Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske MŽ čveka

Ženske MŽ čveka

No moški lahko na MŽ čveku izbiramo med celo paleto žensk za pogovor:

1 Bikini – Nežna primorska duša, intelektualka MŽ čveka v srečnem zakonu na daljavo.

2. Krivokljun – ” Fina gospa” MŽ čveka zahtevna punca, ki ne prizanaša nikomur.

3. Antilopa – gospa v najboljših letih tudi obnaša se strogo letom primerno, všeč ji je eleganca, trenutno samska.

4. Missonka – štajerka, z njo ni zajebancije, te spravi v red po hitrem po postopku.

5. Calipso – Visoko izobražena ženska, ostrih misli in jezika.

6. Goldfish – o njej se ne ve veliko strogo ločuje realo in virtualo, rada pa se poheca tako z moškimi kot ženskami.

Se opravičujem, če sem katero izpustil : )

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

POZABIL SI, da so vse KOKOŠI na kvadrat!!!!

Ti si car:)). Zame si zadel.

POZABIL SI, da so vse KOKOŠI na kvadrat!!!![/quote]

Gozdni Joža, poboljšaj se!:))

Hvala GF 🙂

Joža zame ženske niso kokoši ne tle ne na splošno. Nimam nobenih zamer do njih.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Saj to niso zamere—TO JE REALNOST!!!

Nič nisem izobražena, tupa ko hlod, 4 razrede oš imam in še to prilagojen program ;).
Ima Jožamb kar prav, da smo kokoši na kvadrat, vsaj zame to nedvomno drži 😛

Verjetno potrebujem moškega, ki bo omehčal mojo strogost. :)) Naj se kar pripravi na to, da mi potem ne bo “javkal”. :))) Moje zavzetosti pri glasbi pa nisi nikjer omenil.

Super izbor za samske. Pardon, Bikini je že oddana, Mišonke pa ne moti, da je poročena. :)))

Verjetno potrebujem moškega, ki bo omehčal mojo strogost. :)) Naj se kar pripravi na to, da mi potem ne bo “javkal”. :))) Moje zavzetosti pri glasbi pa nisi nikjer omenil.[/quote]

Obnašaj se SVOJIM LETOM primerno! Mogoče to sedaj ni bilo primeno tvojim letom?? :))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pa nobena izmed njih nima kvaliteten humor. Boooring :>

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Še dobro, da imamo tebe…moškega:)). Jeaaaa:)).

Antilopa o glasbi drugic ; )

Še dobro, da imamo tebe…moškega:)). Jeaaaa:)).[/quote]

Moškega? Goldfish, priznati ti moram, da imaš izjemen smisel za humor 🙂

seba111 – moški, ki ima tako lepo mnenje o vseh ženskah, da je že sumljivo oz. vsaj nenavadno. :)) Forumski Casanova! 😉

Ziher kej fehta….. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ziher kej fehta….. :))))[/quote]Mogoče drva za zimo. Rad bi se grel…. 😉 :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ziher kej fehta….. :))))[/quote]

Ali pa želi živcirat druge moške. :)))

P.S.: Zdaj me bo seba111 razcefral. 🙂

A ti pa tržiš storitve pogovorov z njimi ali kaj? A lahko katero rezerviram za pogovor v soboto zvečer?

Antilopa zdj mi pa ni nč jasno. A nima vecina moskih lepo mnenje o zenskah?? Mislim zakaj ga pe ne bi mel sej mi niso nic naredile : ))

Tukaj so pa res same super punce, ene se sicer rade delajo stroge in nevarne kot levinje, v resnici pa so krotke kot mucke:-). Seba, pozabil si omeniti Margot! My kind of woman….

To se samo tebi zdi, ker imaš sam posebnega. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

če jih nebi “tepel” nebi vedla, da jih imam rad ☺

Margot_ … brez ajfranja prosim ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Jaz se ne delam strogo, sem v resnici stroga! :)))

Jaz se ne delam strogo, sem v resnici stroga! :)))[/quote]
Stroga do otrok, če niso pridni, a ne? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz se ne delam strogo, sem v resnici stroga! :)))[/quote]

Nisi me prepričala:)) Moram ti pa prišepniti na uho, da mi je všeč, če je ženska kdaj pa kdaj stroga…pa ne okol govort:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close