Ženske in pogovor
Star sem 38 let, zase bi rekel da sem v redu moški. Ker sem pred tremi leti postal samski, zdaj pa sem se odločil da je ponovno čas za spoznavanje novih partnerk, sem se prijavil na 2 spletna portala. Ena mobilna aplikacija, druga zadeva preko neta.
Na mobilni aplikaciji sem si dopisoval s približno 30 ženskami, starosti od 28 do 42 let. Vse simpatične za pogledat.
Pošlješ sporočilo, recimo da mi jih 5 ni odgovorilo. 10 mi jih je odgovorilo, se ni razvil pogovor dalje od kako si, v redu pa ti, kje pa delaš (njihovo vprašanje meni) in kje živiš, a živiš sam, kakšen avto pa voziš (po 10 minutah pogovora me to vpraša). OK, take sem odpisal. Potem naslednjih 10 je bilo zanimivih v pogovoru, recimo da se je za 4 od njih izkazalo da so v zvezah, 1 celo poročena. Glede na to, da sem samski in bi si želel kaj več od seksa, sem tudi te odpovedal in jih zbrisal. Ostalo mi jih je torej še zelo malo. V živo sem se dobil z 8 dekleti (ženskami?).
Zdaj pa naslednji šok. Pri treh mi je postalo takoj jasno, čemu kažejo le svoj obraz. Nimam nič proti močnejšim ljudem, ampak ni se mi zdelo pa ravno pošteno. Seveda jim tega nisem rekel, ker smo se v klepetu kar ujeli in sem si rekel, boš pa morda odnesel novo prijateljstvo. Z nobeno od teh treh se nisem ujel niti kasneje v pogovoru, 1 je bila tiho in je govorila le ja, ne, aha, mhm in spila 2 kakava s smetano, 2 je bila v tisti uri kolikor sva bila skupaj, 45 minut na mobitelu in apdejtala status na instagramu in me celo taggala (nisem imel nič proti temu), 3 pa se je pogovarjala samo o reality showih ki jih gleda.
Pri naslednjih, s katerimi sem se dobil, mi je postalo jasno, da so postali filtri ženskin najboljši prijatelj in ne več diamanti. Uničena razbrazdana koža, pretemen umeten puder, šminka na zobeh, neurejeno zobovje, ena je imela umeten čop ampak svoje lase tako mastne, da se je jasno videla razlika kje se začnejo umetni lasje.
Ženske, OK. Razumel bi vse. Ampak ne znate se pogovarjati. Se predstavi, se usedem od šoka ker je prišla itak ena čisto X ženska kot je sicer bila na sliki, pa v redu. Sprejmem tudi to, bom preživel. Potem mi začne v prvih petih minutah govoriti o svoji prijateljici kako jo je zajebala zaradi določenih razlogov, jo opravljati, potem pride pogovor na službo, me vpraša kaj jaz delam, ji povem, vprašam nazaj – joooj veš trenutno je pa taka situacija da ne najdem nič pametnega. Jo vprašam kaj je delala do zdaj, pa kaj bi delala če bi lahko izbirala. Ona bi delala nohte in bila mejkap artistka. Potem mi je kazala na instagramu svoje mejkape. Eno uro sva se pogovarjala o tem in malo o zmagovalcu oddaje Kmetija (ti tega ne gledaš? Kako pa to? Zakaj pa ne? – njena vprašanja).
Ni neke resnosti. Pa to so ženske v takih letih, ko bi človek pričakoval da se zna pogovarjati vsaj o osnovnih aktualnih temah, da ima neka svoja mnenja o tem, da ne gleda samo reality showov ampak morda tudi kdaj aktualne novice prebere. Ali odpre kakšno knjigo.
Kje se najdejo normalne punce oziroma ženske? Jaz bom obupal, če bom spoznaval le take.
Mirjan
Samo pripomba – če obupaš, res ni šans da spoznaš kaj boljšega. Boš ostal pri tem.
Sicer pa – žal – ne gre drugače – da se prikoplješ do zvezd, moraš iti skozi mnogo trnja. Če računaš da je zate primernih – ne vem. oceni sam – 5% žensk, jih moraš v najslabšem primeru 95 peljat na kavo in klepet, preden bo mimo prišla “tista”.
