot zajkle in ne spoštujejo načeli manj partnerjev in zvestoba, da sta to vrednoti in menjuje partnerje kot spodnjice.
Ce na cloveka (bil moski ali zenska ni vazno) gledas kot na predmet in ne kot na zivo duso, ki zivi v minljivem telesu potem verjetno res. Zenska ni samo lepo in mlado telo, zenska je mati, sopotnica, zena, prijateljica, zaupnica..nekdo ki je tam zate. Vsi se staramo in na koncu umremo, kdor uspe docakati visoko starost kolikor toliko zdrav in zadovoljen je zmagal in ne tisti, ki mlad pa lep umre.
Blaablaa, 13.11.2021 ob 18:31
Jooooj no… Babe babe…
Umetnine… Poznavalci… Mhm…
Ta z nemskimi avti ga pa zmaga…
Ok dobra vredna… Ampak kako potem prides na naslednjega? Naslednjega vec nebi smelo bit.
Raaaazen če… ?
Dejte ga no lomt… Sam se neka mamica se naj javi da jo obletavajo pa nevem se kaj vse…. Ja. Samo za kaj?
Mišek, skoraj 50 sem že. Pa ni problem dobit dedca za sex, za drugega ga ne rabim.
Anonimus996, 13.11.2021 ob 18:42
Mišek, skoraj 50 sem že. Pa ni problem dobit dedca za sex, za drugega ga ne rabim.
Verjamem. Za kaj drugega ga niti ne mores dobit. Hoces ali noces.
Kao hoces spuscat… Pa zenska moje vrstnice niso 50. Ce ves kaj ti hocem povedat. To so tiste tukaj opevane. Zazeljene.
Na forumu je vseskozi moč opaziti precejšno nastrojenost nekaterih pretirano šovinističnih mačistov zoper zrele ženske.
Toda kako vraga nekateri vidite število pomladi kot poglaviten kriterij. Razmumem, da se izbira na podlagi vizuelne slike, a zakaj so leta postala odločilen “filter?” Ni več pomembno ali je koža napeta ali ne, postava ustreza standardom, je suha ali ne, blond ali rjavolaska, ima A, B, C,… za nekatere več kot očitno SAMO ŠE LETA. Utegne morebiti kdo pojasni to norijo⁉️⁉️⁉️⁉️
Blaablaa, 13.11.2021 ob 18:46
Verjamem. Za kaj drugega ga niti ne mores dobit. Hoces ali noces.
Kao hoces spuscat… Pa zenska moje vrstnice niso 50. Ce ves kaj ti hocem povedat. To so tiste tukaj opevane. Zazeljene.
No če so opevane ženske tvoje vrstnice, potem sploh nima smisla, da razpravljava o tem. Te niti povohala ne bi.
Blaablaa, 13.11.2021 ob 18:53
Sam se ti si manjkal..
Vede je enkrat napisal… Poglaviten kriterij za penzijo je kaj?
Merimce… Samo za info… Nemoj prilazit anonimno… Slobodno napisi sta hoces… Nece ti sfalit dlaka z’glave. Obecajem.
Kaj je tebi mali.? ce napisem yram pol verjetno nisem anonimna.
Enkrat na monu sem prebrala od ženskomrzeca, da se moški poročijo zaradi smrdljivega kosa mesa..
brrrr.. verjamem da tistim ki na žensko gledajo kot meso, le te nimajo nobene vrednosti.. se jim je že hudo dogajalo tekom odraščanja, da so povzeli tako mislenost, mamice jih ali niso imele rade ali pa so jih privezale nase kot nadomestnega partnerja, ker le ta je bil ali čustveno odsoten ali pa ga sploh ni bilo.. potem pa ga še izkoristi kot mladega ena stara pedofilska predatorka, pa je fant zapečaten za vse večne čase..
Tistim ki pa žensko vidijo v celoti, kot bitje tako duhovno, telesno in energijsko, pa ima vrednost.
momčilo, 13.11.2021 ob 19:18
ISKRENO POVEM, DA MI SE SMILIJO SE MI ŽENSKE, KI PRAVIJO, DA ZA SEX SE VEDNO NAJDE MOŠKI. RESNIČNO SE MI SMILIJO. DA LAHKO ENA ŽENSKA TAKO NIZKO PADE, DA SE POFUKA Z VSAKIM, TEGA JAZ NE RAZUMEM. ALI SEM PA ŠE ZA LUNO.
Pa smo spet pri dvojni morali.Če ženska seksa izven okvirjev družbenih norm je vredna usmiljenja . Če to počne moški je pa as?
Odrasti .
Kje pa piše da se z vsakim. Saj ne veš. Na fukfrende pa nisi pomislil?
Res si za luno.
donporleone, 13.11.2021 ob 18:49
Na forumu je vseskozi moč opaziti precejšno nastrojenost nekaterih pretirano šovinističnih mačistov zoper zrele ženske.
Toda kako vraga nekateri vidite število pomladi kot poglaviten kriterij. Razmumem, da se izbira na podlagi vizuelne slike, a zakaj so leta postala odločilen “filter?” Ni več pomembno ali je koža napeta ali ne, postava ustreza standardom, je suha ali ne, blond ali rjavolaska, ima A, B, C,… za nekatere več kot očitno SAMO ŠE LETA. Utegne morebiti kdo pojasni to norijo⁉️⁉️⁉️⁉️
ja mlado je sočno, staro pa ne.. ddd kaj ti ni jasno ;).. s tem da si pri 25tih že stara.. ?
Forum je zaprt za komentiranje.