Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske drži tole?

Ženske drži tole?

X6, tale tekst je pisan v stilu: poglejte kako smo moški neumni, poglejte kako smo bebavi. Namreč opisano v tekstu se dogaja samo bebavim moškim.
Pametnim moškim se to ne dogaja.

Pametni moški sploh ne rabijo brat teh člankov / analiz / knjig, ker so vse to že dali čez, tudi v praksi seveda.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sadni, to kar je v članku, ki si ga očitno prebral, si počel tudi v praksi?
Zanimivo. To marsikaj pojasni.

Naletel sm na dost groznih žensk, res je. Sicer nisem bil z njimi v razmerju, so bla pa taka druženja, pijačke pa to, ki so se vlekla še neki časa. Ma kaj marsikaj pojasni dej, nimaš pojma.

ps :nisem prebral članka do konca, nekje do polovice sem prišel, potem se mi pa ni dalo več naprej.

Saj to se ti pogosto dogaja. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sadni, povej mi s kom se družiš in ti povem kdo si. Kdor naleti na grozne ljudi in to pogosto…

In kdo si ti, da bi ti jst govoru te podrobnosti ?

Pejt ti raj spat pa bo.

Sadni, saj ni treba govorit. Tvoje pisanje pove odgovor :))))))))))))).

Ti si očitno tok omejen, da si si sposoben že po enem stavku o nekom sestavit celotno sliko. Vidiš to pa marsikaj pove o tebi :))))))))))))

Omejen si ti, ker pozabljaš, da si napisal že ogromno stavkov. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sadni, kdor prebere vsaj par tvojih stavkov, vsega tvojega jamranja in žaljenja itak nihče ne more prebrat, vidi koliko je ura.

Glede zgoraj na vrhu navedenega prispevka…

Najbrž bo res držalo, da nekateri moški raje verjamejo, da so vse ženske prostitutke. Ta “resnica” v njihovih glavah je seveda veliko prijetnejša od tiste prave. Na srečo, jaz takšnih moških ne poznam in tudi takšna “prostitutka” mi ni treba biti. Za vsak slučaj sem pogledala še v svojo denarnico. Vidim nekaj denarja … in kartice …in oh, madonca. Saj so vse zlate.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ej, me je že imelo, da bi te malo z oblakov dol sestrelil, pa je bil tale povod ravno pravšnji – se mi zdi, da ni vse zlato, kar se sveti – kljub vsemu ….

Ej, me je že imelo, da bi te malo z oblakov dol sestrelil, pa je bil tale povod ravno pravšnji – se mi zdi, da ni vse zlato, kar se sveti – kljub vsemu ….[/quote]

Te je imelo? Lahko te kar “ima” še naprej…

Omejen si ti, ker pozabljaš, da si napisal že ogromno stavkov. ;)[/quote]
Kok si šele ti omejen, da ti bomo vrjel da si v razmerju. Na vsake 5 minut sendaš nov komentar. V bistvu o teb sploh noben nima nč lepga za povedat tle gor, z izjemo Robija, On_a pa mogoče še koga. Katenjka se ti že vs cajt reži kero tele si.

Aja, kaj pa če ti zdej jst napišem, da nimam nobenga slabga mnenja o ženskah. Mi boš verjel ? Ne boš ane, to pa zato, ker tvoje delo na forumu je izpasti pameten, medtem, ko drugi pridemo se sem zabavat, pa mogoče še kej pametnega prebrat. Pa še skrivaš se za enimi anonimnimi nicki in me očitno ves čas spremljaš. Kako zelo patetično.

Ob tvojih komentarjih ( ne samo kar se tega tiče – popolnoma na splošno – kar sem jih pač imel priliko videti in prebrati ) mi pride par ne tako hudo lepih pridevnikov – karakternih lastnosti – na misel … Bom gentelmenski, pa ne bom konkreten …

Ob tvojih komentarjih ( ne samo kar se tega tiče – popolnoma na splošno – kar sem jih pač imel priliko videti in prebrati ) mi pride par ne tako hudo lepih pridevnikov – karakternih lastnosti – na misel … Bom gentelmenski, pa ne bom konkreten …[/quote]

Če torej jaz tebe prav razumem: ti bi sedaj rad, da jaz izzovem tisto najgrše v tebi, zato, da bi mi lahko očital vse tisto kar misliš, da bi mi moral, pri čemer bi ti, v očeh drugih, še vedno ostal gentleman ???

