Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske, kakšne moške postave so vam všeč?

Ženske, kakšne moške postave so vam všeč?

Ženske, kakšni moški glede na postavo so vam najbolj všeč?
Visoki, majhni, srednji? Debeli, suhi, nabildani?
Kaj pravite na recimo malce trebuščka? Kaj pa na bodibildersko postavo? Kaj pa na izredno suhceno postavo?

Rada imam zlato sredino. Najbolj všeč so mi srednji z nekaj mišicami (ne preveč nabildani). Malo trebuščka me ne moti ampak res mora biti samo malo heh…

Malo vampka me ne moti. Drugače pa kar rada vidim mišice, ampak ne preveč. Fitniserji mi niso všeč. Bilderji še manj. Predebeli pa tudi ne.
Raje vitki kot preveč mišičasti.

http://www.justjared.com/photo-gallery/3210739/gerard-butler-launches-his-new-boss-bottled-campaign-05/

Višina: vsaj 180 (na mojo višino)
Dobro rejeni, malce trebuščka tudi nič ne moti. Podhranjene bobi palčke odpadejo.
Mišice: zaželene, ampak kot rezultat dela ali športa. Tisti napol narkomani odpadejo.
“Zdrav duh v zdravem telesu” (moje tolmačenje) – obvezno.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Čeprav je res, da rada pogledam za lepo grajenim moškim, sta najbolj pomembna značaj in pamet. :))

Bolj kot postave so mi všeč njihove denarnice, saj mi le te zagotavljajo komoditeto.

Vsega ostalega je pri dovolj denarja na pretek.

lepo postavco ma David. Pa ne mislim unga od vikorije….
Men so pa všeč visoki, pa dobre vage 🙂

Z Margot, sanjata o dreku.

Z Margot, sanjata o dreku.[/quote]

Nak, o teb nikol ne sanjam….

Z Margot, sanjata o dreku.[/quote]

Nak, o teb nikol ne sanjam….[/quote]

[img]http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/03/kelso-burn-240×180.jpg[/img]

😀

Joj tole je Ashton ♥♥♥

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Zelo visok, relativno suh (ne Auschwitz tip, kakšno normalno mišico, ker je z okostnjakom preveč boleče seksat :/), s kilometrskimi nogami, širokimi rameni in odločno brado 😀

Bodibilderska postava? Bljak. Radiatorčki? – Ne me hecat :/ Bljak. Edino plavalcem odpustim kakšno mišico več, ker so ponavadi res dobro razporejene.

Zaobljen trebušček – dvakrat bljak :/

Navaden visokorasel tip, bolj suh po naravi, ki je v formi (beri nekajkrat na teden nekaj narediti zase in ne preživlja vsega svojega časa v fitnesu).

Zelo visok, relativno suh (ne Auschwitz tip, kakšno normalno mišico, ker je z okostnjakom preveč boleče seksat :/), s kilometrskimi nogami, širokimi rameni in odločno brado 😀

Bodibilderska postava? Bljak. Radiatorčki? – Ne me hecat :/ Bljak. Edino plavalcem odpustim kakšno mišico več, ker so ponavadi res dobro razporejene.

Zaobljen trebušček – dvakrat bljak :/

Navaden visokorasel tip, bolj suh po naravi, ki je v formi (beri nekajkrat na teden nekaj narediti zase in ne preživlja vsega svojega časa v fitnesu).[/quote]

Dober okus imaš. Edino tole z dolgimi nogami pa meni ni preveč.
Ostalo pa fajn. Se seveda strinjam, da bilderji, fitneserji so bljak. To so itak večini žensk.

Majhni, debeli, čokati…terna:)).

Da lahko dela? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pravijo, da, bolj se hvali z videzom in radiatorčki, manjši one ima. Zdaj pa izberite ali majhen one in radiatorčki ali pa nič radiatorčkov, je pa one ok.

Da lahko dela? :)[/quote]

Aja, misliš, da visoke hitreje v križ zagrabi, pa niso tako okorni?:)

Jst sm slišu za nos pa številko noge. Vsak dan kej novga zveš, če le dost na ušesa vlečeš.

Da lahko dela? :)[/quote]

Aja, misliš, da visoke hitreje v križ zagrabi, pa niso tako okorni?:)[/quote]Ne vem, to mi ti povej 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

to so pa buče.. čiste..

iz prakse:

– visok dec, velika stopala, normalna postava: mejhn
– visok dec, velika stopala, zdefiniran do konca: ogromn
– majhen dec, velika stopala, bolj čokat: srednji
– srednje velik dec, normalna stopala, srednje postave: ogromn

te se zaenkrat spomnim 😉

Iz prakse: velika stopala pomenijo samo, da ima velike čevlje:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Pa, da v snegu naredi malo večjo sled. :))

pa da bolj smrdijo, hahaha, a veš? ker je večja površina, hahaha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close