ženske, koliko vas je prevaralo partnerja?
Uf, jaz sem do sedanjega moža vse prevarala… Ampak ok, takrat sem bila še mlada, neporočena, brez otrok… Se pa vprašaj, če se splača?? Po 21-ih letih zakona… ne vem, ne vem… Vest te bo pekla do konca življenja če boš ostala z njim. Če se pa za tem skriva več kot le avantura in imaš v planu itak zapustiti moža… potem pa brezveze da sprašuješ, ampak navali. Samo vseeno bolje prej iti od moža…
počaki še mal…pol pa kr
sej mož ne bo zvedu, ti pa tudi ne boš imela slabe vesti, jebeš vest.
zato smo, ampak en se je zmislu, da mormo sam z enim, ker je edino to prav…Pazi…to
se je en zmislu, tko, kot so si zmislil npr. ime za mizo…
Veš kok bi blo lušn, če bi jaz naprimer šla do soseda ivana, pa bi se malo dol dala
pa bi pol njegova žena prišla mal do mojga, pa se dol dala…pa če bi mi pasal s poštarjem, bi pa
še z njim…uglavnem, tko, da bi vsi za vse vedel, ne ,da se skriva..
predstavli si, da te prime…greš do ivana, te prislon na fasado, pa te nahitr poč…kaj je lepšga
Ta cajt, pa mož helgo obdeluje in ne nazadnje, pol še večerjamo skup
Joj, kok so mi trapasta taka vprašanja v stilu “ne vem kaj naj naredim”. In kaj sedaj, naj ti mi povemo kaj narediti. V tem primeru se točno ve kaj je tista pravilna odločitev in boljša tudi zate. Kaj boš pa ti dejansko naredila je pa itak odvisno od trenutne situacije v kateri se boš znašla, oz. drugače povedano, kolk mehka kolena ti bodo ratala v trenutku, ko boš pred odločitvijo. Ker verjem mi, da takrat vsa pamet in odločanje na svetu ne zaležeta. Odločilen v tem trenutku je trden karakter in odločnost.
Jaz bi zagrabila…
Tud belega kruha se naješ in za spremembo je fajn malo črnega.
ah, ko bi jaz imela šanso, ne bi razmišljala. Moj dec misli da je dost da mu stoji pa ok.
Ne bom dolgo………………………………………… ni dost da samo stoji , dec te mora privlačit kot magnet. Če to ni tvoj mož in srečaš enega dedca, ki je magnet ————- zagrabi. Pomisli – do konca življenja boš seksala z dolgočasnežem in boš zvesta.
ok, lepo, pohvalno, pravično, super, lepo – ampak a ne bi en super seks zapolnil praznino v tebi?
Zvestoba v kvalitetnem zakonu je zame na vrhu vrednostne lestvice in tovrstnih izkušenj nimam.
Če ni dobrega odnosa, pa verjamem, da eden ali drugi prej ali slej “pobegne”.
Ne verjamem pa, da bi lahko en seks dolgoročno rešil tvojo notranjo praznino, dolgočasje…glede na čas vajinega zakona predvidevam, da ti je z njim lepo. In mislim, da bi ti bilo kasneje lahko zelo žal.
Če se naenkrat počutiš zdolgočaseno, si najdi kak hobi, pojdi s prijateljico v kino…karkoli drugega bo bolje kot varanje….
Tudi ta moški, ki mu je uspelo te tako zmešati, je čisto navaden človek z vsemi dobrimi in slabimi strani in tudi seks z njim bi lahko bil čista polomija…torej bi varala pa še razočaranje bi sledilo. Posledično bi se morala soočiti še sama s sabo in svojo vestjo.
Torej. Pamet v glavo. Ohrani svoje dostojanstvo in ponos, pokaži, da si razumna.
In verjemi, da boš nekoč v prihodnosti ponosna nase, da si se tako odločila.
Vse dobro ti želim.
Forum je zaprt za komentiranje.