Mirjan38, 22.12.2021 ob 15:14
Star sem 38 let, zase bi rekel da sem v redu moški. Ker sem pred tremi leti postal samski, zdaj pa sem se odločil da je ponovno čas za spoznavanje novih partnerk, sem se prijavil na 2 spletna portala. Ena mobilna aplikacija, druga zadeva preko neta.
Na mobilni aplikaciji sem si dopisoval s približno 30 ženskami, starosti od 28 do 42 let. Vse simpatične za pogledat.
Pošlješ sporočilo, recimo da mi jih 5 ni odgovorilo. 10 mi jih je odgovorilo, se ni razvil pogovor dalje od kako si, v redu pa ti, kje pa delaš (njihovo vprašanje meni) in kje živiš, a živiš sam, kakšen avto pa voziš (po 10 minutah pogovora me to vpraša). OK, take sem odpisal. Potem naslednjih 10 je bilo zanimivih v pogovoru, recimo da se je za 4 od njih izkazalo da so v zvezah, 1 celo poročena. Glede na to, da sem samski in bi si želel kaj več od seksa, sem tudi te odpovedal in jih zbrisal. Ostalo mi jih je torej še zelo malo. V živo sem se dobil z 8 dekleti (ženskami?).
Zdaj pa naslednji šok. Pri treh mi je postalo takoj jasno, čemu kažejo le svoj obraz. Nimam nič proti močnejšim ljudem, ampak ni se mi zdelo pa ravno pošteno. Seveda jim tega nisem rekel, ker smo se v klepetu kar ujeli in sem si rekel, boš pa morda odnesel novo prijateljstvo. Z nobeno od teh treh se nisem ujel niti kasneje v pogovoru, 1 je bila tiho in je govorila le ja, ne, aha, mhm in spila 2 kakava s smetano, 2 je bila v tisti uri kolikor sva bila skupaj, 45 minut na mobitelu in apdejtala status na instagramu in me celo taggala (nisem imel nič proti temu), 3 pa se je pogovarjala samo o reality showih ki jih gleda.
Pri naslednjih, s katerimi sem se dobil, mi je postalo jasno, da so postali filtri ženskin najboljši prijatelj in ne več diamanti. Uničena razbrazdana koža, pretemen umeten puder, šminka na zobeh, neurejeno zobovje, ena je imela umeten čop ampak svoje lase tako mastne, da se je jasno videla razlika kje se začnejo umetni lasje.
Ženske, OK. Razumel bi vse. Ampak ne znate se pogovarjati. Se predstavi, se usedem od šoka ker je prišla itak ena čisto X ženska kot je sicer bila na sliki, pa v redu. Sprejmem tudi to, bom preživel. Potem mi začne v prvih petih minutah govoriti o svoji prijateljici kako jo je zajebala zaradi določenih razlogov, jo opravljati, potem pride pogovor na službo, me vpraša kaj jaz delam, ji povem, vprašam nazaj – joooj veš trenutno je pa taka situacija da ne najdem nič pametnega. Jo vprašam kaj je delala do zdaj, pa kaj bi delala če bi lahko izbirala. Ona bi delala nohte in bila mejkap artistka. Potem mi je kazala na instagramu svoje mejkape. Eno uro sva se pogovarjala o tem in malo o zmagovalcu oddaje Kmetija (ti tega ne gledaš? Kako pa to? Zakaj pa ne? – njena vprašanja).
Ni neke resnosti. Pa to so ženske v takih letih, ko bi človek pričakoval da se zna pogovarjati vsaj o osnovnih aktualnih temah, da ima neka svoja mnenja o tem, da ne gleda samo reality showov ampak morda tudi kdaj aktualne novice prebere. Ali odpre kakšno knjigo.
Kje se najdejo normalne punce oziroma ženske? Jaz bom obupal, če bom spoznaval le take.
Mirjan
Bejži čim prej dol s tega foruma ??? ni tu več resnosti … Ne narobe razumet. Sama sem par mesecev tu, pa mi je vse jasno. Preko neta ne dobiš partnerke za resno zvezo, tu gre zgolj za zafrkancijo. To mislim da je vsakomur jasno. Vso srečo ti želim pri iskanju.
Ker ne klikaš normalni preprostih žensk. Glede na to, da tako poudarjaš fotko, mi je kar jasno kake tipe žensk si si izbral za srečanje.
