Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske in pogovor

Ženske in pogovor

Ta star, jst sem bil v podobni situaciji in pri tvoji starosti. Preko tinderja sem si v cca. 9 mesecih pisal s cca. stotimi zenskami, s 50 na spoznavnih pijacah, seksal z 8 osmimi, preden sem srecal biser, ki sem ga iskal.

keep on dating.

Mirjan. Včasih (pravi) ljudje stoijo v naše življenje, ko to najmanj pričakujemo. Imam deloma podobno zgodbo. Drži denarnico zaprto 🙂 (ne čisto na tesno), na randi pojdi zrihtan a ne izumetničen. Bolj kot to, da iščeš napake na ljudeh, ki imajo vso pravico biti prav takšni, kot so, naj bo tvoja pot zadovoljna, neglede na to, koga na njej srečaš.

Srečuj se :), v živo :). Kakorkoli. In za nekaj časa si oddahni od virtuale – tam je kup srečnih, lepih ljudi, kar zna še bolj poglobiti občutek osamljenosti.

No, jaz pa opažam ravno nasprotno. Spoznavam moške, ki so poročeni, živijo pri 30+ se pri mamici, brez službe, brez vizije. Na zmenkih govorijo o računalniških igrah, o tem kolk punc so podrli… Skratka, obup. Daj, pusti kontakt avtor, da vidim če si kaj boljši. 🙂

Dej dolgolaskica ne bodi pametna tukaj iz anonimnosti. Kaj se obešaš na neke iztočnice, ki nimajo veze s postom. Reala internet zmenkov za moške je porazna. Vse neki zbirčne tam v reali pa so … bruh. Tam neke bunke, ko potem pogledaš fb profil, kjer dobivajo po 150 likov in jim to v glavo udari, v reali pa so za pogledat 1 al pa 2. Ampak ona misli, da je lepa in da si zasluži tipa 5 razredov višje od nje same. Po možnosti ima še dva al pa tri otroke, feministka, ker ji drugega pač ne preostane, da se lažje identificira in pozicijonira v tem svetu. Zaradi vsega ima veliko kilometrine, in slabih izkušenj. Tipi so pač pump and dump.. Totalno res je, kar je napisal avtor. Ugasnite vse te jajca in ne dajate pozornosti tem nehvaležnicam. Prava pride v živo, in to takoj veš. Ko si pripravljen in ko so to tudi želiš. Pa ne rabi biti instagram lepotica ali pa manekenka. Pač  ženska ali pa ženskica, oseba ženskega spola, ki zna biti ženstvena in ve kakšno vlogo ima ženska v odnosu. In je ponosna na to. In ljubi svojo bistvo in ga neguje. In z njo ti bo lepo. In drži se je potem, ko bo hudo. In postala bosta ljubimca in potem nerazdružjiva prijatelja.

Ja zivjo, zanima me kako si dober sam v pogovoru, pa da vidim tudi kako bi ocenil mene, ce pac je to zdaj nekaj, kar se pocne. Pusti kaksen mail 😉

Mene klikni. ? Še kar dobro zgledam tudi brez filtrov pa pogovarjat se tudi znam o marsičem. ?Samo ne mi začet pogovora z Oi, kako si… Ker take pa jaz takoj odpikam. ?

Meni se zdi, da je ta zgidbica malo napihnjena in napisana od neke ženske…

In kolk moraš bit naiven da misliš, da se ti bo javilo 30 super žensk, ki ne morejo najti partnerja drugače kot na netu.

Se pa strinjam s tabo glede moških, večina se jih slini za vsako, ki je vsaj malo podobna ženski. Kot si rekla, bolj so mi všeč tisti, ki me skenslajo.

Sem pa odpikala tipa na fb in ga pozneje po naključju spoznala v živo. Najraje bi si prerezala žile, tako šarmanten je bil.  Slike so čista laž.

Ne morem verjet da ljudje prav ZARES verjamejo da bodo našli srečo prek interneta.

