Ženske drugače ocenjujejo lepoto kot moški
Mi je pa zelo všeč, da je matjazko povedal končno resnico, to namreč, da vse ženske ki niso ujele dobrega moškega (med njimi so tudi samske) so vbistvu neumne oz ”ne pametne” Ni krivo to, da ”dobrih” moških ni, ampak da so one preslabe, da bi dobri moški prišel k njim![/quote]
Se pravi, da ti preostanejo le neumne. 🙂
da razložim še svoj pogled na te zadeve… torej:
– ja, tipi zlo radi obletavajo radodajke, ampak to še ne pomeni, da jih ocenjo za lepotice…skačejo okrog njih, ker pač tam prej dobijo, to je vse…tko da lepota pa radodarnost nista povezani
– ker ne gledajo tolk na karakterne lastnosti kot na vizualo, se večinoma ozrejo za pač vizualno atraktivnimi in jih bol mal briga kaj majo v glavi, dokler se ne odločjo kej resnega met z njo…pa tud kasnej enim to ne igra neke extra vloge, sam da je lepa
– ženske, ki pritegnejo zlo velik moških, so ponavadi zlo karizmatične, zgovorne, vedno nasmejane, ne tarnajo non stop o problemih in o svojem videzu…. se začuti tista neka energija pri človeku, ki se skoz obremenjuje s sabo in s tistim ki se dokaj fajn počut v svoji koži…. pozitiva privlači dost bolj od vizuale…ampak to je kasneje, ko nekoga spoznaš
–
Je preveč slabih izkušenj in nezaupanja, da bi postale bolj dostopne.
Seveda to filozofijo zagovarjajo predvsm tisti moški, ki iščejo le metarial za seks in zato sami največ pripomorejo k nedostopnosti in nezaupanju.[/quote]
Stara prica. Vse skupaj je dosti bolj kompleksno. Samo se mi vec ne da razlagat. Ljudje tako le svoje terate v nedogled. 🙂
Je preveč slabih izkušenj in nezaupanja, da bi postale bolj dostopne.
Seveda to filozofijo zagovarjajo predvsm tisti moški, ki iščejo le metarial za seks in zato sami največ pripomorejo k nedostopnosti in nezaupanju.[/quote]
Ja, pa danes tudi ni pametno iti ven iz bajte. Veš kolikim je že spodrsnilo na ledu 🙂
In pa, kot da moški nimajo razlogov za nezaupanje. Aja, ženske smo angelčki, saj res :))
Enkrat pride en tip do mene… pa reče 🙂 zdravo, jaz sem pa ginekolog na terenu. In mene je skor pobralo od smeha. Danes sva prijatelja, pa nikoli ničnisva imela in tudi ve, da ne bova. Se mi pa zdi, da on, tudi če je poročen, ka rpogosto še kje drugje mal :)))
Jaz nisem nedostopna, daleč od tega. Samo tisto karizmo, ki jo jaz iščem pri moških – to se sreča na vsakih nekaj let. Zato nekako me niti nihče ne zanima. Pa sem v resni vezi. Me ja pa strah,da če bi se karkoli zgodilo, da bi ostala sama, da bi tudi res ostala sama.
Forum je zaprt za komentiranje.