Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ženske, koliko vas je prevaralo partnerja?

ženske, koliko vas je prevaralo partnerja?

Od kod ti sploh ideja, da veš, katera vara , je varala, hoče varati, katera ne? Mislim, kakšne osnovnošolske izjave. Ja ravno tebi bodo šle razlagati, ha ha, ja veš, jaz sem že varala, ali pa, veš, z mojim mi škriplje, varala bi. Folk itak navzven glumi srečne zakone, že iz principa.

Varanja je ogromno in resno dvomim, da prav ti čistunka pa ne poznaš žensk, in moških, ki varajo. Je pa narava stvari taka, da tega seveda ne bodo šli razlagati tebi.[/quote]

Ej, hvala, ker vsaj ena oseba razume tisto, kar sem napisala. Poznam nekaj primerov (pa to niso moje prijateljice, da spet ne bo pomota), ko je prijateljica drugi speljala fanta ali moža. Pa navzven so delovali kot tako lepa družbica. In ne vem, zakaj bikini sklepa, da je to moja družba in ob tem doda še, da ima ona tako fletno družbo, da se pri njih to ne dogaja.

Jaz sem lahko samo zase prepričana. V partnerja pa lahko samo slepo zaupam.

O drugih pa nimam pojma.

tudi ”modrost” naših čutil je omejena na nivo Zemlje oziroma celo na samo kratko dobo evolucijskega cikla ki je NIČ v primerjavi z milijardami let resničnega obstoja….

Nekaj (karkoli naj bo seks ali čustvena ali karkoli) prevera lahko nastane samo takrat ko naša skrivljena in predvsem OMEJENA morala to okarekterizira za prevaro….

Če ti rečeš in ti je dejansko vseeno če tvoj partner seksa z drugimi (ali karkoli drugega) potem ti to ni nemoralno dejanje…

Problem je v tem ker so ZUNANJE ”sile” napolnile naš um skozi leta ”pranja” možganov in zdaj mi mislimo da je to naša višja morala ker smo ponotranjili lastnost v okviru časa in družbenega moraliziranja ki pa nima NIKAKRŠNE realne osnove ampak je plod egoizma.

Rek sreča je lepša če jo z nekom deliš … če je tvoj partner tvoja sreča, a ni potem smiselno ga (po reku) delit…. vsaj s prijatli/prijateljicami …. če lahko tolko druge sreče delimo zakaj smo pri nečem drugem pa tako egoistični 😀

Točno to ti govorim…. mi govorimo o tem kot o nečem slabem ko bi v resnici bilo bolje to ”dovolit” in bi s tem rešili sebe negotovosti, sekiranja, sumničenja ipd…

To je enako kot marihuana… to da jo preganjamo in kriminaliziramo je neumnost prve klase, ker sami sebi USTVARJAMO dodatne probleme…

kontra logiki….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Bikini, o kakšnem zelju govoriš? Verjemi, da nas sodelujoče tu gor tvoj zakon ne zanima. Tudi Sebo111 ne, ker se je fant samo šalil.

Od kod ti sploh ideja, da veš, katera vara , je varala, hoče varati, katera ne? Mislim, kakšne osnovnošolske izjave. Ja ravno tebi bodo šle razlagati, ha ha, ja veš, jaz sem že varala, ali pa, veš, z mojim mi škriplje, varala bi. Folk itak navzven glumi srečne zakone, že iz principa.

Varanja je ogromno in resno dvomim, da prav ti čistunka pa ne poznaš žensk, in moških, ki varajo. Je pa narava stvari taka, da tega seveda ne bodo šli razlagati tebi.[/quote]

Ej, hvala, ker vsaj ena oseba razume tisto, kar sem napisala. Poznam nekaj primerov (pa to niso moje prijateljice, da spet ne bo pomota), ko je prijateljica drugi speljala fanta ali moža. Pa navzven so delovali kot tako lepa družbica. In ne vem, zakaj bikini sklepa, da je to moja družba in ob tem doda še, da ima ona tako fletno družbo, da se pri njih to ne dogaja.[/quote]

Vsak pozna kakšen primer. Ne pozna pa vseh. Če že poznam kakšno žensko, ki je varala, pa niti ni bila radodajka. Poznam pa tudi kakšno samsko radodajko, pa iz tega ne delam teorije, da so vse samske ženske radodajke.

Zakaj se pa potem nenehno spotikate ob moj zakon? Briga mene kaj si kdo misli o mojem zakonu.

