Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske C košarica

Ženske C košarica

Zakaj ženske s c košarico zase pravijo, da imajo majhne prsi? Če pa to že ornk skače in polne roke imaš.

Obstaja pravilo, da če sama sebi doseže…bradavica/ jezik … da so smatrane za velike. B in C košarica pogojno velike. Moja ima B, pa nebi rekel, da so velike. Niso majhne.

Jaz imam dvojno F. Naturale.

Odgovor na objavo uporabnika
Srečkica, 20.03.2025 ob 00:08

Jaz imam dvojno F. Naturale.

Se da preveriti

Hmmmm, teh črk za prsi nisem nikoli razumel?

A mi lahko katera to razloži?❓

Ja še boljse če bi to lahko na svoje oči in roke doživel

A košarica je za najstnice, ki jim prsi šele rastejo in so majhne. Nekatere ženske imajo majhne prsi tudi v odrasli dobi.  Pač tam se ji ne nabira maščoba.

B košarica so majhne prsi, ki so sicer za prijet, vendar ne visijo, na njih gravitacija zaradi majhnosti ne deluje vsaj do 40 leta ali 50.

C košarica so že konkretne obline, nekoliko visijo.. no in tako dalje…

To je vse.

Obseg se pa meri v cm. Recimo top kombinacija je 75 C.  Obseg pod prsmi okrog hrbta,  da si lahko modrc zapreš. Maš pol 80 pa 85 … tako nekako. 85 a je debeluška z majhnimi recimo.

Moja občasna prijateljica ima 80 C. Baje  če shujša pride takoj na 75 b. Zato ji pravim, da raje ne hujsat. Ker te C košarice so res top.

Če je nepodlozen modrc se vse trese tudi med hojo itd… noro.

Za moje poptnici sploh nihče ne bi rekel, da sta v d ali e. Ker jih ne nosim razleženi na pultih. ??☺️☺️☺️

Oj jej, 85a je debeluška brez jošk.

Odgovor na objavo uporabnika
Aha, 19.03.2025 ob 23:11

Zakaj ženske s c košarico zase pravijo, da imajo majhne prsi? Če pa to že ornk skače in polne roke imaš.

Ker jih gledajo v tlorisu 😀

Samo , da so zdrave in služijo svojemu namenu .

No, in kakšna je najbolj pogosta košarica pri odraslih ženskah 35-40 let?

Nisem še slišala, da bi katera s C košarico govorila, da ima male.

Se vidi da zenske od blizu se vidl niste, dragi kletni mladenici. Malo pomislite kje se nabere vec cm mascobe. Namig-na hrbtu ze ne

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close