Vidiš, jaz resničnostnih šovov sploh ne gledam. Na pudre se tudi ne spoznam, na make upe tudi ne. Instagrama sploh nimam. Grem pa stavit, da mene ne bi kliknil in se začel dopisovat z mano, ker pač nisem instagram lepotica. Ampak navadna, preprosta ženska.
Zbirate instagram lepotičke potem pa jokate, da ni vsebine. Hja, klikajte normalne, preproste ženske pa bo vsebina. Aja, nismo dovolj lepe :).
ena in edina stvar k jo bom rekla:
loleki k so tako nezbircni da jim je vsaka simpaticna nebi se poscala se ne zraven tebe kamoli sla na kavo s tabo ?
zame je to neki najbolj katastrofalnega kar se tice moskihy
Sama osebno mam rada zelo zbircne tipe ki vejo kaj hocejo v zivljenju in so prokleto zbircni.
Raje vidim da ima tip doloceno se barvo las in visino in kg sanjske zenske kot da mu je vsaka simpaticna ki pride mimo.
In to je ta problem zakaj so ljudje nesrecni v vezi,ker so vsi simpaticni,pol pa skui zacnejo zivet naredijo orroka in se po 5 letih veze razidejo oz varajo 🙂
lOLeK
Mislim prisezem no
KAP
30zensk prbije model
30 ljudje bozji
in VSE so ble ok????
sam bejz od tasga k bo usako drugo nategnu k mem pride
boze sacuvaj ej
simpaticn je prjatu ne pa sopotnica zivljenska tko da kaj bi ti sploh rd majketi
In glede na to kasne so ble v zivo dam pi cko stran da so ble tud na slikah krš
Js vam pravm zenske
najbolj resni in pravi deci so jebeno zbircni in prav je tako
bols bit skenslan ker ne ustrezas standardom k da si sam se ena izmed usake 2 k je ok
boze prsezem
ker ne klikaš, 22.12.2021 ob 15:33
Ker ne klikaš normalni preprostih žensk. Glede na to, da tako poudarjaš fotko, mi je kar jasno kake tipe žensk si si izbral za srečanje.
Vidiš, jaz resničnostnih šovov sploh ne gledam. Na pudre se tudi ne spoznam, na make upe tudi ne. Instagrama sploh nimam. Grem pa stavit, da mene ne bi kliknil in se začel dopisovat z mano, ker pač nisem instagram lepotica. Ampak navadna, preprosta ženska.
Zbirate instagram lepotičke potem pa jokate, da ni vsebine. Hja, klikajte normalne, preproste ženske pa bo vsebina. Aja, nismo dovolj lepe :).
Nekako tako bi tudi jaz napisala. Načičkane in nafilane z botoksom – kaj preveč pameti ni. Lepota in pamet sta redki dobitni kombinaciji. Vsi klikajo na nohte in račja usta, iz katerih ni pričakovati konstruktivnih debat. So pa morda izjeme. Partnerje za resno vezo se ne išče v Salamonovem oglasniku ali na aplikacijah. Mirjan, očitno tudi ti moraš razmisliti marsikaj. Aja, tudi jaz ne gledam Kmetije, in sploh celo pop greznico ? lp
@ Mirjan38
Si mislil, da so ti spletni zmenki tako, kot da greš v Špar ne. Vzameš s police in to je to. No vidiš, ni. Je veliko bolj podobno temu, kot da greš na odpad. Veliko krša, vmes je pa morda kdo zavrgel tudi kaj uporabnega. Je treba najti ne. ?
No, ker ravno sprašuješ, kje jih najti? Odpreš vrata… in greš ven iz stanovanja. Tam jih je polno. Sedaj moraš pa samo še jezik stegniti. ?
dolgolaskica, 22.12.2021 ob 15:42
aja to sm hotla napisat
u 30letih nism spoznala 10 tipov k bi rekla noro lepi,hudi
ta pa sam na chatu najde 30in vseh 30 je blo ok
srecna una k te fali
majko mila?