Najprej povej kaj isces, kaj pricakujes od partnerice v zvezi, kaj ji ti lahko nudis-pa ne mislim materialno.

Kot ti je že ena napisala prej, bejž stran od foruma in neta. Pojdi ven v naravo, med ljudi, delaj to kar želiš ti delti, skratka živi življenje po svojih željah, pa boš vidu da se med vso to množico lahko najde tista, ki jo iščeš. Bodi dobro

Kot bi šel na smetišče iskat zlato ogrlico…

Fant spravi se na drugo mesto iskat

Odgovor na objavo uporabnika
Mirjan38, 22.12.2021 ob 15:14

Star sem 38 let, zase bi rekel da sem v redu moški. Ker sem pred tremi leti postal samski, zdaj pa sem se odločil da je ponovno čas za spoznavanje novih partnerk, sem se prijavil na 2 spletna portala. Ena mobilna aplikacija, druga zadeva preko neta.

Na mobilni aplikaciji sem si dopisoval s približno 30 ženskami, starosti od 28 do 42 let. Vse simpatične za pogledat.

Pošlješ sporočilo, recimo da mi jih 5 ni odgovorilo. 10 mi jih je odgovorilo, se ni razvil pogovor dalje od kako si, v redu pa ti, kje pa delaš (njihovo vprašanje meni) in kje živiš, a živiš sam, kakšen avto pa voziš (po 10 minutah pogovora me to vpraša). OK, take sem odpisal. Potem naslednjih 10 je bilo zanimivih v pogovoru, recimo da se je za 4 od njih izkazalo da so v zvezah, 1 celo poročena. Glede na to, da sem samski in bi si želel kaj več od seksa, sem tudi te odpovedal in jih zbrisal. Ostalo mi jih je torej še zelo malo. V živo sem se dobil z 8 dekleti (ženskami?).

Zdaj pa naslednji šok. Pri treh mi je postalo takoj jasno, čemu kažejo le svoj obraz. Nimam nič proti močnejšim ljudem, ampak ni se mi zdelo pa ravno pošteno. Seveda jim tega nisem rekel, ker smo se v klepetu kar ujeli in sem si rekel, boš pa morda odnesel novo prijateljstvo. Z nobeno od teh treh se nisem ujel niti kasneje v pogovoru, 1 je bila tiho in je govorila le ja, ne, aha, mhm in spila 2 kakava s smetano, 2 je bila v tisti uri kolikor sva bila skupaj, 45 minut na mobitelu in apdejtala status na instagramu in me celo taggala (nisem imel nič proti temu), 3 pa se je pogovarjala samo o reality showih ki jih gleda.

Pri naslednjih, s katerimi sem  se dobil, mi je postalo jasno, da so postali filtri ženskin najboljši prijatelj in ne več diamanti. Uničena razbrazdana koža, pretemen umeten puder, šminka na zobeh, neurejeno zobovje, ena je imela umeten čop ampak svoje lase tako mastne, da se je jasno videla razlika kje se začnejo umetni lasje.

Ženske, OK. Razumel bi vse. Ampak ne znate se pogovarjati. Se predstavi, se usedem od šoka ker je prišla itak ena čisto X ženska kot je sicer bila na sliki, pa v redu. Sprejmem tudi to, bom preživel. Potem mi začne v prvih petih minutah govoriti o svoji prijateljici kako jo je zajebala zaradi določenih razlogov, jo opravljati, potem pride pogovor na službo, me vpraša kaj jaz delam, ji povem, vprašam nazaj – joooj veš trenutno je pa taka situacija da ne najdem nič pametnega. Jo vprašam kaj je delala do zdaj, pa kaj bi delala če bi lahko izbirala. Ona bi delala nohte in bila mejkap artistka. Potem mi je kazala na instagramu svoje mejkape. Eno uro sva se pogovarjala o tem in malo o zmagovalcu oddaje Kmetija (ti tega ne gledaš? Kako pa to? Zakaj pa ne? – njena vprašanja).

