Ženske MŽ čveka
Jah, baje se je ena že žrtvovala. Sem zamudila vlak. :))) No, mogoče ga s taksijem še ujamem.[/quote]
Srečna vsaka, ki me je zamudila….:)))[/quote]
Aha, ti si tak, da jo najprej ujameš v mrežo s poezijo, potem pa počasi zaostruješ? :))) Hudič je, če ti je strogost všeč, ker potem ženska res ne ve, s čim bi te disciplinirala. 😉
Hehe kjut tema
Me ne moti da me imas za fino in nepopustljivo, na forumu si dam duska, v zivo sem.mnogo prijetnejsa. Ampak srecanja v zivo so za “izbrance”. Se vsakogar ki sem ga spoznala z mona v zivo, me je prijetno presenetil, tko da ne dvomi da je 98% M in Z z mona v resnici prav okej in nezatezenih.
Mwa seba 😉
@seba111 — vsaj 2x tolikim, ki si jih izpustil si se pa zasral ☺
S takimi posranci sem delal prejšnje poletje. Med malico so vsi ogovarjali šefico, češ kako ji bodo povedali svoje, če ne bodo dobili nakazila za prejšnji mesec. Potem, ko je prikorakala mimo, pa spet vse isto, “omg, šefica prihaja, vsi na svoje delovno mesto”, vsi ubogljivi, prijazni, pridni. Na koncu se je izkazalo, da sem bil jaz edini tam, ki sem se drznil vkorakat v njeno pisarno, če je slučajno kdaj prišlo do kakšnega nesporazuma.
Forum je zaprt za komentiranje.