Pa saj mu niso bile ok. Nisi prebrala do konca, nobene ni izbral. V tem je tudi point njegove teme. ni prišel povedat, da je našel, ampak da je bila na dejtih katastrofa 😉
-misst-, 23.12.2021 ob 07:51
Pa saj mu niso bile ok. Nisi prebrala do konca, nobene ni izbral. V tem je tudi point njegove teme. ni prišel povedat, da je našel, ampak da je bila na dejtih katastrofa 😉
Nene ..
on se je pisu s 30imi in vse so mu ble simpaticne,to hocm rect
nebi rekla 3,4 ajde
ne pa vseh 30
a razumes
To je isto k da bi tip nategnu vsako drugo,bolano nezbircen
nocem niti vedt kok je gadn ce je usaka dobra 🙂
dolgolaskica, 23.12.2021 ob 10:55
Nene ..
on se je pisu s 30imi in vse so mu ble simpaticne,to hocm rect
nebi rekla 3,4 ajde
ne pa vseh 30
a razumes
To je isto k da bi tip nategnu vsako drugo,bolano nezbircen
nocem niti vedt kok je gadn ce je usaka dobra 🙂
V bistvu mu niso bile vse niti vizualno všeč. Ampak glavni point je v tem, da med 30 ni našel nobene, ki bi jo želel nategnit, tako da mu ne moreš očitat, da bi vsako drugo. Razlika med vama je samo v tem, da je tebe morda težje zadovoljit kar se tiče izgleda nasprotnega spola, njega pa kar se tiče karakterja.
yram, 23.12.2021 ob 08:20
Na teh spoznavnih straneh je itak samo olos (tako zenske kot moski )morda se najde sem in tja zalutala normalna oseba, v 99 posto so pa gor bedniki. Skenslaj te zenitne posredovalnice in si zensko raje isci v reali.
Take izjave so pa tako blesave da res ni. Na netu so čisto isti ljudje kot “tam zunaj”. Ni da so v “reali” sami čudoviti, na netu pa sami čudaki. In tako kot so ti že napisali, od 100 ti jih bo mogoče 10 vizualno všeč, od teh 10 moraš imeti potem srečo da ti je vsaj kakšna še glede načina življenja, ciljev, inteligence….všeč, in tudi če ti je je potem še kemija. Lahko je ena na papirju super pa se ne začutita. Tako da ja partnerja iskat ni lahko. Večina ljudi, ki ti bodo prišli nasproti ne bo zate. Ampak če ne boš spoznaval tudi takih ki ti niso všeč….si boš vzel priložnost da enkrat pa naletiš na nekoga s katerim se boš videl v prihodnosti.
roko na srce, na forumih je krepko več kot polovica slabša izbira kot dobra za oba spola. Ampak, če ni dobrega na razpolago, moreš pogledati tisto kar je pač na razpolago.. Fora je v tem, da vsak misli za sebe, da je dober..
Svoboden duh posameznikov, ki radi potujejo in so odprti za nova prijateljstva, torej celotna scena možnosti spoznavanja novih partij za dol dat ali za žent je pa sesut in kaj ti drugega ostane kot internet.. Recimo jst od svojga 12 leta v življenju nisem bil brez športa z žogo čez zimo v telovadnici, v mladih letih, treningi, pol pa redna rekreacija večkrat na teden, zdaj pa že dve leti 1x začnemo, pa moramo že nehat drug teden, pač tuga kot truga današnjega časa v vseh pogledih..
Sicer je možakar kulturno opisal te randije z ženskami, ki pokažejo na sliki samo faco, v živo pa pač razočaranje.. Je pa tako, temu se izogneš tako, da prvo slišiš glas xy osebe po telefonu in tam sploh začutiš na kakšni frekvenci si s to osebo, če je al ni, če ni škoda časa za oba, preprosto kot pasulj…
Nisem prevrala do konca. Sam tiste, ki smo vtefu in načitane in se znamo pogovarjat. Ne gremo na zmenkarsko stran. Imamo otroke smo poročene. Če potrebujemo ljubimca samo pomežiknemo in ne rabimo ne pudra in umetnih las nito šminke ne barve nič. Jaz sem natur in imam moža, otroke simpatije, ljubimca. Full me zanima. Imam izobrazbo. Delam dodatno šolo. O čem bi se rad pigovarjal z mano. Ti bom jaz, kaj pivedala. Gojenje paradajzev?
Forum je zaprt za komentiranje.