Ženske in pamet ???
Ojej, Robi…zdaj se to tako bere, kot da obstajajo na svetu le ljudje moškega spola ;)[/quote]
Tako si ti sama napisala, ko si rekla, da se te ni še noben moški “tako dotaknil”. 😉
Ojej, Robi…zdaj se to tako bere, kot da obstajajo na svetu le ljudje moškega spola ;)[/quote]
Tako si ti sama napisala, ko si rekla, da se te ni še noben moški “tako dotaknil”. ;)[/quote]
Res je, toda v tisti temi je bilo govora o relacijah M – Ž in sem povedala, da lahko živim brez moškega in posledično tudi navedla razlog, zakaj je tako.
Saj ženske pa se te ne morejo “dotaknit”, če nisi naklonjena ženskam. 🙂
In kaj še ti preostane ? :)[/quote]
Po čem sklepaš, da ne bi mogla biti naklonjena ženskam? Pa tudi to kar berem tu po tem forumu, kakšna stališča si moški ustvarjajo o nas ženskah…dvomim, da sploh kaj dosti zamujam, ker živim brez njih.
Saj ženske pa se te ne morejo “dotaknit”, če nisi naklonjena ženskam. 🙂
In kaj še ti preostane ? :)[/quote]
Po čem sklepaš, da ne bi mogla biti naklonjena ženskam? Pa tudi to kar berem tu po tem forumu, kakšna stališča si moški ustvarjajo o nas ženskah…dvomim, da sploh kaj dosti zamujam, ker živim brez njih.[/quote]
Saj te je Matjažko enkrat vprašal glede tvoje spolne usmerjenosti.:)
Pa ljudje lažje izrazimo nezadovoljstvo, kot pa zadovoljstvo. Zato dobiš vtis, da je vse samo slabo.
Po čem sklepaš, da ne bi mogla biti naklonjena ženskam? Pa tudi to kar berem tu po tem forumu, kakšna stališča si moški ustvarjajo o nas ženskah…dvomim, da sploh kaj dosti zamujam, ker živim brez njih.[/quote]
Pa ljudje lažje izrazimo nezadovoljstvo, kot pa zadovoljstvo. Zato dobiš vtis, da je vse samo slabo.
[/quote]
Nisem jaz tista, ki trdim, da je vse slabo, nasprotno – ne spomnim se da bi kdaj karkoli zapisala ali pljuvala po nekom, ki je nasprotnega spola zato mi ne gre v račun, da so moški takšni, da pljuvajo oz posplošujejo svoja negativna stališča do vseh žensk. Malo obzirnosti bi si pa vendarle lahko privoščili oz če bi me res bile tako zanič, potem ne bi bilo več nobenih parov, zvez, možov/žen, ljubic,….
[/quote]
Nisem jaz tista, ki trdim, da je vse slabo, nasprotno – ne spomnim se da bi kdaj karkoli zapisala ali pljuvala po nekom, ki je nasprotnega spola zato mi ne gre v račun, da so moški takšni, da pljuvajo oz posplošujejo svoja negativna stališča do vseh žensk. Malo obzirnosti bi si pa vendarle lahko privoščili oz če bi me res bile tako zanič, potem ne bi bilo več nobenih parov, zvez, možov/žen, ljubic,….[/quote]…in moški bi še vedno živeli v raju, ker nas ne bi nihče našuhtal, da smo šli odtrgat tisto jabolko….. :)))))))
Nisem jaz tista, ki trdim, da je vse slabo, nasprotno – ne spomnim se da bi kdaj karkoli zapisala ali pljuvala po nekom, ki je nasprotnega spola zato mi ne gre v račun, da so moški takšni, da pljuvajo oz posplošujejo svoja negativna stališča do vseh žensk. Malo obzirnosti bi si pa vendarle lahko privoščili oz če bi me res bile tako zanič, potem ne bi bilo več nobenih parov, zvez, možov/žen, ljubic,….[/quote]…in moški bi še vedno živeli v raju, ker nas ne bi nihče našuhtal, da smo šli odtrgat tisto jabolko….. :)))))))[/quote]
Ja, kdo pa vam je kriv, da ste bili tako “nevzdržni”? Jabolko, ja…zdaj je vsega krivo jabolko 🙂
Samica, saj tud ženske pluvajo, samo na malo drugačen način. Moški pluvajo, ženske jamrajo, že malo poenostavim. Moški si pluvanje lahko “privošči”, ker ima občutek fizične premoči, ženska pa jamra, ker se počuti fizično šibkejšo. Oboje je sicer nesprejemljivo, ampak tako je. Nismo si tako različni. 🙂
