Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ženske iluzije

ženske iluzije

Zakaj smo ženske naivno prepričane, da je moške mogoče spremeniti po naših željah? Zakaj si raje ne izberemo takega, ki ga ne bi bilo treba spreminjati?

Ker taki si ponavadi ne zanimivi, ko vse naredijo 🙂 mam rada bolj takšne samo svoje in takšne, ki stojijo za določenimi stvarmi:)

Tako kot ne moških, tudi žensk ne gre metati vseh v en koš. Meni osebno ni do nekoga, ki bi ga potem spreminjala po svojem okusu. Človek se v resnici lahko le sam spremeni, če ima željo in voljo in moč. In v teh prizadevanjih ga lahko podpreš, česa več pa ne moreš.

Če si ti v to prepričana, še ne pomeni, da so tudi vse druge ženske. In precej žensk si izbere točno takega, kot si želijo, verjemi.

Takih, ko jih ne bi bilo treba spreminjati preprosto ni.

Res pa je, da se spreminjanju vsi trmasto upirajo, pol pa pametnejši (žena) odneha.

Sej se ne gre za spreminjanje. Gre se za kompenziranje in kombiniranje…pač prilagajanje. In sta dve možnosti:

a) kompatibilen, ki je ok izbira
b) nekompatibilen, ki ga ne rabš

Spremenit pa itak nobenga ne moreš.

se strinjam, da ne gre za spreminjanje nekoga. gre enostavno za kompromise in prilagajanje drug drugemu. vsi se prilagajamo na vse mogoče – na nove okuse hrane, na okolje, na…, pa tut na desce in babe.nej me vrag pocitra :))) (ful mi je všeč ta sklop vbesed), če bi želela, da se moj moški spremeni v neko iluzionarno podobo. kar naj bo samosvoj, konc koncev sem se v takega kot je zaljubila. se mi zdi, da se sicer pogosto dogaja, da hočemo babe svoje moške zbrusit v en drug lik in obratno, ampak to je po mojem najpogosteje takrat, ko skočiš v vezo na hitro, ne da bi prej človeka spoznal dobro. potem pa ti to ne sede, pa ono…

sej sm že enkrat napisala, tut jest sem se spremenila, prilagodila v določenih pogledih in za večino sprememb sem hvaležna, ker gre za pozitivne spremembe, take so pa dobre, ne?!

kakšna je razlika med usklajevanjem in prilagajanjem?

Star vic:

Ženska se poroči v upanju, da se bo moški spremenil. Pa se ne.

Moški se poroči v upanju, da se ženska ne bo spremenila. Pa se.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close