Ženske, kaj vam več pomeni?
Eno vprašanje za ženske!
Kaj vam več pomeni v dolgoletnem partnerskem odnosu:
– ujemanje med rjuhami ali
– to da se na partnerja v vsakem trenutku lahko zaneseš, pogovarjaš, da ti stoji ob strani, priskoči na pomoč pri gospodinjenju in ti je na splošno najboljši prijatelj.
Ne napišite vsakega po malo pač pa se odločite za prvo ali drugo, če bi se za nekaj morale odločiti.
Pozdravček!
fajn je doživet ene par strastnih, seksualnih, oh in ah ljubezenskih takšnih in drugačnih vez, za dolgoletno vezo je pa drugo bolj pomembno. seks seveda mora biti tak, da te ne obremenjuje in ne frustrira, ampak po moje je itak tak, če sta partnerja res povezana tudi na duhovnem nivoju in da nimata ravno brat/sestra platonskega odnosa.
eksplozije v seksu so pa v vsakem primeru samo nekaj časa ali pa občasno, pa če nas nekdo še ne vem kako privlači.
sanjaa napisal:
> Eno vprašanje za ženske!
>
>
> Kaj vam več pomeni v dolgoletnem partnerskem odnosu:
>
> – ujemanje med rjuhami ali
> – to da se na partnerja v vsakem trenutku lahko zaneseš,
> pogovarjaš, da ti stoji ob strani, priskoči na pomoč pri
> gospodinjenju in ti je na splošno najboljši prijatelj.
> Ne napišite vsakega po malo pač pa se odločite za prvo ali
> drugo, če bi se za nekaj morale odločiti.
> Pozdravček!
Kaj te sprašuješ te frklje.Saj nobena še ni imela daljše veze kot dva do tri mesece.
Itak da ta prvo, ker če je to, je ta drugo tudi, ker je pogoj, da se prvo sploh izpolni. 🙂
Meni se zdi oboje zelo pomembo, kajti če nista oba zadovoljna pri seksu kaj kmalu pride do izbruha nezadovoljnega partnerja in potem ga še tako dober odnos med vama ne more pomiriti. Če pa je med rjuhami vse pošlihtano, je tudi razmerje boljše, vendar pa morata pazit, da ne podrejata vsega seksu in s tem rešujete probleme in težave, ker se potem vse smo še poslabša.
se strinjam da je oboje povezano…
super je, če imaš človeka ob sebi, ki se nanj zaneseš, pogovarjaš, ki ti pomaga pri gospodinjstvu (ok, to jaz lahko dobim npr. pri svoji mami)…
ko pa gre za partnerja in ko praviš da sta ful prijatelja in da se spoštujeta in pogovarjata o vsem, se pa vprašaj če je to res…?? bistvo take popolne zveze (razen seksa), ki jo opisuješ je tudi premagovanje razlik in ovir.. neujemanje v seksu je pa kar velik ‘big deal’ po moje. če se prijateljsko o vsem pogovarjata, se pa pogovorita še o tem… kaj je vzrok teh razlik, zakaj je tako kot je? če se spoštujeta na vseh področjih, se bosta potrudila tudi na seksualnem, ker drugače tudi ostala področja (gospodinjenje, zanesljivost…) zbledijo.
Ja, če postavljaš neko neživljenjsko situacijo, bi jaz stalno živela s tipom ali pa punco, ki je na moji valovni dolžini in je smart, ljubimce in ljubimke bi si pa poiskala drugje. Je že tako, da je precej več ljudi, ki znajo dobro seksat kot tistih, ki imajo kaj v glavi, zato je boljše obdržat inteligenco, *** pa menjati.
Če že sprašuješ.
Forum je zaprt za komentiranje.