Jabolko ni nič krivo, kaj sedaj obračaš/prelagaš odgovornost na ta rajski sadež? :))))[/quote]
Jabolko res ni nič krivo – če bi imela Eva “jajca” bi Adamu pokazala sredinca in določila, da jabolk z njim že ne bo delila…le Eva bi bila tako izgnana iz raja…Adam pa bi takoj tekel za njo…kaj ti to pove ? :))))
Jabolko ni nič krivo, kaj sedaj obračaš/prelagaš odgovornost na ta rajski sadež? :))))[/quote]
Jabolko res ni nič krivo – če bi imela Eva “jajca” bi Adamu pokazala sredinca in določila, da jabolk z njim že ne bo delila…le Eva bi bila tako izgnana iz raja…Adam pa bi takoj tekel za njo…kaj ti to pove ? :))))[/quote]
Da je Eva želela naredit jabočni zavitek? 🙂
Jabolko res ni nič krivo – če bi imela Eva “jajca” bi Adamu pokazala sredinca in določila, da jabolk z njim že ne bo delila…le Eva bi bila tako izgnana iz raja…Adam pa bi takoj tekel za njo…kaj ti to pove ? :))))[/quote]
Da je Eva želela naredit jabočni zavitek? :)[/quote]
Štrudl? Ne. Da je Adamu bilo takoj jasno, da brez Eve ne bo zdržal 🙂
No to je enim jasno tudi danes, samo če ni to spet samo zvijača kakor je bila tisto, ko je Eva želela imet jabolko (za štrudl;) pa je zato, da ga obere našla cepca in je nanj hotela zvalit krivdo za svojo sladkosnednost……. :))))
No to je enim jasno tudi danes, samo če ni to spet samo zvijača kakor je bila tisto, ko je Eva želela imet jabolko (za štrudl;) pa je zato, da ga obere našla cepca in je nanj hotela zvalit krivdo za svojo sladkosnednost……. :))))[/quote]
Da, da, da .. vse je le zvijača, tudi ta forum 🙂
Ravno pri tebi včasih dobim občutek, da dopustiš pitje krvi:). Ne me vprašat, kje, kdaj ali kako:).[/quote]
WTF – kaj in kako, zakaj? No, sicer pa občutek prek spleta in to kar jaz vem kako se počutim….kaj je bolj zanesljivo merilo? Mi pa tvoje zgornje pisanje čisto nič ne pomaga.
Ravno pri tebi včasih dobim občutek, da dopustiš pitje krvi:). Ne me vprašat, kje, kdaj ali kako:).[/quote]
WTF – kaj in kako, zakaj? No, sicer pa občutek prek spleta in to kar jaz vem kako se počutim….kaj je bolj zanesljivo merilo? Mi pa tvoje zgornje pisanje čisto nič ne pomaga.[/quote]
Saj občutki marsikaj povedo, ni nujno, da se z vsakim osebno in v reali poznaš, da lahko podaš svoj pogled. Nekateri si ne morejo predstavljati, kako veliko posredno pišejo o sebi. Ne da se vsega meriti in izmeriti. Zanesljivo merilo je ogledalo, ki ti ga nastavijo drugi, če jim to dovoliš:).
WTF – kaj in kako, zakaj? No, sicer pa občutek prek spleta in to kar jaz vem kako se počutim….kaj je bolj zanesljivo merilo? Mi pa tvoje zgornje pisanje čisto nič ne pomaga.[/quote]
Saj občutki marsikaj povedo, ni nujno, da se z vsakim osebno in v reali poznaš, da lahko podaš svoj pogled. Nekateri si ne morejo predstavljati, kako veliko posredno pišejo o sebi. Ne da se vsega meriti in izmeriti. Zanesljivo merilo je ogledalo, ki ti ga nastavijo drugi, če jim to dovoliš:).[/quote]
Pha – kakšna diplomacija. Tvoj odgovor mi čisto nič ne pove oz to kar si mi napisala v zadnjih dveh postih, lahko jaz tudi komurkaoli drugemu tu napišem 🙂
Saj občutki marsikaj povedo, ni nujno, da se z vsakim osebno in v reali poznaš, da lahko podaš svoj pogled. Nekateri si ne morejo predstavljati, kako veliko posredno pišejo o sebi. Ne da se vsega meriti in izmeriti. Zanesljivo merilo je ogledalo, ki ti ga nastavijo drugi, če jim to dovoliš:).[/quote]
Pha – kakšna diplomacija. Tvoj odgovor mi čisto nič ne pove oz to kar si mi napisala v zadnjih dveh postih, lahko jaz tudi komurkaoli drugemu tu napišem :)[/quote]
S svojimi odgovori sem na dobri poti, da ti pijem kri?:))
Forum je zaprt za komentiranje.