Ah, daj no! Po vsem tistem, kar pišete o ženskah, si bom danes privoščila in bom še naprej prepotentna kuzla, ti pa lepo zadrži vse svoje pridevnike zase.

Uh, iz enega pavšalnega nelaskavega pleteničenja smo prešli na čisto osebno raven …

Tudi s srebrnimi karticami bi lahko dobila kakšnega poskočnega mladeniča! :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tudi s srebrnimi karticami bi lahko dobila kakšnega poskočnega mladeniča! :)))[/quote]

Matjažko, jaz sem svojega mladeniča našla, ko sem bila brez prebite pare. On tudi.
Danes je ta mladenič sicer nekoliko starejši, a je še vedno poskočen. :)))

Omejen si ti, ker pozabljaš, da si napisal že ogromno stavkov. ;)[/quote]
Kok si šele ti omejen, da ti bomo vrjel da si v razmerju. Na vsake 5 minut sendaš nov komentar. V bistvu o teb sploh noben nima nč lepga za povedat tle gor, z izjemo Robija, On_a pa mogoče še koga. Katenjka se ti že vs cajt reži kero tele si.[/quote]
Sem zelo skromno bitje Sadni. Mnenja drugih me ne ganejo, tako kot tebe. Katenjka se ima tako vsaj nečemu smejat. Me veseli, da sem tudi njej koristen. Kaj pa ti, se mi tud kdaj nasmeješ? :))

Kok si šele ti omejen, da ti bomo vrjel da si v razmerju. Na vsake 5 minut sendaš nov komentar. V bistvu o teb sploh noben nima nč lepga za povedat tle gor, z izjemo Robija, On_a pa mogoče še koga. Katenjka se ti že vs cajt reži kero tele si.[/quote]
Sem zelo skromno bitje Sadni. Mnenja drugih me ne ganejo, tako kot tebe. Katenjka se ima tako vsaj nečemu smejat. Me veseli, da sem tudi njej koristen. Kaj pa ti, se mi tud kdaj nasmeješ? :))[/quote]Marko tebi se ni možno smejati..če že, se smejem komentarjem drugih v zvezi s tabo. To kar pišeš ti, pa itak je vedno isto.
In zelo slabo se zavedaš, da si kot komentator pravzaprav škodljiv. Vtakneš svoje parklje v vsako temo, ne mislim tega čveka, ampak predvsem ČI. Trivializiraš izvirne probleme avtorja, odgovarjaš vedno na isto vižo z omenjenimi šablonskimi stavki, marsikaterega boljšega pisca mine branje in komentiranje, ko vidi tvoje ime na koncu teme. In še kljub vsej relativizaciji, ki so jo res izpilil do zavidljive skrajnosti, včasih pišeš čisto zgrešene nasvete.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

jebat ga — človek je še na vinilkah … spucati jih pa sam ne zna, žena pa ne utegne — potem se pa pač ponavljajo tri steze za kolikor glav(ic)a preskoči

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Sem zelo skromno bitje Sadni. Mnenja drugih me ne ganejo, tako kot tebe. Katenjka se ima tako vsaj nečemu smejat. Me veseli, da sem tudi njej koristen. Kaj pa ti, se mi tud kdaj nasmeješ? :))[/quote]Marko tebi se ni možno smejati..če že, se smejem komentarjem drugih v zvezi s tabo. To kar pišeš ti, pa itak je vedno isto. [/quote]
Katenjka tudi ti se zadnje čase kar precej ponavljaš. 😉
Jaz zase vem, da se, se tega zavedam. Dokler mi tako paše, ne vidim problema v tem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close