Ženske mi v bistvu ne morejo ponuditi več ničesar
Ženskam predvsem zamerim, da v štartu lažejo okoli svojih osebnostnih lastnosti. Zatrjuje, da je taka, pa taka..potem pa ugotoviš, da je resnica v bistvu čisto nasprotna. V bistvu bi lahko izpeljal aksiom, če ženska zatrjuje, da je A, je B.
In to moje raziskovanje, kakšna je ona v resnici, po par zmenkih, zahteva od mene ful energije, ki je več nisem pripravljen dat. Ne da se mi več raziskovati njihovih kapric, se soočati z lažmi, zavajanji.
eh, zdej pa že mal blesavo deluješ no. sploh pa na to, da nisi kak 18 letnik. moški so pa kej drugačni al kaj – bitja, ki ne lažejo, ne varaju (pustmo tistih 75% po statistiki…)
za laži in blef spol ni ovira[/quote]
Saj res ni neke bistvene razlike med nami.
Če bi jaz srečeval same takšne, bi se vprašal, kaj je z mano, da jih doživljam kot, da je z vsemi nekaj narobe.
tole je šele en neumen odgovor, res verjameš v to? si ti bila (ali pa si) na prvem zmenku točno taka kot si v resnici? ne rabiš odgovarjat))[/quote]
Itak je butasto opisovat samega sebe. Sem tak in tak, taka in taka … Ljudje imamo s tem itak hude probleme in plačujemo težke denarje terapevtom, da znamo sploh sebe in svoj karakter izluščit. Opisujemo svoja dejanja.
Gliha vkup štriha je pa ugotovitev, ki gre tudi meni blazno na jetra in niti slučajno ne drži.
Ne vem, kako se vi spoznavate z ljudmi (ne glede na nasprotni spol ali isti, ne glede na potencialno partnerstvo, prijateljstvo ali znanstvo) a res se ne spomnim, da bi kdaj govorila sem pa taka in taka… Pogovor steče o stvareh, ki so nam zanimive, o tistem kar radi počnemo, kar radi beremo, kar nam nekaj pomeni… kaj nam gre na živce… In človek naj bi vendar znal sam razbrati, kakšen človek si v grobem. Igranja je namreč slej, kot prej konec. Z vsakim pogovorom z nekom o njem vemo več.
Točno tako japkica in Robi 🙂
Flashgordon: jaz nimam takih slabih izkušenj z moškimi kot jih ima mariborčan z ženskami. Če je nekdo slab, se pač ne družim z njim.
Ženska, ki se vedno zapleta z nasilnimi moškimi, bi se morala zamisliti nad sabo, zakaj ravno ona privlači samo nasilne moške. Ni res, da so vsi nasilni. Moški, ki privlači same slabe ženske, bi moral razmisliti zakaj ravno on privlači same slabe ženske.
preveč poenostavljaš, samo zato ker je nekdo rekel, da so ženske s katerimi se je družil slabe, pač ne more biti edina resnica, vse je treba jemati z rezervo, in biti slab je? po mariborčanovem, vse lkar ni v skladu z njegovimi pričakovanji? in nenazadnje pišeš tudi ti, navajam, nima takih slabih izkušenj z moškimi, se pravi da tudi ti imaš slabe izkušnje, kar je čisto življensko, vsakdo jih ima, gre se pa predvsem zato, kako zrel si in kako sprejmaš te izkušnje, trditi da ima nekdo same dobre izkušnje je enako temu kot trditev, da ima nekdo same slabe, in nekao temu da nekdo pribvlači samo slabe ljudi, drug pa samo dobre….tako preprosto pa žal tud ni..
Če že govorimo o prepričanjih……Prepričanja so kot nek filter ali očala, skozi katera doživljamo svet in sočloveka.
Če nekdo reče, da so vse ženske neumne, potem ima na izbiro, da ostane sam ali pa spremeni prepričanje.
