Ženske, kakšne moške postave so vam všeč?
Višina: vsaj 180 (na mojo višino)
Dobro rejeni, malce trebuščka tudi nič ne moti. Podhranjene bobi palčke odpadejo.
Mišice: zaželene, ampak kot rezultat dela ali športa. Tisti napol narkomani odpadejo.
“Zdrav duh v zdravem telesu” (moje tolmačenje) – obvezno.
Zelo visok, relativno suh (ne Auschwitz tip, kakšno normalno mišico, ker je z okostnjakom preveč boleče seksat :/), s kilometrskimi nogami, širokimi rameni in odločno brado 😀
Bodibilderska postava? Bljak. Radiatorčki? – Ne me hecat :/ Bljak. Edino plavalcem odpustim kakšno mišico več, ker so ponavadi res dobro razporejene.
Zaobljen trebušček – dvakrat bljak :/
Navaden visokorasel tip, bolj suh po naravi, ki je v formi (beri nekajkrat na teden nekaj narediti zase in ne preživlja vsega svojega časa v fitnesu).
Zelo visok, relativno suh (ne Auschwitz tip, kakšno normalno mišico, ker je z okostnjakom preveč boleče seksat :/), s kilometrskimi nogami, širokimi rameni in odločno brado 😀
Bodibilderska postava? Bljak. Radiatorčki? – Ne me hecat :/ Bljak. Edino plavalcem odpustim kakšno mišico več, ker so ponavadi res dobro razporejene.
Zaobljen trebušček – dvakrat bljak :/
Navaden visokorasel tip, bolj suh po naravi, ki je v formi (beri nekajkrat na teden nekaj narediti zase in ne preživlja vsega svojega časa v fitnesu).[/quote]
Dober okus imaš. Edino tole z dolgimi nogami pa meni ni preveč.
Ostalo pa fajn. Se seveda strinjam, da bilderji, fitneserji so bljak. To so itak večini žensk.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/03/kelso-burn-240×180.jpg[/img]