Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske, ki iščejo poročene ljubimce

Ženske, ki iščejo poročene ljubimce

Pogledam na avanture.net rubiko “Ona išče njega” in ugotovim nenavadno zanimivost, skoraj vse iščejo poročene oz. vezane moške! Čemu? Vse samo za denar ali je še kak drug razlog? Verjetno ste kake “predstavnice tega gibanja” tudi tukaj, lahko pojasnite?

Nekaj primerkov:

http://www.avanture.net/kategorija/ona-njega/1

He, he… iz enih tekstov kar diha neumnost oz. predsodki. Druge pa verjetno iščejo varnost v smislu, da je tip ne bo izsiljeval da bi rad bil z njo.
Ker ona seveda še vedno ljubi svojega moža…

Mogoče pa so to prekriti oglasi za prostitucijo?

Nobena noče dedca za doma, potrebuje prijatelja za užitke in razvajanja, potovanja, toplice……za dušo. Samo poročen bo financiral, prala in zanj skrbela bo žena, kakšen prost pa bi želel več in potem se ga ne losaš.

Meni se tudi tako bere.

Saj je jasno,to so večinoma vezane ženske,ki iščejo popestritev.In najbolj ziher popestritev je z vezanim moškim,ker pri samskih nikoli neveš kateri veter mu zapiha.

Mogoče iščejo pa take že “sprobane”?
Sicer pa, live and let live …

To pa ja ni nič posebnega in nenormalnega. Odkar so pedri in lezbače super in normalni, je to tudi. Saj pravijo, da naj vsak živi, kot mu paše in se drugi nimamo kaj zmrdovati nad njimi. Torej velja, vse kar dvema paše, naj počneta.

Itak,da bi vzela le in samo poročenega.Taki se s teboj zelo sprostijo in razživijo,ker doma šopajo misijonarca,pa še to samo za ta večje praznike.Jaz sem poročena in imam poročenega, za enkrat se obnese.Ko ne bo več adrenalina,bom poiskala drugega,ki bo zopet poročen in imel fantazijo.

Samo tolk da se ve ne moreš ljubiti enega seksat z drugim nikol ne gre tko ko enkat prestops ta korak je konc in sramota da kdo sploh tko misle….

JA LEJ *LE POROČENE* JAZ SEM 41 LETNI VEZANI PA TI DAJEM PONUDBO…..DA SPROBAŠ Z MANO… zan.jakopic@gmail.com

Sva par isceva njo odprta za vse hoceva vse nudiva vse mava prostor anita.pozarnik@gmail.com

ne znata postavljat zdaj bi pa iskala njo?

To so pametne ženske, samski bi se jim hitro obesil za vrat, verjamem, da mon populacija osamljenih žensk tega ni sposobna razumeti.

Kje pa ti živiš? Kolikor sem v življenju videl teh zadev od blizu, je bilo tako, brez potovanj, toplic, razvajanj, zgolj fük v njenem stanovanju in adijo, ko je ratalo vroče, so jo pa dedci ucvrli.
Da bi kak kaj plačeval, bi hitro žena gor prišla in pisdharija je tu.

Za samskega dedca je večja verjetnost, da se bo zaljubil in hotel resno zvezo. je riziko.

Tudi jaz sem za seks vedno najraje imel poročene ženske, ali pa ful mlajše. Poročena bo molčala kot grob, ker s ene spodobi, da ima poročena ljubčka, ful mlada pa tudi ne bo najedala z resno zvezo, ker se velika razlika v letih ne spodobi.

Živjo
Sem poročen in Iščem simpatično in tudi poročeno dekle za občasen klepet in morda tudi druženje. Lj in okolica sta v prednosti. Zaželjeno starost od 35-45. Bodi srednje postave in se oglasi180/85 fantu.   Bikerboy.19720@gmail.com

Sem finančno samostojna, do biti “tipična slo žena” mi ni. Imam kariero, svoje mini stanovanje. Nekoga isto situiranega in samostojnega kot jaz bi še sprejela, a ti si raje iščejo gospodinje. Ničem mu kuhat, likat, prat, … hočem, da je samoumevno, da se gospodinjska opravila delijo na pol, brez, da rabim vse s prstom pokazat.

A otroka pa bi. Pa pač enega vezanega, visoko šolanega, vizualno sprejemljiviga (nad 180 cm) pa večja batina bi imela, da me oplodi, ker so to top geni. Z otrokom ne bo hotel nič, ker mu to zakon uniči, ko zanosim. Takrat prekineva. En samski (star 30-35) brez otrok bo pritiskal za zvezo, bo hotel stike, partnerico gospodinjo, itd. To pa nočem.

P.s. manjša verjetno da ima vezan SPB, hpv, hiv, itd.

Vse se vrti okoli denarja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close