Podobno je pri perfekcionizmu…Karkoli ženska ali partnerka naredi, nikoli ne bo dovolj dobro, saj bo perfekcionist vedno našel neko napako.
Zato ni pomembno, kaj ženske govorijo o sebi, ampak kako to jaz doživljam skozi svoja prepričanja.
Če že govorimo o prepričanjih……Prepričanja so kot nek filter ali očala, skozi katera doživljamo svet in sočloveka.
Če nekdo reče, da so vse ženske neumne, potem ima na izbiro, da ostane sam ali pa spremeni prepričanje.
Podobno je pri perfekcionizmu…Karkoli ženska ali partnerka naredi, nikoli ne bo dovolj dobro, saj bo perfekcionist vedno našel neko napako.
Zato ni pomembno, kaj ženske govorijo o sebi, ampak kako to jaz doživljam skozi svoja prepričanja.[/quote]
za doživljenje nekoga rabiš mal jajc. večina pogleda fasado, sliši kar sliši, pobere gnila jabolka po tleh in se jim ne da ukvarjat s tem, da bi nekoga doživeli.
Ko spoznaš še svoj skriti del sebe, potem vidiš, da nisi le slučajno z nekom v nekem odnosu.
In ne srečuješ le slučajno vedno istih ljudi.[/quote]
Ljudje smo veliko bolj preprosti, kot očitno meniš. Skriti deli? Ne, samo skrite napake.
Jaz ne srečujem vedno istih ljudi, razpon je zelo širok.[/quote]
Tisti skriti del, ki ga pri sebi ne maramo in se jezimo na drugega, ko nas njegovo ali njeno dejanje, prebudi v nas.
Pa tudi tole je lepo oz. bolje rečeno resnično.
Če naletimo vedno na isti tip ljudi (slab partner), je problem v nas. Vsi moški/ženske niso slabi, čeprav lahko res nekdo vedno naleti na slabe. Problem je v tej osebi, ki privlači le in samo slabe ljudi.
Jaz sem tudi imela obdobje, ko so se name lepili skoraj samo slabi, samo jaz se vsaj nisem zapletela z njimi (z nobenim bivšim si nisem v laseh, sem v ok odnosih, ampak ti niso bili slabi :)). Dobri pa so bili, ampak se niso zmenili zame (jaz sem vsaj opazila, da so dobri fantje, da niso sami slabi). Zdaj sem ugotovila, da sem bila sama kriva, da sem privačila take in sem to spremenila. Zdaj moram še naštudirat kako privlačiti fajne ljudi :). To je pa še težje :).
Ljudje smo veliko bolj preprosti, kot očitno meniš. Skriti deli? Ne, samo skrite napake.
Jaz ne srečujem vedno istih ljudi, razpon je zelo širok.[/quote]
Tisti skriti del, ki ga pri sebi ne maramo in se jezimo na drugega, ko nas njegovo ali njeno dejanje, prebudi v nas.[/quote]
Sej ne rečem..ženske prinašate zanimivo dramo v življenje, samo..To je podobno, kot če si pijan. Ko si malo pijan, ti je lepo, drugi dan pa imaš mačka. In potem razmisliš, če se sploh splača biti pijan. Ni bolje biti trezen?
Ženske, ki so vredu za pogledat, ponavadi niso normalne. Kar je logično, dnevno dobijo vsaj 10 ponudb na mizo, lahko si pač zmišljujejo. Vse normalne, ki jih poznam, so ali ne kaj dost privlačne, ali pa starejše od 35 let. V slednjem primeru je normalnost rezultat kesanja.
Ženska je v najboljših eltih, ko je stara 18-28 let. Stvar popucanosti njenega podstrešja pa je, kaj bo s temi najboljšimi leti naredila. Večina se odloči za lahkotno veseljačenje, ko prebijejo določeno starostno mejo pa na mon-u odpirajo temo” kje je moški zame”.
Forum je zaprt za komentiranje.