Ni neke resnosti. Pa to so ženske v takih letih, ko bi človek pričakoval da se zna pogovarjati vsaj o osnovnih aktualnih temah, da ima neka svoja mnenja o tem, da ne gleda samo reality showov ampak morda tudi kdaj aktualne novice prebere. Ali odpre kakšno knjigo.

Kje se najdejo normalne punce oziroma ženske? Jaz bom obupal, če bom spoznaval le take.

Mirjan

Sem zenska in iskreno te cisto razumem vse kar si napisal je res je pa tudi res, da je obratno tudi tako kot si ti napisal za zenski spol.

Odgovor na objavo uporabnika
mohikanka, 24.12.2021 ob 11:08

Dej dolgolaskica ne bodi pametna tukaj iz anonimnosti. Kaj se obešaš na neke iztočnice, ki nimajo veze s postom. Reala internet zmenkov za moške je porazna. Vse neki zbirčne tam v reali pa so … bruh. Tam neke bunke, ko potem pogledaš fb profil, kjer dobivajo po 150 likov in jim to v glavo udari, v reali pa so za pogledat 1 al pa 2. Ampak ona misli, da je lepa in da si zasluži tipa 5 razredov višje od nje same. Po možnosti ima še dva al pa tri otroke, feministka, ker ji drugega pač ne preostane, da se lažje identificira in pozicijonira v tem svetu. Zaradi vsega ima veliko kilometrine, in slabih izkušenj. Tipi so pač pump and dump.. Totalno res je, kar je napisal avtor. Ugasnite vse te jajca in ne dajate pozornosti tem nehvaležnicam. Prava pride v živo, in to takoj veš. Ko si pripravljen in ko so to tudi želiš. Pa ne rabi biti instagram lepotica ali pa manekenka. Pač  ženska ali pa ženskica, oseba ženskega spola, ki zna biti ženstvena in ve kakšno vlogo ima ženska v odnosu. In je ponosna na to. In ljubi svojo bistvo in ga neguje. In z njo ti bo lepo. In drži se je potem, ko bo hudo. In postala bosta ljubimca in potem nerazdružjiva prijatelja.

je treba da moskega obdrzis pa kar bit lepotica,drugace gre h drugi.

Instagram ni lepotic gor oziroma so redke

lepota se meri brez licil in naravna

lep je vsak,za nekoga

vprasanje je samo ce najdes tega nekoga

glede na to da na portalih isce babo nima pojma kaj je lepa zenska ampak ma fetis na spake umetne,to je fora

naravna zenska je naravna na sliki in v zivo

the end

No jaz imam podobne izkušnje, pa sem se odločil zbrisat vse skup preko spleta in zunaj vprašaš za telefonsko, če se malo v pogovor s kero ujameš mi je v tem trenutko vseeno če me zavrne, ker če ne vprašaš neveš. Skratka kaj sem jaz opazil je da si pišem preko spleta npr. ona/on sem atletske postave in z redko katero je bil sploh interes da se pogovarja. Skratka pisal sem si z 5 in dobiš po eno besedo odgovore, kot da nima male šole narete, disrespekt taki, drugo je da po 10 dneh odpiše skratka prebere prej oziroma je vsaki dan gor. Skratka tretje je da brez razloga te spremeni v duha, in četrto sem se z eno lepo pisal en čas in je bil zaminiv pogovor, ter interes in ko sem jo vprašal za pijačo se dogovorima in potem v zadjem trenutko uro prej odpove (ker je celi dan kolesarla) ter reče da nima časa sedaj in da čez en dan odpiše. Odpiše čez 2 dni z zgovori brez opravičila, skratka sem ji direkt rekel da ni lepo zavajati ter da če sma se dogovorila bi lahko spoštovala moj čas. Skratka nisem ji več pisal, ker sem ugotovil da ni izkrena, po vsej verjetnosti gori samo da išče tipe za sex. Z eno sem se dobil na pijači in sicer ni imela slike na profilu, ampak tudi tiha ni kazala preveč interesa, neurejena, zaprta vase, odgovori njeni kot da nekaj skriva, skratka po 3 srečanji nisma prišla nikamor tako da sem rajši prekinil stik.

