Ženske, kje ste kupile usnjeno jakno?
Sem ženska srednjih let in bi želela kupiti usnjeno jakno. Zadnjič sem bila v Italiji (Palmanova in Udine), pa ni bilo nobene izbire za ženske mojih let, le za mlada dekleta – kratke jaknice in majhne številke.
Sem srednje postave, pa si tako jaknico komaj oblečem, za čez polover pa sploh ni.
Želela bi si usnjeno jakno temnejše oz. nevtralne barve, srednje dolžine.
Če je katera od vas kupila usnjeno jakno, mi lahko poveste, kje je kaj izbire? Kvaliteta? Cena? V Sloveniji ali tudi v Italiji?
Hvala že v naprej!
Tudi jaz svetujem Hišo usnja Herman. Oba z možem sva si tam nabavila jakne, jaz jo nosim že deveto sezono, sicer je bila za takratne čase zelo draga in sem imela slabo vest po nakupu še kar nekaj časa ampak se je izkazalo, da gre za moj najboljši nakup do zdaj. Zelo kvalitetno usnje, nikjer nič uničeno. Šla sem pa tja ravno zaradi tega, ker šivajo tudi po meri. Mož je v lanskem letu z jakno imel prometno nesrečo na skuterju, pa se je samo malo zbrusila na žepu, drugo nič. Ampak tako kot sem rekla, cene so primerne kvaliteti.
Lep pozdrav
Jaz sem jo kupila na pokriti tržnici v Trbižu. Po mukah in težavah, ker ni bilo številke tiste , ki mi je bila najbolj všeč. Pa trgovci vsiljivi….Veloko različnih modelov in barv, manjša pa ponudba posameznih številk.
Ampak, ker sem jo hotla imet….sem jo dobila. Če ti grejo kile gor pa dol, ni prav nič fino zelooooooo drago plačat.
Forum je zaprt za komentiranje.