Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ženske, koliko vas je prevaralo partnerja?

ženske, koliko vas je prevaralo partnerja?

Spoznala sem moškega kateri mi je čisto zmešal glavo. Tako mi je prvič po 21 letih zakona prišlo na misel, da bi prevarala moža. Koliko vas je to že storilo? Nimam pojma kaj naj storim.

Ma že pred leti. Enkrat samo poljubljanje, enkrat pa seks z bivšim. Pa kaj.

predstavljaj si, da je tvoj mož v taki situaciji, kaj bi želela, da stori? Te prevara? Te zapusti? ali da pozabi na žensko?

Saj si to hotela slišat?

ali v h. Medno ali Kongo morata oba pokazati osebne, ali je dovolj samo od enega in koliko stane 2-3 ure najema sobe?

ja oba, pa še tel št moža moraš dat, da ga pokličejo, naj si pride ogledat, kakšna packa je njegova žena

Uf, jaz sem do sedanjega moža vse prevarala… Ampak ok, takrat sem bila še mlada, neporočena, brez otrok… Se pa vprašaj, če se splača?? Po 21-ih letih zakona… ne vem, ne vem… Vest te bo pekla do konca življenja če boš ostala z njim. Če se pa za tem skriva več kot le avantura in imaš v planu itak zapustiti moža… potem pa brezveze da sprašuješ, ampak navali. Samo vseeno bolje prej iti od moža…

Trikrat.

Iztok Mlakar prepeva, da na smrtni postelji ne obžaluješ stvari, ki si jih storil, ampak tiste, ki jih nisi.

Raje svoje misli preusmeri v to, kaj je narobe s tvojim zakonom, da si želiš varat. Recimo, da prevaraš. In kaj potem? Bo tvoj zakon boljši? Boš se ti bolje počutila? Boš zapustila moža? Resnično se vprašaj, kaj ti bo to prineslo dobrega in kaj slabega.

Bivšega moža sem varala za šalo, zdajšnjega nisem nikoli in tudi ne nameravam.

Točno tako!

Nehaj se s tem obremenjevat, zagrabi dedca in daj si duška. Vendar ne bodi tako neumna, da bi mu potem povedala ali da te kdo vidi.

Uživaj

počaki še mal…pol pa kr
sej mož ne bo zvedu, ti pa tudi ne boš imela slabe vesti, jebeš vest.
zato smo, ampak en se je zmislu, da mormo sam z enim, ker je edino to prav…Pazi…to
se je en zmislu, tko, kot so si zmislil npr. ime za mizo…
Veš kok bi blo lušn, če bi jaz naprimer šla do soseda ivana, pa bi se malo dol dala
pa bi pol njegova žena prišla mal do mojga, pa se dol dala…pa če bi mi pasal s poštarjem, bi pa
še z njim…uglavnem, tko, da bi vsi za vse vedel, ne ,da se skriva..
predstavli si, da te prime…greš do ivana, te prislon na fasado, pa te nahitr poč…kaj je lepšga
Ta cajt, pa mož helgo obdeluje in ne nazadnje, pol še večerjamo skup

a ni iztok mlakar samski?

in obžaluješ tudi to, kako si nekoga prizadel…

:)))) ajej me je nasmejalo
Mah, zakaj pa ne…samo da mož ne izve…uživaj

bizzz…sej ne delam to, sam gobec me je …

Veš kaj, si preveč cagava, da bi kaj takega naredila. Pejdi domov in odsanjaj.

Če bi te resno mel, ne bi tukaj gor sploh razpravljala. Opravila bi, pa je.

Bivšega sem večkrat( on tega ne ve) po pravici čisto brez slabe vesti. Tudi sedaj je nimam, pa sva še vedno ostala v stikih.
Zdajšnega ne bi nikoli, oz sedaj tako mislim, kaj bo pa čez 10 let pa noben ne ve.

Joj, kok so mi trapasta taka vprašanja v stilu “ne vem kaj naj naredim”. In kaj sedaj, naj ti mi povemo kaj narediti. V tem primeru se točno ve kaj je tista pravilna odločitev in boljša tudi zate. Kaj boš pa ti dejansko naredila je pa itak odvisno od trenutne situacije v kateri se boš znašla, oz. drugače povedano, kolk mehka kolena ti bodo ratala v trenutku, ko boš pred odločitvijo. Ker verjem mi, da takrat vsa pamet in odločanje na svetu ne zaležeta. Odločilen v tem trenutku je trden karakter in odločnost.

Jaz bi zagrabila…

Tud belega kruha se naješ in za spremembo je fajn malo črnega.

ah, ko bi jaz imela šanso, ne bi razmišljala. Moj dec misli da je dost da mu stoji pa ok.

Ne bom dolgo………………………………………… ni dost da samo stoji , dec te mora privlačit kot magnet. Če to ni tvoj mož in srečaš enega dedca, ki je magnet ————- zagrabi. Pomisli – do konca življenja boš seksala z dolgočasnežem in boš zvesta.

ok, lepo, pohvalno, pravično, super, lepo – ampak a ne bi en super seks zapolnil praznino v tebi?

Meni je pa do kraja zapravljen lajf ki ga preživiš z dedcem ki ti je dolgočasen. Enkrat se dol daš z drugim, pa si rešena dolgočasja do konc lajfa? Sorry, ampak butasto.

Kr nek, popucaj pred svojim pragom, jaz bom pa pred svojim. ok?

Zvestoba v kvalitetnem zakonu je zame na vrhu vrednostne lestvice in tovrstnih izkušenj nimam.

Če ni dobrega odnosa, pa verjamem, da eden ali drugi prej ali slej “pobegne”.

Ne verjamem pa, da bi lahko en seks dolgoročno rešil tvojo notranjo praznino, dolgočasje…glede na čas vajinega zakona predvidevam, da ti je z njim lepo. In mislim, da bi ti bilo kasneje lahko zelo žal.

Če se naenkrat počutiš zdolgočaseno, si najdi kak hobi, pojdi s prijateljico v kino…karkoli drugega bo bolje kot varanje….

Tudi ta moški, ki mu je uspelo te tako zmešati, je čisto navaden človek z vsemi dobrimi in slabimi strani in tudi seks z njim bi lahko bil čista polomija…torej bi varala pa še razočaranje bi sledilo. Posledično bi se morala soočiti še sama s sabo in svojo vestjo.

Torej. Pamet v glavo. Ohrani svoje dostojanstvo in ponos, pokaži, da si razumna.

In verjemi, da boš nekoč v prihodnosti ponosna nase, da si se tako odločila.

Vse dobro ti želim.

ne, ne bi!!
ker bi jo samo trenutno zapolnil

Po tolikih letih ti lahko tako ekstremna sprememba pride v kri in kaj boš potem?Se samo vlačila po hotelskih sobah.Ne rečem,da bi ti sprememba prav prišla,samo vprašaj se,kaj bi prav imela od tega.Slabo vest…Dobro,predlagaj to isto svojemu možu,bo to zate sprejemljivo?Močno,močno dvomim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close