Za zvezo je preko spletnih platform brezveze iskat, ker ne najdeš zenske za zvezo. Iščejo sex,igranje igre, pozornost in izkoriščanje, ter ne najdeš ene normalne za pogovor in počasi tako naprej za zvezo. Skratka kot moški se počutim zelo necenjenega, frustriranega, disrespekt, in vse ostalo ko sem uporablajal spletne platforme. Zato sem vse zbrisal in sedaj je mir. Občutek imam, da zenske uporabljalo fb, intagram itd. z namenom pozornosti (všečki=potrditve, nabijanje egota), in potem se z njimi sploh ne da več normalno menit, ker dobijo vso pozornost od simpov na spletnih platformah, in imajo ego do neba.

Mislim da si ti bil bolj uspešen od mene, pri spoznavanju ali si sam opazil enako. Disrespekt (konstantna uporaba telefona na pijači itd.), zavajanje z filti, vse umetno, neprimerno vedenje. Kod da ne razumejo svoje vloge v zvezi (dobra druzba, primerna komunikacija, mir, tradicionalne vrednote) in mislijo da imajo neskončno časa (biološka ura).

Nekdo je komentiral da gledaš le izgled. Očitno ne ve kako moški delujemo in kaj iščemo. ps. zenske prvo gledajo na izgled tudi na spletnih platformah.

Miran jaz sem finančno zelo uspešen zato če nebom v Sloveniji našel nekaj normalnega potem grem iskat po vsej verjetnosti na Filipino. Lahko ti samo svetujem ne obupaj vidim, da imaš podobno kot jaz vrednote na pravem mestu skratka dejansko moreš spoznati ogromno zensk in potem ustrezno izbrat. Zna to biti frustrirano, ko moreš porablati čas z zenskami, ki niso zate, ali brez predizbora ne gre. Drugače če veš angleško lahko v Filipini poskušiš tako kot imam jaz namen.

Ni razumela! 🙂 🙂

xy, pravzaprav ti pišeš, kot da nimaš narejene male šole. Če ti ne odpisujejo, to pomeni, da jih sploh ne zanimaš. To je vse. Po želji greš pa lahko na Filipine. Pa vso srečo. :p

Jah… začni se ukvarjat s stvarmi, ki te zanimajo, pa boš srečal kdaj kje koga na svoji poti.

Sem ženska. Podobna zgodba. Ampak enkrat je pa prišel ta pravi. In sva že skoraj osem let srečna skupaj.

Pač malo sreče in veliko potrpežljivosti. V uvodnem nagovoru povej kaj več kot kako si. Napiši, da si opazil njen profil, kaj ti je bilo tam všeč in nato jo pohvali ali pa ji o tem zastavi vprašanje. Namesto kaj delaš jo vprašaj, kako poteka njen tipičen dan. Vprašaj jo, katero knjigo je nazadnje prebrala in če ima naročnino na kakšno revijo ali časopis. Vprašaj jo za kak nasvet glede kuhanja / športanja/ nakupa oblačil. Če si pameten (in po pisanju deluješ, da si), boš iz tega izluščil karakter in vrednote. In tiste najboljše hitro povabi na kavo. Po dveh ali treh klepetih. Pač povej, da iščeš partnerko in da se raje spoznavaš v živo. Ker tipkanje prenese vse. Pogovor v živo pa takoj pokaže marsikaj. Sem prepričana, da se tako da najti uredu osebe. Jaz sem našla kar nekaj prijetnih. Edino tega, če bo tudi kemija, se pa ne da predvideti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close