Ženske, ki hočejo od moškega samo otroka?
http://www.dajana.si/zenske-ki-hocejo-od-moskega-samo-otroka/
Kaj porečete na to in koliko je takšnih žensk?
Ne vem no, mislim ne razumem takih žensk…pri nama je tako, da si želiva bit čim več en z drugim, se imava rada, se dopolnjujeva, spoštujeva, sva prijatelja in obenem ljubimca…no sva skupaj že lep čas…pa skoz odlašava z otrokom, ker nama je tako lepo in si želiva izkoristiti te najine skupne trenutke….
Nekaj komentarjev….
gaga says:
12.06.2009 na 18:38
Ne sodi drugih žensk po sebi.
Na bruhanje mi gre ob tem posipanju s pepelom. Kot da moški tu sploh ne šteje – on je bitje brez možganov in brezz moči, ki ga ženske obračajo po svoji “bolnih” željah.
JApajade:)
4
Dajana says:
12.06.2009 na 19:18
Gaga: Poznam kar nekaj takih moških in takih žensk. In nikogar ne sodim, samo napisala sem, da obstajajo ženske, ki od moškega želijo otroka ali ženske, ki hočejo moškega zadržati z otrokom. Če pa ti spadaš v kakšno tretjo ali dvaintrideseto vrsto žensk, ki nikamor ne pašejo in niso nikoli hotele nikogar ujeti, je super.
5
gaga says:
12.06.2009 na 19:50
Ne vem kakšno družbo imaš ti okoli sebe, ampak moj krog ljudi je precej drugačen od tega, ki ga ti opisuješ (in očitno dobro poznaš). Po moje se ne bi opredelila da pašem v tretjo ali dvaintrideseto vrsto žensk.
Seveda imajo vsake oči svojega malarja, ampak če si vzamem pravico, da sodim po svojem krogu prijateljev cel svet, potem lahko z gotovostjo rečem, da zgoraj opisane vrste moskih in žensk ne obstajajo. Glede na to pa da si jih ti omenila, pa dodajam, da seveda obstajajo izjeme, ki pa se očitno držijo skupaj.
No zdaj pa resno. Moje msšljenje je, da si si svet (tako kot drugi) pobarvala s svojimi barvami. Upam, da bodod vedno svetlejše, vesele in tople. Vse dobro.
Poznam en primer, ko je želela samo otroka. Tip jo je oplodil, potem pa ga je odslovila. Ker pa je naletela na očetovski tip moškega, ima sedaj težave, ker želi oče skrbeti za otroka. Pravzaprav je tako neumen, da bi bil še vedno z njo, ker jo ima zelo, zelo rad, ne glede na to kakšno štalo mu je do sedaj delala.
Trenutno ima možnost stikov 2x na teden.
CSD je na strani ženske in so mu že v štartu odsvetovali, da bi se boril za popolno skrbništvo. Zdi se, da take lovače iščejo naivne moške, da jih potem lažje odslovijo, ko opravijo svoj del.
ne odpre, ker je prastara tema. deset let.
sicer pa… poznam eno, ki je zanosila in hotela imet otroka brez tipa. tip se je strinjal s tem, ona srečna mamica, nobenih problemov z dedcom, otroku pa tud nič ne manjka.
[/quote]
Ne vidim problema, če se oba strinjata, da spočneta otroka in ona sama skrbi zanj- pač pri nas ni možna oploditev samskih žensk. Bolj je problematično, če je moški namerno zaveden in potem se mu še grozi, ko želi imeti stik z otrokom in zanj skrbeti. Skrbi me, da mu bo lovača podtikala vso sranje dokler ne bo obupal na otrokom.
Ne vidim problema, če se oba strinjata, da spočneta otroka in ona sama skrbi zanj- pač pri nas ni možna oploditev samskih žensk. Bolj je problematično, če je moški namerno zaveden in potem se mu še grozi, ko želi imeti stik z otrokom in zanj skrbeti. Skrbi me, da mu bo lovača podtikala vso sranje dokler ne bo obupal na otrokom.
[/quote]
lovače so tiste, ki na otroke lovijo moške, da so potem preskrbljene.
tukaj je ženska uporabila edino možnost v Sloveniji, da pride do otroka in zato je štala. Če bi se lahko umetno oplodila, teh problemov ne bi bilo. Moški ima vedno ampak res vedno možnost uporabiti kondom.
[/quote]
kaka lovača? saj od moškega ničesar ne zahteva.
če pa moški ne želi imet otrok, pa se lahko ustrezno zaščiti, ali pa ne seksa okoli z vsako drugo, tako kot gospod iz te moje zgodbe. ki ima še uradno punco poleg.
če pa moški želi skrbeti za otroka, ima pa prek CSD ja in sodišč vse možnosti, da to tudi doseže.
kaka lovača? saj od moškega ničesar ne zahteva.
če pa moški ne želi imet otrok, pa se lahko ustrezno zaščiti, ali pa ne seksa okoli z vsako drugo, tako kot gospod iz te moje zgodbe. ki ima še uradno punco poleg.
če pa moški želi skrbeti za otroka, ima pa prek CSD ja in sodišč vse možnosti, da to tudi doseže.
[/quote]
Lovača zato, ker naivnemu tipu dokler ni noseča vzdihuje, kako bi imela rada otroka z njim, ko pa zanosi, ga odjebe in zahteva preživnino ter plačilo vse (nove) opreme za otroka. Rabljena in lepo ohranjena oprema sorodnikov ni primerna 🙁
Stikov sploh ne dovoli, bivši je dober samo za plačilo preživnine. Na CSD-ju je zaenkrat dosegel le občasne stike, ker je otrok še zelo majhen.
Lovača zato, ker naivnemu tipu dokler ni noseča vzdihuje, kako bi imela rada otroka z njim, ko pa zanosi, ga odjebe in zahteva preživnino ter plačilo vse (nove) opreme za otroka. Rabljena in lepo ohranjena oprema sorodnikov ni primerna 🙁
Stikov sploh ne dovoli, bivši je dober samo za plačilo preživnine. Na CSD-ju je zaenkrat dosegel le občasne stike, ker je otrok še zelo majhen.
[/quote]
jaz skoz trdim, da najbolj butastim ne bi smeli dovoliti razmnoževanja. Pa res misliš, da ti kdo verjame?
[/quote]
kot da je en lolek vendarle uspel eni med noge zlesti in je sedaj ves blažen….
jaz skoz trdim, da najbolj butastim ne bi smeli dovoliti razmnoževanja. Pa res misliš, da ti kdo verjame?
[/quote]
Se strinjam. Butastim bi se moralo prepovedat razmnoževanje- ženskam in moškim, ker na koncu vedno nastrada otrok.
Saj je vseeno če kdo verjame, zdaj je kar je. Vsi vpleteni se bodo morali naučiti živet s tem.
Je prepozno za bit pameten 🙁
prednisone 5084 prednisone 5 mg tablet rx can you buy prednisone
https://prednisonet.com prednisone buy
prednisone 4 mg daily 50 mg prednisone canada pharmacy order prednisone online canada
Forum je zaprt za komentiranje.