Seba se pa ni šalil. Seba je neokusno podjebaval. In vabil na pijačo poročeno žensko.

Najlažje pa je, ko ti reakcija ni všeč, reči, da je bila vse samo šala.

Ej, hvala, ker vsaj ena oseba razume tisto, kar sem napisala. Poznam nekaj primerov (pa to niso moje prijateljice, da spet ne bo pomota), ko je prijateljica drugi speljala fanta ali moža. Pa navzven so delovali kot tako lepa družbica. In ne vem, zakaj bikini sklepa, da je to moja družba in ob tem doda še, da ima ona tako fletno družbo, da se pri njih to ne dogaja.[/quote]

Vsak pozna kakšen primer. Ne pozna pa vseh. Če že poznam kakšno žensko, ki je varala, pa niti ni bila radodajka. Poznam pa tudi kakšno samsko radodajko, pa iz tega ne delam teorije, da so vse samske ženske radodajke.[/quote]

Bikini, brez zamere, samo jaz se težko s tabo pogovarjam. Verjetno nisva na isti valovni dolžini, kar pa ne pomeni nič slabega. Bolje je, da tu zaključiva.

Zakaj se pa potem nenehno spotikate ob moj zakon? Briga mene kaj si kdo misli o mojem zakonu.

Seba se pa ni šalil. Seba je neokusno podjebaval. In vabil na pijačo poročeno žensko.

Najlažje pa je, ko ti reakcija ni všeč, reči, da je bila vse samo šala.[/quote]

kera baraba…. poročene ženske baje več ne sme NOBEN moški spol razen moža povabit na pijačo…!!!

NEZASLIŠANO!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Vsak pozna kakšen primer. Ne pozna pa vseh. Če že poznam kakšno žensko, ki je varala, pa niti ni bila radodajka. Poznam pa tudi kakšno samsko radodajko, pa iz tega ne delam teorije, da so vse samske ženske radodajke.[/quote]

Bikini, brez zamere, samo jaz se težko s tabo pogovarjam. Verjetno nisva na isti valovni dolžini, kar pa ne pomeni nič slabega. Bolje je, da tu zaključiva.[/quote]

Seveda. Se strinjam. Z ljudmi, ki mi v to temo “za brezveze” privlečejo moj idelani zakon in Sebo111, se pa res nimam kaj pogovarjat!

Najlažje pa je, ko ti reakcija ni všeč, reči, da je bila vse samo šala.[/quote]

kera baraba…. poročene ženske baje več ne sme NOBEN moški spol razen moža povabit na pijačo…!!!

NEZASLIŠANO![/quote]

Gre za kontekst. In, kot že rečeno, za podjebavanje. V resničnem življenju jaz zelo na hitro opravim s takšnimi.
Pa ne se spet navdušeavt nad to zadevo, če ne poznaš okoliščin. Antilopa pa ziher jih. Vsaj prirejene. 🙂

Matkic, to je sicer res, a ti še vedno izhajaš iz svojega uma in trdiš, da so odprte veze in brezmejna spolnost nekaj več, pa čeprav se ne zavedaš tistega nekaj več, saj še vedno izhajaš iz svojega omejenega uma. Tako, kot vsi mi.
Podobno, kot če debatiramo o tem, da v drugem vesolju obstajajo ljudje, ki seksajo brez moralnih omejitev. 🙂
Mogoče je pa nekaj več to, ko človek preseže svoje telesne potrebe in sploh ne rabi več seksati. Ne čuti več nuje po zadovoljevanju seksualnega nagona in je zato svobodnejši. 🙂

Moralna pravila niso kar tako, za hec ali zaradi lepšega. So odsev našega zavedanja (pa čeprav omejenega). So tu zato, da bi se zaščitili pred bolečinami in odsev delovanja našega uma, ki je seveda sebičen, saj nam ne more biti vseeno, če nas nekdo prizadene.

Tudi tvoje ideje o spolnosti brez meja, so odsev tvojega ega, pa čeprav sam praviš, da je to v genih…A hkrati pozabljaš, da je modrost naših čutil prav tako bazirana na teh genih, na katere se sklicuješ. Torej, včasih ti omejenost na nivo Zemlje, oziroma celo na samo kratko dobo evolucijskega cikla, ustreza, drugič pa ne. Ta pristranskost, pa je odsev tvojega ega. 🙂

Malo si pomešal. Delimo srečo, oziroma svoje občutke, ne pa predmete, ki nas osrečujejo. 🙂

Dej bikini ne jamrej ne jamrej spet pa kaj misliš da sem samo tebe, ki si poročena vabil na pijačo? Ne vsako drugo sem.

