Ženske mi v bistvu ne morejo ponuditi več ničesar
Težko je najti že žensko, ki bi imela pošten hobi.
Sem lepa, se rihtam, se spoznam na dišave, pa dost čvekam s kolegicami. Ej, to meni ni zanimiva ženska, to je meni povprečna brezvezna ženska.
Dokler en bom srečal ženske, ki me bo res vrgla, prevzela…bom raje sam. Neki instant seks in random zmenki me sploh ne zanimajo več, to je čista zguba mojega časa in dnarja.
ti dajes nista ili sve …
samo zate. 🙂
Kdo lahko parira takemu duetu????
http://www.dailymotion.com/video/x2tqin_thelma-louise_events
Kdo lahko parira takemu duetu????
http://www.dailymotion.com/video/x2tqin_thelma-louise_events%5B/quote%5D
Hja, marsikdo še eni ne, ti bi pa dvema?! Noup. Get real! :)))
ps; pa samo nasmejat sem te želela. 🙂
Absolutno. Ženske nudijo zelo malo, le dramo vnašajo v življenje, zato ni razloga, da bi jim jaz kaj dal.
Poleg tega so večinoma nehvaležne, prevzetne, ošabne in puhloglave.[/quote]
Potem pa že nehaj cepetat na mestu in sitnarit, kot eno majhno dete. 🙂
Absolutno. Ženske nudijo zelo malo, le dramo vnašajo v življenje, zato ni razloga, da bi jim jaz kaj dal.
Poleg tega so večinoma nehvaležne, prevzetne, ošabne in puhloglave.[/quote]
Pridruži se Klubu mavričnih fantov ali pa greš za župnika. 🙂
“Travmatiziranje” o ženskah ni dobro za moško psiho, ker postanejo čemerni, obtožujoči, samopomilovalni, preveč neokorni oz. “trdi”, kjer jim je pogosto edina uteha in zamenjava za žensko flaška oz. visenje za šankom…
Hehe, 50!? Več izbiraš, manj je “pravih”. 🙂 Potem pa ni čudno, da si razočaran nad ženskami, ker jaz tisto, ki izberem, ali pa ona mene, kakor vzameš, ne spustim kar tako lahko iz rok, oklenem se njene noge, potem pa lahko brca z nogo, kolikor hoče, se me ne more znebiti, ker ne spustim…. :))
Ženske mi ne morejo ponuditi ničesar… Če si resnično prepričan, da je temu tako, potem živi dalje in bodi srečen brez, najbolj važno je, kako se počutiš ti in, da si srečen tako.
ROBI, zelo korektna so tvoja mnjenja in sklepanja. Deluješ mi psihološko podkovan, razmišljaš v pravi smeri.
Ljudje smo socialna bitja, kar pa sicer ne pomeni, da smo pa zdaj vsi rojeni, da bomo življenje preživeli z nekom, obstajajo taki, ki jim samsko življenje popolnoma ustreza. Vendar pozor, večina takih, ki želijo biti sami, nimajo razčiščenih preteklih dogodkov, mogoče so se pojavile travme, ki so pustile posledice (nasilje, poniževanja, slaba vzgoja/zgled staršev…) katere so potlačili zaradi različnih razlogov. Zavedati se moramo, da za vsakim človekom stoji neko ozadje, neka zgodba- njihova preteklost. Kako bo doživljala mlada ženska, katere oče je bil, v njenem otroštvu, mladostništvu, nasilen pijanec, moške? Seveda se ji bo težko predat nekomu. To je recimo tipičen primer. Najdemo jih na tisoče.
Nikar ne obsojajmo in mečimo vse ljudi v en koš, to je prava neumnost.
Mariborčan pa je v resnici razočaran. Verjetno je nekako bolj stroga oseba, z visokimi, morda previsokimi pričakovanji. V družbi deluje zelo trezen, po domače- skuliran, kar so občutile tudi njegove “snubke”, ker se mu niso želele izneveriti, so nekako prikrojile sebe, lastnosti, tistim, ki bi bile bolje všeč njemu.
Očitno je, da se ti ne da truditi iskati več, po vseh teh “padcih”. Predlagam, da si daš čas in dejansko razmisliš kaj si želiš, potem pa poišči tako osebo. Bolj kot človek mentalno zraste, bolj se zaveda, da je bližina zelo zaželjena, s tem pa je vključen iskren pogovor in prava ljubezen, kateri doda vrhunec, kot češnjica na vrhu, spolno združenje.
Bodi lepo
Forum je zaprt za komentiranje.