Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske in pamet ???

Ženske in pamet ???

Če samo pomislim na njo, mi postane slabo.

Robi, kako to, pa tako bogata je :). Enim ženskam je vseeno kak je moški, samo, da je bogat.
No jaz nimam takih skrbi, večina mojih znancev ima pod 1000€ oz. vsaj pod 1500€. Tako, da se ne bojim, da bi naletela na kakega bogataša.
Zgleda, da iste sorte ptičev skupaj letijo.

Ja, a hkrati tako grda. In grdo jo naredi njen karakter.
Zato se ne strinjam s tisto trditvijo, da ni grdih žensk. So, a ne zaradi preveč kil ali barve las ali poraščenosti, ampak zaradi karakterja.

Ob tvojih kriterijih ala po spisku boš prava srečnica, če boš sploh naletela na nasprotni spol, kakršen koli že pač. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Robi, ja grda ženska je res ta Hilda. Ne strinjam pa se, da je večina ljudi grdih. Eni so prav lepi, sploh, če njihov obraz žari v lepem nasmehu, ki se začne v očeh.

matjazko, nikar se ne boj, a si tak kot moski111, ki si ne zna sam oprat gat, da te je moj seznam tako prizadel?

Ja, a hkrati tako grda. In grdo jo naredi njen karakter.
Zato se ne strinjam s tisto trditvijo, da ni grdih žensk. So, a ne zaradi preveč kil ali barve las ali poraščenosti, ampak zaradi karakterja.[/quote]

Enako velja za moške – so ravno tako zaradi (in izključno zaradi) njihovega značaja označeni za “grde”.

Zakaj sam ? Nimamo za ta namen pralnih strojev ? 🙂

Zakaj sam ? Nimamo za ta namen pralnih strojev ? :)[/quote]Seveda, če pa tam gre kaj narobe, pa pride mojster Robi in vse popravi. Saj matjažko ne rabi vsega znati, dovolj je že, če amuzira tu celotno virtualno skupnost žensk~~

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Zakaj sam ? Nimamo za ta namen pralnih strojev ? :)[/quote]

Zakaj pralnih strojev, to bi ti Metka na roke oprala. Srečnež ta, ki jo bo dobil. 😀

A ne Katenjka, koliko proč vrženih zanimivih ur raziskovanja bi to bilo, če me ne bi bilo, ker sedaj sem glavni vir tvojega užitka, ko po internetu zbiraš vse mogoče informacije in indice, ki bi morebiti razkrili več o moji identiteti.:)) Zdaj še samo čakam, kdaj mi boš potrkala na vrata in skočila v objem?? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kje pa to piše, da si moski111 ne zna sam oprat gat? :)))

A ne matjažko, jaz tudi samo an to čakam, v eni stvari se končno strinjava, sem že čisto obupala, ko so si najina stališča sicer tako diametralno različna.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Problem je v tem, da je enim prevelika znanost stlačit oblačila v čudo tehnike, ki se ji reče pralni stroj :).

Zakaj sam ? Nimamo za ta namen pralnih strojev ? :)[/quote]

Čisto zgrožen je nad tem, ker sem Bomu potrdila, da je to, da si zna moški prat cunje ustrezen kriterij :).
Potem, ko sta bila matjazko in moski111 tako zelo zgrožena nad tem, ko sem nekaterim kriterijem BOOmovim potrdila, da so res pomembni in nad njuno tako hudo zgroženostjo. Sem si v glavi naredila sliko kako stojita pred pralnim strojem, zraven njiju kup umazanih cunj pa ne vesta kaj bi storila z njimi. Porabila sta že vse gate pa ne vesta kako naprej. Vsa obupana končno pobašeta cunje v culo in jih neseta vsak k svoji mami, da jih opere in zlika. Vmes pa jima skuha še kosilo, ki se jima prileže potem, ko sta ves teden živela na samih sendvičih :).

Kje pa to piše, da si moski111 ne zna sam oprat gat? :)))[/quote]

Kje pa to piše, da si moski111 ne zna sam oprat gat? :)))[/quote][/quote]

Hehehe, dobra 🙂

matjaži mi res deluje tako kot si ga ti predstavljaš; za moskega111 pa ne vem, jaz imam čisto drugačno predstavo o njem.:)

Ne vem, ne vem, moski111 je bil totalno zgrožen nad moji kriteriji. Misliš, da zna tako lulat, da ni poplava na WCju oz. da zna poplavo počistiti za sabo?
Jaz razmišljam o Boomovem kriteriju glede sedečega lulanja moških :)… prej sem mislila, da moški dobro cilajo oz. če ne cilajo dobro pa počistijo. Zdaj mi je pa boom namignil, da sedijo.

Zdaj, če zna moski111 tako lulat, da ni poplava ne vem, sem pa mnenja, da zna počistit za sabo.:) tako mi vsaj deluje 🙂

Ja to glede lulanja moških je čist različno, eni ciljajo eni pa rajši sedijo 🙂

Jaz sem to ene parkarat prebral kot zahtevo nekaterih žena. :-)))

Saj Boom, to sploh ni slaba ideja :). Jaz nimam navade zalezovati moških na WCju. Tako, da ne vem ali sedijo ali dobro ciljajo ali čistijo za sabo. Mene le to zanima, da je WC čist.
Bibita a misliš? Meni se zdi, da je bil ves pretresen nad tem, da mora WC po uporabi ostat tak kot je bil pred uporabo :).

Jaz sem to ene parkarat prebral kot zahtevo nekaterih žena. :-)))[/quote]
Kakšen moški pa je to, če mora lulati sede. 🙂
Se dvigne deska, ciljati pa pravi moški tudi zna. 🙂

Robi, kaj misliš, moram moške malce poanketirat ali sedijo ali dobro ciljajo :)?

Če sedijo ali ne, to bi se dalo ugotoviti..Če pa dobro ciljajo, pa je to težko oceniti preko računalnika. 🙂
Mogoče kakšno tekmovanje v ciljanju WC-ja…:)))

Jaz sem to ene parkarat prebral kot zahtevo nekaterih žena. :-)))[/quote]
Kakšen moški pa je to, če mora lulati sede. 🙂
Se dvigne deska, ciljati pa pravi moški tudi zna. :)[/quote]…da primerno označi svoj teritorij…. 😉 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

On_, zdaj je pa skrivnost razkrita zakaj je včasi pošpricano vse naokrog.
Samo zgleda, da tudi ženske označujejo svoj teritorij. Tudi ženski WCji so včasih prava poplava. Množično označevanje teritorija :).

Neeee ker smo itak vsi lažnivci, bolje bo da se na lastne oči prepričaš kot se je ona, ki je čepela za grmom in opazovala kako moški lulajo, pa je eden prišel, ki je lulal na dva konca in ji ni radovednost dala miru pa ga je šla, po opravljenem dejanju, vprašat če ima mogoče dva….
In je rekel da ne, da je imel operacijo in niso mogli drugače speljat kot tako.
In je naprej opazovala…. Pa je prišel eden, ki je pršil vse na okoli in mu reče:
” A ste vi imel tudi operacijo?”
“Ne, jaz sem ga pa na zadrgo….”

Zato prosim drage ženske in vaša pamet (ko je ravno tema o tem 😉 bodite malo bolj strpne, s temi poškropljenimi WC-ji……

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Mogoče je rešitev dva WC-ja v hiši ali stanovanju. 🙂 Da ne bo prepirov okrog teritorijev. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close