Pač, če bi privolila bi nekaj časa sexala dokler ne bi ratalo prevroče potem pa bi te pustil na milost in nemilost možu, ker tvoj zakon se me ne tiče.

In če tvoj zakon razpada in si osamljena ne krivi za to Antilope in jo ne napadej, ker ona za to ni nič kriva 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

pa kle sta sami “diplomirani” šintarji in mesarji … secirate še molekule dre.ka

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Moj zakon morda ni idealen, je pa stabilen.

Kaj imaš pa ti s prijatlejico antilopo, pa me niti ne zanima. Ona sama te je privlekla v to temo.

Itak pa mi je jasno, kako tukaj potekajo ZSji in prenos informacij. Najbrž ni naključje, da me je vsaj 7 ljudi že vprašalo po ZSjih kaj delam, s čim se ukvarjam.

Delam,kar pač delam. Še 13 dni. Potem pa adijo.

babnice tukaj imajo problem, da ga sploh kdaj fašejo od kao svojega (namišljenega) desca … ne pa, da bi imele šanso “varati” s kom drugim

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kaj imaš pa ti s prijatlejico antilopo, pa me niti ne zanima. Ona sama te je privlekla v to temo.

Itak pa mi je jasno, kako tukaj potekajo ZSji in prenos informacij. Najbrž ni naključje, da me je vsaj 7 ljudi že vprašalo po ZSjih kaj delam, s čim se ukvarjam.

Delam,kar pač delam. Še 13 dni. Potem pa adijo.[/quote]A to boš še 13dni zmrzovala v bikiniju? :)))
Ti lahko podam plašč? :)))

Pa kaj se razburjaš, eni so pač firbčni… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A poročena je? Ti šment, zakaj tega nikoli ne omeni. :))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Delam,kar pač delam. Še 13 dni. Potem pa adijo.[/quote]A to boš še 13dni zmrzovala v bikiniju? :)))

Pa kaj se razburjaš, eni so pač firbčni… ;)[/quote]

Mogoče je tajna sodelavka kakšne obveščevalne službe in bo tu še 13 dni. :)) Jaz svojih prijateljev z MON-a ne izdam nobeni tajni sodelavki. :)))

mazohistka

Je od drugega odvisno, če boš pristala z njim v postelji? 😉
In kaj ima to veze z zakonskim stanom, če gremo z nekom na pijačo?

A to boš še 13dni zmrzovala v bikiniju? :)))

Pa kaj se razburjaš, eni so pač firbčni… ;)[/quote]

Mogoče je tajna sodelavka kakšne obveščevalne službe in bo tu še 13 dni. :)) Jaz svojih prijateljev z MON-a ne izdam nobeni tajni sodelavki. :)))[/quote]

So načini in načini za zbiranje informacij. 🙂

Forumski ZSji, pa, mimogrede tudi ZSji na raznih fukfehtarskih protalih o kateih tukaj tako radi vsi pišejo, so pa itak bolj luknjasti kot wikileaks.

mazohistka[/quote]

Verjetno bi rada veliko poslovilno žurko in kak poljubček od Seba, ker ne razumem, kakšen smisel ima to odštevanje? 🙂 Aja, saj res, pogrešati jo moramo, da slučajno ne bo kdo pozabil, nas vsakodnevno opozarja! 😀

To imaste odštevanje, ko da bo konc sveta?

http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw

Tale je samo za Bikini. Gre za šalo, da ne boš jezna. :))

mazohistka[/quote]

Verjetno bi rada veliko poslovilno žurko in kak poljubček od Seba, ker ne razumem, kakšen smisel ima to odštevanje? 🙂 Aja, saj res, pogrešati jo moramo, da slučajno ne bo kdo pozabil, nas vsakodnevno opozarja! :D[/quote]

Sem že napisala zakaj. Zato, ker mi je NM-3w nenehno sam določal datume odhoda, sem si ga raje sama določila. Mogoče grem pa že prej, ali dan pozneje.
Se pa tudi drugače v RL selim precej daleč, zato sem se odločila, da to naredim vse naenkrat. Žurka bo pa žal samo ena, pa ne an Monu. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close