Ženske itd….
TOČNO TAKO! Vse podpišem.
Res si nekdo, ki naj bi ti bil prijatelj – ne virtualni ampak celo osebni (to je potrebno v vsaki temi omeniti vsaj 2 X “phe kaj boste vi jaz njega poznam”) ne zasluži take plehke kot je “saj bo”
Če ne znaš spravit iz sebe pametnega stavka nasveta ali podpore obstaja še opcija C: biti tiho.
Pa čas bi bil po nakupu nove tipkovnice. Tiste, ki ima . in ! za ločila ne samo :))))
V take težke teme pač to ne sodi in ni odraz pozitivizma ampak jebanja v glavo.
Res si nekdo, ki naj bi ti bil prijatelj – ne virtualni ampak celo osebni (to je potrebno v vsaki temi omeniti vsaj 2 X “phe kaj boste vi jaz njega poznam”) ne zasluži take plehke kot je “saj bo”
Če ne znaš spravit iz sebe pametnega stavka nasveta ali podpore obstaja še opcija C: biti tiho.
Pa čas bi bil po nakupu nove tipkovnice. Tiste, ki ima . in ! za ločila ne samo :))))
V take težke teme pač to ne sodi in ni odraz pozitivizma ampak jebanja v glavo.[/quote]
Presenečaš me, od tebe sem pričakovala več intelekta. Očitno si ljubosumna, ker tvoj nos ne more priti vsaki zadevi do dna. Imej svojo virtualno kost in jo zglodaj do konca. Resnico poznam le JAZ.
V take težke teme pač to ne sodi in ni odraz pozitivizma ampak jebanja v glavo.[/quote]
Presenečaš me, od tebe sem pričakovala več intelekta. Očitno si ljubosumna, ker tvoj nos ne more priti vsaki zadevi do dna. Imej svojo virtualno kost in jo zglodaj do konca. Resnico poznam le JAZ.[/quote]
Tralala…..saj bo…..za dežjem vedno posije sonce…..ne sodit dneva po večeru…..itak da je vse v tvoji glavi….ker kar žanješ, to seješ…..
kaj še? aha, pa lep večer še naprej!
Presenečaš me, od tebe sem pričakovala več intelekta. Očitno si ljubosumna, ker tvoj nos ne more priti vsaki zadevi do dna. Imej svojo virtualno kost in jo zglodaj do konca. Resnico poznam le JAZ.[/quote]
Tralala…..saj bo…..za dežjem vedno posije sonce…..ne sodit dneva po večeru…..itak da je vse v tvoji glavi….ker kar žanješ, to seješ…..
kaj še? aha, pa lep večer še naprej![/quote]
Točno tako. In kar te ne ubije, krepi:). Tudi tebi lep večer:).
Ravno o tem govorim, ja. O tvojem žepnem večnamenskem priročniku pozitivnih izrazov,, ki jih trosiš po raznih temah kot peteršilj, saj tako povsod paše. Ni res, ni povsod na mestu. V drugih temah preskočim, v tej me je pač zbodlo. Kot je lepo povedala Kofetarca, prijatelj si tega ne zasluži.[/quote]
Če sama ne premoreš niti kančka pozitivnosti, je to tvoj problem, ne moj. Vsak vidi po svoje in prav je tako. Že stokrat sem napisala, da ni moj namen biti všečna drugim!
Poskrbi za svoje prijatelje, mojim se posvečam maksimalno in še nikogar nisem pustila na cedilu!
Ravno o tem govorim, ja. O tvojem žepnem večnamenskem priročniku pozitivnih izrazov,, ki jih trosiš po raznih temah kot peteršilj, saj tako povsod paše. Ni res, ni povsod na mestu. V drugih temah preskočim, v tej me je pač zbodlo. Kot je lepo povedala Kofetarca, prijatelj si tega ne zasluži.[/quote]
Če sama ne premoreš niti kančka pozitivnosti, je to tvoj problem, ne moj. Vsak vidi po svoje in prav je tako. Že stokrat sem napisala, da ni moj namen biti všečna drugim!
Poskrbi za svoje prijatelje, mojim se posvečam maksimalno in še nikogar nisem pustila na cedilu![/quote]
Tole pa ni pisanje pozitivne osebe, prej samovšečne in hladne osebe. Si pokukala izza fasade? Sicer pa, svoje mnenje sem povedala, od tvojega glede na tvoje siceršnje pisanje ne pričakujem kaj dosti….avtor teme je pa tako ali nekdo, ki mu iz vsega srca želim, da reši svoje težave brez takšnega prerekanja, kot poteka tukaj med nami “pozitivnimi”.
Poskrbi za svoje prijatelje, mojim se posvečam maksimalno in še nikogar nisem pustila na cedilu![/quote]
Tole pa ni pisanje pozitivne osebe, prej samovšečne in hladne osebe. Si pokukala izza fasade? Sicer pa, svoje mnenje sem povedala, od tvojega glede na tvoje siceršnje pisanje ne pričakujem kaj dosti….avtor teme je pa tako ali nekdo, ki mu iz vsega srca želim, da reši svoje težave brez takšnega prerekanja, kot poteka tukaj med nami “pozitivnimi”.[/quote]
Kaj si pričakovala, da te bom spreminjala? Point pozitivne energije je v tem, da živi in pusti živeti. Želim ti, da najdeš svoj mir v sebi in ga nekoč lahko deliš tudi z drugimi.
A ta babji ravs zdaj poteka zato, ker se nekaj neuslišanih potrebnic fajta z eno malo bolj uslišano al kako?? Babe, tolk potrebnih tičev kroži po realnem univerzumu, da res ni treba, da frči perje zaradi enega bemfla, ki mora svoj ranjeni ego razgrinjat na forumu. Zližite mu rane skupaj v slogi, bo delo prej opravljeno in fante bolj zadovoljen..
Eh, kokošnjak…
Ti mater, zanimivo….zanimivo…., nekaj odgovorov je bilo zelo uporabnih, nekaj khm…., nekaj khm X2…..
Jaz se seveda strinjam, da je pogovor osnovno orožje za reševanje različnih mnenj, videnj, razumevanj itd..vendar je to težko, če do osebe prihajajo glasna verbalna sporočila: kurbir, prasec, govno….pa še kaj bi se našlo….
Eh, phe!
Forum je zaprt za komentiranje.