Ženske, kaj pa za vas pomeni pojem lep moški
Tipičen moški oglas na portalih: Urejen in…moški 🙂
Meni je pa nekak logično, da se umivaš, da imaš oprana oblačila in to je to.
Zate samoumevno, če pa ni samoumevno za moškega in če ima moški občutek, da v urejenost vlaga svojo energijo, potem to urejenost poudarja.
Mogoče hoče tudi ugajati s svojo urejenostjo..Da bi nekdo to opazil, koliko energije je vložil v urejenost…Da ga nekdo pohvali….[/quote]
A ne da Ronka? Robi, ti si malo metroseksualec 🙂 🙂
Zate samoumevno, če pa ni samoumevno za moškega in če ima moški občutek, da v urejenost vlaga svojo energijo, potem to urejenost poudarja.
Mogoče hoče tudi ugajati s svojo urejenostjo..Da bi nekdo to opazil, koliko energije je vložil v urejenost…Da ga nekdo pohvali….[/quote][/quote]
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Meni je urejenost prav tako samoumevna. Če bi me kdo pohvalil za to, bi bil presenečen. Niti ne vem, če bi tak kompliment vzel resno. Odvisno.
Urejenost sem jaz. Četudi ti opišem, si boš predstavljala po svoje. Se pravi, moraš me videt in opazovat pri tem.
Sem hotela samo povedati, da meni grejo na živce metroseksualci… v skoraj vseh približkih 🙂 🙂 Bi me manj motilo, če ima pulover narobe oblečen kot pa da se npr. depilira… ok, razen če je kolesar. Oni so pa freaki.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Katenjka, ti bi v mafiji hitro dobila betonski mavec na noge in bila poslana na oddih s čudovitim razgledom na podmorsko živalsko carstvo. Samo jaz nimam te možnosti, da bi koga pošiljal na prisilno upokojitev, zato pa tudi iz preventivnih razlogov ne razpečujem osebnih fotografij neznancem po internetu, še posebej ne pticam pevkam, ki so “outgoing” tip človeka, ki nič ne znajo obdržati zase in bi ob prvi priliki izblebetale vsem svojim prijateljicam, če bi te recimo zamenjal za Švedinjo, saj si sama ugotovila, da slabše vidim, pa ti si menda blond, se zgodi, a ne? :))) phahahha 😀 😀
A vidva smetarja morata vsako temo zasmetit z vajinimi “nikamor vodujočimi” dialogi? Če bi vsaj malo spoštovala druge, bi lahko to delala na privat, ker zabavata s tem le drug drugega. Ne, resno, a bi šlo?
🙂
No, upam, da umivaš se.
Osnovna higiena žal niti v današnjih časih ni vsem čisto jasna – se pravi tuširanje in preoblačenje perila vsak dan, umivanje zob in podobno.
Ampak zdaj smo zašli z lepega na urejenega. “Lep” moški (pa tudi lep človek na sploh, se pravi tudi ženska) je meni tisti, ki gleda v oči, se zna iskreno nasmejati, ne pretirava pri zunanjem blišču, ima vse zobe in da je v nekih znosnih proporcih (torej da nima ravno 120 kg na 150 cm podlage).
Nisem neki zahtevna.
Ramena morajo biti precej široka (pred morebitno uporabo jih izmerim), višina vsaj 190, poraščen po prsih in trebuhu, temni lasje, primeren obseg tricepsov in bicepsov in … Da se vidi, da ima veliko testosterona in da je pravi moški. Če kateremu od teh kriterijev ni niti do centimetra zadoščeno, je to znak, da ni pravi moški in avtomatsko odpade.
Če verjete.
Ja metulka, vse lepo in prav. In potem, ko smo spet pri opisovanju nečesa relativnega, se pa vprašamo, kaj za nekoga pomeni iskren nasmeh. Nekdo bo videl iskren nasmeh v ciničnem, drugi v ironičnem. Iskrenost je relativni pojem, vsak si jo predstavlja drugače. Kaj za nekoga pomeni gledati v oči (je to 3 sekunde, 5, 20,…), ne pretiravati v zunanjem blišču je spet nekaj relativnega. Ne da se to tako enostavno opisat a ne?! 🙂 Je treba doživet a ne.
Forum je zaprt za komentiranje.